Jajamen!

Blev en jättenice kväll igår och jag hoppas att denna kväll blir minst lika bra! Det är valborg ju (y)
Nu tänkte jag ut och springa om en tag, hoppas bara att min hälsena håller, den gör lite ont just nu. Typiskt .__.
Ha en bra dag och kväll folk!

Woooho

Hade en grym kväll igår med Sanna och Ottilia, sova i husvagn is the shit! Hahaha, en awesome kväll med andra ord <3 Synd bara att inte Jessie kunde vara med, men jag hoppas att vi kan träffas alla fyra snart. Dock har jag inte sovit så mycket inatt, så jag kommer nog att bli väldigt övertrött ikväll. Men det är smällar man får ta! Imorgon är det valborg och då verkar det hända massa kul, det blir nog en bra kväll. Rock on!

Ottilia och Sanna framför den mycket söta minihusvagnen.

Hihihi

Tomorrow will take us away
Far from home
Noone will ever know our names
Halloj! Idag bär det av mot Malung, ska träffa ett par kompisar som jag inte träffar ofta, det blir awesome! :D Nu funderar jag på att ta en promenad, skulle vara skönt. Men först ska jag försöka dra upp en väldigt trött pojkvän ur sängen ;) rock on!

Yeah

Igår blev det en spontantripp till Malung för att hämta en soffa, så nu har vi äntligen en stor soffa! Eller i alla fall större ^^ det var verkligen på tiden. Idag är det en sån där varm dag igen, jag kommer att smälta! Men jag ska inte klaga, jag har ju längtat efter lite sommarväder.

Wiie, nu har jag äntligen beställt ett linne från Sweden rock som jag har suktat efter i evigheter :D happiness!

100 days

Idag är det 100 dagar kvar till Wacken! :D

Bilden är från Camden i London. Jag saknar det stället!

Tomorrow will take us away

Har spenderat kvällen med att se på The Rite, intressant film. Fast Exorcisten är fortfarande den bästa filmen i den kategorin. Jag har konstigt ont i ögat och lyssnar på The Bard's song in the forest - Blind Guardian. Dessutom roar jag mig med att se på Narwhales på youtube. Cuz they are so awesome!


Jag tycker om min humor <3

Äntligen riktig sovmorgon

Är stolt över mig själv, jag sov till 09.40 idag! Och det var riktigt skönt ^^ Så jäkla varmt det är ute btw! Jag gick till konsum vid tio och det var såå varmt! Hur varmt kommer det då att bli mitt på dagen? It's summer! Igår jobbade jag för sista gångern denna säsong, wiie, ska bli skönt med helt lediga helger! Vi fick till och med fika bara för att det var sista gången, vilken snäll arbetsledare vi har ^^ Sedan drog jag till Vansbro och flummade runt på byn med lite trevligt folk resten av kvällen :) Idag ska jag vara effektiv och plugga klart historian hade jag tänkt, vi får väl se hur det går med det. Är inte speciellt sugen på att plugga, det är ju lov! Men det måste göras, I have no choice. Senare idag ska jag ut och springa, jag kommer att dö av värmeslag.

Europe live på Sweden Rock 2009, det var en grym konsert! Jag är laddad inför festivalsommaren 2011.

Let's get ready to rumble

Laddar inför jobb imorgon (sista söndagen nu!) med Arch enemy's version av Aces high. Jag älskar den låten, oavsett om Maiden, Children of bodom eller Arch enemy spelar den. Won't you run, live to fly, fly to live, aces high!

Imorgon blir det först jobb och sen drar jag till Vansbro :D Godnatt gott folk!

I'm lucky

Tur att det finns människor som kan muntra upp en :)

Bagg

Bagg är ett bra, uttrycksfullt ord som kan användas vid alla tillfällen. Då vet ni.

Ända sen igår kväll har jag känt mig.. konstig. Bara konstig och lite deppig och jag fattar inte varför. Det känns som att jag har en massa att göra och är väldigt stressad, men egentligen har jag ju inte det. Jag önskar att jag bara kunde slappna av och leva i nuet.

Nu ska jag verkligen bara försöka att ta det lugnt och inte känna några krav. Vi får se hur det går.

Fill your head with rock

Åh, jag är så irriterad på mig själv för att jag inte kan sova länge. Vaknade vid sju idag även om jag gick och la mig vid två igår, hmm. Fast jag somnade om som tur var. Igår blev det parken med lite folk, skitkul var det :D det var mycket folk och det var jättekul att träffa massa människor som jag knappt ser nuförtiden!

Nu håller jag på att föra över bilder från mammas gamla sega laptop till min dator, jag har bland annat fört över bilderna från Sweden rock 2009! Jäklar vilka minnen, den festivalen var något av det bästa jag har varit med om! Kommer aldrig att glömma de dagarna <3


Idag är ännu en solig dag och ikväll blir det grillning. Nice!


