Eheeee

Oh, du flummiga lamahest.

...

Jag förstår inte vad det är med mig. Jag är hyper nästan hela tiden. Men jag klagar inte, love it :D Denna dag har varit väldigt bra hittills och jag hoppas att kvällen blir lika bra.


Bild från ettan, lika flummig då.

Jag gillar mitt gamla rum <3 massa bilder, så ska det vara!

Hell is for children

Även en snel hest kan bli arg ibland.


Håller på att kolla in lite kläder på lite olika internetsidor. Känner att det är dags att uppdatera garderoben lite.
Yay, nu har jag beställt två t-shirts från Rockzone. Lovely. Jag är rätt kräsen av mig när det gäller kläder, så jag brukar nästan alltid beställa på internet när jag ska ha något. Man skulle allt bo i Stockholm, där finns det massor av bra affärer. Eller ännu hellre London, åhåhåh, that would be like heaven! <3

Tog en sväng till Malung idag och körde lite bil. Det gick bra (: förutom en liten händelse. Men det kan vi ju...glömma. Jag ser fram emot morgondagen, har först dubbellektion i teater sedan sång och gitarr. Go dag! Rock on you cute llamas!


Snygggggg!

Funny

Nu känner jag mig duktig, har precis ställt in en broccolipaj i ugnen så snart blir det riktigt seriös mat. Alltså inte bara korv, köttbullar eller något sådant simpelt. Yummi.

Jag tycker det känns så höstigt och friskt i luften nu och jag gillar det! Jag älskar hösten, det är så mysigt. Men sedan kommer vintern och den tycker jag är lite väl lång. Men den är vacker den med, omväxling är bäst.

Ikväll ska jag nog bara flumma runt som vanligt och försöka fixa massa saker. Jag känner pressen att komma på ett bra projektarbete. Ge mig en idé?




When I killed your rock'n'roll

Denna rubrik har jag haft förut. Japp. Men jag älskar låten!

Jag lika hyper som vanligt.

Idag är det inte vilken dag som helst, idag fyller världens bästa pojkvän 20 år <3 fast vi firade honom igår istället, med en mycket trevlig fest med massa musik och skratt :D det blev superbra!


Grattis Joakim <3

Prayer

Nyss hemkommen från en fotorunda med Johanna :) det var jättekul och det blev en hel del bilder! Jag kanske snor några av henne sedan och lägger ut här. Awesome. Jag överanvänder ordet awesome, men det är.. awesome.

Jag är hyper hela tiden. Jag är aldrig trött, varken på morgonen eller kvällen. Det är faktiskt väldigt nice att vara pigg hela tiden, såhär borde det alltid vara. Jag känner mig allmänt nöjd med min tillvaro just nu. Dessutom har jag kommit på vad jag ska klä ut mig till på Halloween, hihi. Jag gillar att planera sådant långt i förväg. Halloween är ju den bästa högtiden <3

Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra, vi får se vad som händer. Imorgon bitti bär det av till Dala-järna för att fixa massa och fira Joakim, åker hem på söndag. Rock on!

The flame is dying by shivery winds of jet black skies

The night of timeless fire is drawing near 
I flee... 
Throughout the years of throe 
Watching through a mirror, as I fall apart 
I see a wreck, I'm burning 

Vad skulle man göra utan musik? Det är en fråga jag har ställt till mig själv ett stort antal gånger. Jag kommer aldrig att komma på ett vettigt svar. Det finns inte.

*Growlande röst*

Dagen har spenderats med att först ha temadag i skolan och sedan åka till Järna och hjälpa Joakim och hans mamma att baka smörgåstårtor. Joakim fyller nämligen 20 på söndag och det ska firas rejält på lördag ;) awesome! Igår kväll var också ganska awesome, hade jättekul med massa esteter. Fest mitt i veckan gillas. Jag gillar att skolan har börjat och känner att detta kommer att bli ett mycket roligt år (: Jag borde verkligen ta lite nya roliga bilder btw, har inga intressanta att lägga ut.

Därför får ni en klassiker: Jag och laman.


Oh, true love.

Jag ska lära mig growla innan jag dör. Bara så ni vet.

"Den levande kraften"

Huh?

Fick en plötslig lust att testa tugga på tvättmedel. Det verkar ha en så rolig konsistens, som pärlsocker fast ändå inte. Konstiga funderingar man har ibland.

Har inte så mycket intressant att skriva om just nu. Jag har ganska många tankar som snurrar runt i huvudet. Men jag kan inte riktigt få ner dem skriftligt.

I'll bite your face off

Då var första skoldagen avklarad. Nu är vi igång! Eller, nja, denna vecka är inte särskilt seriös, men det är väl gött med en mjukstart antar jag. Sen kör vi (: jag är pepp. Kul med nytt folk också, även om jag inte har hunnit lära känna dem än. Och awesome att träffa alla gamla vänner <3

Jag är fruktansvärt arg på min förkylning, den vill aldrig sluta! Usch, så irriterande. Men det var lätt värt det för att åka till Wacken :')

Alice Cooper släpper ny skiva i september btw. Spännande. Nightwishs nya släpps nog i slutet av detta år, satan vad jag längtar! Då hoppas jag att de kommer till Sverige :'D har velat sett dem i många år.