I miss you <3





Vi som var på Sweden Rock 2009. Saknar det, men i sommar blir det nya festivaler ;)

Påsklov

Wie, efter en utedag i Snöån med skolan är det lov. Det känns rätt gött :) det kommer nog bli ett bra lov. Ikväll ska jag åka till Malung, vara där hela helgen och bara ta det lugnt. Kanske jag går in på Orrskogen en sväng ikväll, men det är ju artonårsgräns så jag är inte säker på om jag kommer in, dessutom kostar det 150 spänn vilket känns lite dyrt O_o vi får se hur det blir.

Det är jättesomrigt väder nu! Seriöst, det är varmt! It feels good :D Fast jag vill inte bli brun, så jag gillar inte att vistas i solen längre stunder. Skugga in my heart <3

"Leave now and never come back"

Citat från Smeagle.

Måste säga att jag längtar tills den 18 maj, då har nämligen Pirates of the Caribbean 4 premiär! Ska bli awesome. Dessutom har även sista Harry Potter-filmen premiär någon gång i maj-juni :D Me love movies! Då blir det bio kan jag säga.

Nu är det bara friluftsdag imorrn och sedan är det lov. Ganska nice faktiskt.

The tale of the gangster who shot all his demons for good

Then along came the mirror and the ripper
What do you see in the night?
Känner mig rastlös. Jag vill göra någonting men vet inte riktigt vad. Gaaahahahaha.

Solnedgång


Halloj

Börjar veckan med sovmorgon, inte helt fel ;) har bara två lektioner idag: gitarr och mentorstid. Känns som att denna vecka kommer att bli väldigt slapp och sedan är det påsklov! Oj vad tiden rusar iväg, jag hinner knappt med. Idag ska vara effektiv, ska ut och springa, beställa Metaltown-biljett och massa saker. Rock on!

Hahaha

Jag är väl som jag är. Guess what? Ni kan bara strunta i det förra inägget. Metaltown blir! :D MOWHAHAHA!

Bestämt

Nu har jag bestämt mig. Det blir inget Metaltown för mig, det får räcka med Iron Maiden och Wacken. Har räknat ut att Metaltown kommer gå på ca 3000 spänn och det är lite för mycket för mig just nu. Hade hemskt gärna velat åka dit, men men. Det var egentligen bara två band jag verkligen ville se och dom har jag redan sett, deras egna konserter dessutom. Jag vet att jag nästan kommer att gråta av avundsjuka när Joakim och dom åker iväg men det är smällar man får ta ;) min sommar är redan tillräckligt fullbokad. Det kommer bli en awesome sommar anyway!

Sommaren 2010

Home

Nu befinner jag mig i Malung, det är inte ofta det! Det kommer ju massa roligt folk hit i helgen som jag ska träffa :D kommer bli awesome! Nu är det bara tre riktiga skoldagar kvar innan påsklovet, helt sjukt. Sen är det inte många veckor kvar till sommaren! Jag längtar som satan tills dess, den här sommaren kommer att bli grym ser det ut som. Underbart :) Ikväll ska jag bara chilla och imorrn umgås med Johanna och alla ^^

På tal om inlägget jag skrev igår: Jag var en lama idag i en teaterimprovisation. Till och med en grön lama med gurkhals. Woow!

Någonting random

Det syns kanske att jag inte har någon rubrikfantasi idag. Mer randomness till folket! ._.

LAMOR! Är fina och söta och små och grå men mest gröna.

Ursäkta mig, behövde bara flumma av mig lite. :D

Morotsdag

Idag tog jag morotsdag, för jag tycker att jag förtjänar det :D vilket betyder: ingen skola för mig idag. Idag ska jag tvätta, städa och springa. Wiho. Imorgon är det nationella prov i svenska, jag är inte pepp. Men det blir nog bra (y) På fredag kommer dom från Kårsta till oss, så jag ska åka till Malung och träffa dem i helgen. Nice! Var ett tag sen jag såg dem :D see ya!

Run for your life

Run til' you die

Har köttat historia hela dagen, lite segt men vi fick i alla fall godis på lektionen. Inte fy skam ^^ till slut blev jag helt slut i huvudet så jag gick hem och ut och sprang. Skönt, vädret var perfekt.

METALTOWN ELLER INTE? Beslutsångest!

Lyssnar på värsta nostalgilåten just nu :')
Har inte mycket mer att säga, så hej då!

Freedom

Det är varmt och skönt ute, sommarkänsla. Jag älskar det.

Känner mig bara allmänt nöjd just nu.

Sommar i Bergsätra

Schoooooool

Sitter i skolan, vi har inläsningsdagar i tre dar nu. Det är gött, då får man jobba med det man verkligen behöver. Jag har gjort klart svenska B nu! Wiiihoo :D känner mig lite stolt faktiskt. Bara skriftliga nationella kvar, det ska göras på torsdag. Imorrn har jag antagligen morotsdag, vilket betyder att jag får vara ledig från skolan för att jag är i fas med allt skolarbete ^^ rock on!

Work

Nu drar jag upp till Högfjällshotellet och jobbar. Ha en fin dag!