*Jätteintressant bild*

The beginning of the end

Yeah! Igår kom jag hem från Stockholm. Jag har verkligen haft det jättebra (: har träffat Johan i Västerås, Johanna, Markus och massa underbart folk i Stockholm <3 vi har varit på Gröna lund och det var hur kul som helst! Jag hade inte varit där på väldigt länge så det var underbart att äntligen komma dit. Dock skrek jag sönder min hals ganska mycket, men det var det värt :D jag körde till och med bil hela vägen till Västerås och halva vägen hem. Och ja, jag känner mig stolt. När jag kom hem igår packade jag upp mina grejer och gav mig ut på byn med Ailie <3 det blev en trevlig kväll som avslutades med Yes man. Kärlek till den filmen och Jim Carrey, roligare skådespelare finns inte.

Idag har jag tänkt att jag ska framkalla lite foton. Jag har tänkt göra det jättelänge, så idag ska det bli av ^^ sedan ska jag bara ladda inför skolan som börjar imorgon. Det blir nog nice :) rock on!

A nightmare to remember

Nu har jag suttit och pluggat körkortsteori i evigheter, så nu tycker jag att det räcker för idag. Jag har faktiskt varit riktigt effektiv idag och fixat massor av saker. Börjat packa inför morgondagen har jag också gjort, halv tio bär det iväg mot Borlänge och sedan vidare mot Västerås och Stockholm. Awesome :D nu ska jag snart ge mig iväg och träffa Ailie och Mackä :D

Btw, jag har hört rykten om att Black Sabbath har återförenats, is it true? Grymt i så fall :O nej nu hinner jag inte skriva mer, bye!


Gösta Berlings saga

Föreställningen igår var, som förväntat, mycket bra! Skådespelarna och musikerna imponerade lika mycket som vanligt.

Nästan alla skådespelare.
Gösta Berling himself. Sjukt bra skådespelare!

Själva teatern ägde rum inne i en jättestor lada, det var jättemysigt. Föreställningen kombinerade dans, musik och teater på ett underbart sätt. Jag blev väldigt pepp på att börja skolan och sätta igång med en produktion :)

Serious

Lyssnar på Scars on Broadway. Åhåhå <3

Idag bär det av till Sunne för att se Västanå teaters uppsättning av Gösta Berlings saga :D det ser jag fram emot. Ska bli spännande att se vad de har hittat på denna gång. Jag har höga förväntningar. Innan vi åker hinner jag förhoppningsvis köra bil en sväng. Nu ska jag dra iväg och göra någit lamigt, rock on!

Dark light

Jag ser fram emot nästa vecka. Då ska jag och mamma ta en sista liten minisemester innan skolan börjar. På onsdag åker vi till Västerås och hälsar på Johan och på torsdag åker vi vidare till Ekskogen och hälsar på alla där :D det blir antagligen Gröna lund någon dag också, wiiie! Det var längesen jag var där nu. Det blir en bra avslutning på ett jättebra lov.


Nu ska jag ta fram gitarren.

Pleasure to kill

Kom just att tänka på att skolan börjar inte nästa vecka men nästa. Jag tycker att det ska bli skönt :) visst har det varit underbart med lov och att få sova ut, men jag gillar skolan ^^ vill träffa alla estetisar igen <3 har träffat många under lovet, men inte alla. Fyller arton gör jag också nästa månad, längtar redan. Det blir inte som en vanlig födelsedag, man bli myndig. Man får ta körkort. Känns som ett stort steg. Apropå körkort så hade jag körlektion i Malung idag, det gick jättebra. Känns bara bättre och bättre med allt. Satt kvar och pluggade på datorn också, det gick bättre än jag väntat mig.

Nu är jag tillbaka i Vansbro och vi får väl se vad kvällen har att erbjuda (: rock on folks!

Göööörmany

Sista bildbomben.

Blind Guardian, de var mäktiga att beskåda. Underbart när de spelade The Bard's song!
Wackeeen <3
Ozzy <3 fick inga bra bilder eftersom min kamera suger i mörker. Men han var verkligen jättebra :'D helt underbar! Han var så glad och gullig, haha. Det var overkligt att äntligen få se honom. En av de bästa konserterna under Wacken <3
Van Canto. De var lika bra nu som när jag såg dem i Falun i maj (:
Chill på campingen.
Skål!
Sirenia. Jag lyssnade mycket på dem förut, så det var verkligen kul att se dem live!
Judas Priest. De var faktiskt bättre live än jag väntat mig, Rob Halford har ju fått väldigt dåliga recensioner på grund av att hans röst inte håller längre. Men nu lät det faktiskt riktigt bra, kul att se!
Dir en grey. Jag har inte lyssnat mycket på dem, men de var skitbra! Kyous röst är helt fantastisk, hans skrik <33
Mayhem. Ett av många black metal-band som spelade på Wacken, nice!
Children of bodom. Världens sämsta bild, men de var helt underbart grymma! De och Ozzy var bäst på Wacken <3 Så jäkla underbart när de spelade Downfall <3 det var nästan så tårarna kom fram. Love it!!