Saturday

Just nu håller jag på att laga mat samtidigt som jag njuter av Dani Filths ljuva stämma. Cradle of filth in my heart <3 jag längtar tills augusti när jag faktiskt kommer att se dem live i Tyskland! Hur underbart som helst! Dock har jag lite beslutsångest: ska jag åka till Metaltown eller inte? Jag vill dit, men det kostar ju och det är inte bara biljetten som kostar, det är resa och mat också. Och jag ska ju redan på en festival och en konsert i sommar. Typiskt, vi får se hur jag gör.

Dani Filth

Böcker

Jag har varit utan läsning alldeles för länge, i flera dagar! Men nu har mina böcker som jag har beställt från cdon kommit! Dock befinner dem sig i Malung för tillfället så jag måste ta mig tid att åka och hämta dem. Jag vill ha dom nuu! Tur att det kom en Sweden rock-tidning i postlådan idag, då har jag lite underhållning i alla fall ^^
Dessa böcker har jag köpt:



I am batman

Det blåser så mycket att man knappt kan vara ute utan att blåsa bort! Scaary. Men solen skiner så det är rätt skönt ute ändå. Jag kände mig som batman när jag gick hem från skolan för min kappa flaxade omkring så mycket. Jaja, jag ska nog ge mig ut i blåsvädret igen lite senare, man är väl ingen vekling heller ;)
Imorgon känner jag på mig att det blir en skön dag. På förmiddagen har vi historia och ensemble, på eftermiddagen ska vi se på estettreornas teater och sedan blir det tydligen tårtkalas i skolan. Inte helt fel.
Rock on!

Sleepwalking past hope

Inatt har jag tydligen skrattat i sömnen enligt Joakim. Jao, jag har aldrig påstått att jag är normal. Sover som en sten gör jag då på nätterna, jag vaknar nästan aldrig när han försöker prata med mig, men tydligen så har jag svarat honom fast jag sover. Lurigt det där.

Idag har jag tagit min första springtur ute denna vår. Det var helt underbart! Vädret var perfekt, åh vad skönt att komma ut och springa igen.


Jag har äntligen redovisat den muntliga delen i nationella proven i Svenska B! På degarna, på dagarna. Känns gött. Nu är det bara skriftliga delen kvar, sen skriva klart en romananalys och sedan är jag klar med kursen. That's just awesome.


Sleeptalking llama? Oh yes.

For my fallen angel

As I draw up my breath,
And silver fills my eyes.
I kiss her still,
For she will never rise.

On my weak body,
Lays her dying hand.
Through those meadows of Heaven,
Where we ran.

Like a thief in the night,
The wind blows so light.
It wars with my tears,
That won't dry for many years.

"Loves golden arrow
At her should have fled,
And not Deaths ebon dart
To strike her dead."
<3

En flummig Elin

Gurklama


Här är förklaringen till varför jag är lite lätt besatt av lamor. Typ.

Cut it off

Idag har jag gjort ett besök hos frisören, åh vad skönt det var att få av lite slitna toppar. Men jag klipper absolut inte av mer än topparna, jag vill ha kvar mitt långa hår. Sen blev det gymmet och sedan hem. Solen lyser idag, helt otroligt, det har varit helt grått ute hur länge som helst ju.

Igår när jag satte mig på bussen till Sälen kände jag mig trött och opepp. Sedan började jag lyssna på musik och då förändrades allt. Jag blev pigg och kunde inte ens sova, det brukar jag alltid göra annars när jag åker upp till Sälen. Tänk vilken energi man kan få av musik <3 Ett liv utan musik vore inget liv.

Oh no!

Dammsugaren började lukta bränt när jag dammsög (skrev dammsugade först). Det luktar fortfarande, känns inte liiite brandfarligt. Kanske borde fundera på att införskaffa en ny?

Grått

Usch vad grått det är ute. Ge mig lite sol och vårkänsla! Fast idag är det faktiskt riktigt skönt ute, friskt i luften på något sätt. Så jag ska inte klaga. Idag ska jag inte göra så mycket, bara fixa lite grejer. Ikväll hoppas jag att det händer något kul :) Imorgon är det jobb i Sälen, det är bara fyra gånger kvar nu! Jag ska se till att jobba alla de gångerna, bäst att passa på när det finns jobb. Sen blir det nog inge mer förrän i sommar.
Throw the guy a meat bone, put him on a train
That's the way it should end


Slaying the dreamer

Dagen har bestått av en resa till Falun med alla tvåor på Vuc, vi besökte UF-mässan där. Det var faktiskt ganska kul, blev lite inspirerad till att starta ett eget UF-företag en vacker dag. Vi får väl se vad som händer i trean. Ikväll ska jag bara ta det lugnt, känns som att det behövs. För nästan alltid när jag tänkter ha en lugn kväll, så blir det inte så ändå xD Blir nog en bra film ikväll :) men först ska jag vara jätteeffektiv och skriva klart mitt CV och plugga svenska, så det så! Rock on!