Jag såg en hel del andra band också än de som var på bilderna. De som är värda att nämna är:

Russkaja. Jag såg dem av en anledning, nämligen att få dansa runt till Psycho Traktor! Det var helt galet, haha!

Triptykon. Bandet som ersatte Cradle of filth. Jag hade aldrig hört på dem innan, men imponerades stort när jag såg dem.

Apocalyptica. Skickligare musiker får man leta efter! Underbar musik och väldigt coolt att se när de står och spelar på sina cellos och headbangar.

Kreator. Grymt trashmetalband som jag verkligen har fastnat för.

Avantasia. De var väldigt mäktiga att se live, men det blev stundtals lite för glättigt för min del.

Jag hann tyvärr inte se Ghost live, men jag är glad ändå, jag har ju sett dem förut och det kommer jag aldrig att glömma. Motörhead missade jag också, men de har jag också sett förut.

All and nothing

TROLOLOLOLOLO!

Nej, jag har inte släppt det än. Trololo lives on.

Myskväll med Joakim <3 awesome. Vi har gjort pannkakor idag också så nu kan jag säga såhär: JAG HAR ÄTIT PANNKAKA!

Jag är nog lite flummig ikväll. Eller ja, lite flummigare än vanligt. Imorgon kväll ska jag dra till Malung, har körlektion på fredag morgon. Sedan blir det tillbaka till Vansbro igen och hoppas att det händer något kul här. På söndag bär det av till Sunne, där jag ska se Västanå teaters uppsättning av Gösta Berlings saga. Det ser jag verkligen fram emot, jag gillar verkligen Västanå teater. De imponerar i allt de gör.

Kreator <3

Rock on!

Göööörmany

Mer bildeeer!
Vår vackra flaggstång.
Chill.
Swedish style!
Campingområdet var så sjukt stort så det gick knappt att föreställa sig.
Vårt camp.
Pigga människor ;)
Äckelgrogg
Viktor däckade litegrann, så Kimmen var tvungen att mörda honom.
Taggad!
Så kan det gå.
Vi träffade många trevliga människor :)
Våra engelska grannar, Dennis och E.
Man ska passa sig för att däcka på Wacken, man kan bli levande begravd.

Lägger ut ännu mer imorrn, då blir det lite mer på banden vi såg :)

This word is sacred

Jag har sista HP-boken här i Vansbro nu så jag ska börja läsa om den ikväll <3 awesome. Har velat göra det sen jag såg filmen.

Åh vad underbart det var att få sova i en riktig säng inatt. Lite sämre är att både jag och Joakim har blivit sjuka efter Wacken. Typiskt, men jag är glad att det kom nu så det inte var förra veckan. Det är hårt att vara på festival (y) Fast jag är inte så jättesjuk, lite förskyld bara. Det går nog snart över. Åhåhå, nu ska jag börja läsa.

Gööörmany

Här kommer lite bilder från The Holy Wacken Land och från resan dit. Enjoy!

Vi stannade på ett supermysigt ställe i Båstad första kvällen, sedan tältade vi på en åker.
Viktor skaffade hår :O
Snyggbussen vi hyrde ^^ den var bekväm och helt ny, lyx!
Färja till Danmark.
Tröttis ;) fattar inte hur han lyckas sova med burken i handen utan att spilla ut något xD
Storhandling på Scandinavian Park! Det inhandlades öl, sprit, öl och mera öl.
Jag tycker inte om öl, men denna burk var verkligen vacker.
Viktor är igång!
Äntligen framme på campingen.

Mer bilder kommer ;)

Raise your hands for metal

Just nu är det en väldigt trött och sliten hest som sitter vid datorn. Men jag är lycklig ändå :D Wacken var underbart, lätt den grymmaste festivalen jag någonsin varit på! Jag vill dit nästa år igen, saknar redan stämningen, människorna och musiken. Fast jag måste erkänna att det kommer att bli fruktansvärt skönt att få sova i en riktig säng igen för första gången på en vecka, även om jag har sovit ganska bra i tältet. Lovely! Vi har sett grymma band och jag har upptäckt mycket nytt som jag ska lyssna mer på. Bästa konserterna var utan tvekan Ozzy Osbourne och Children of bodom, det var helt underbart! <33 Människorna på Wacken är så härliga, vi träffade inte en enda otrevlig människa. Så ska det vara på festivaler :) vädret har varit bra också, förutom sista kvällen när regnet öste ner. Men det var en härlig känsla att stå och headbanga i ösregnet tillsammans med 80 000 likasinnade.

Tänk att ett litet ställe som Wacken kan vara så metal. Dit vill jag verkligen återvända! Det här har varit sommarens höjdpunkt :) nu orkar jag inte skriva mer, lägger ut bilder imorrn! Tjo!