Bakdag

 
 
Idag har jag varit i Malung en stor del av dagen och julbakat med mamma. Pepparkakor och saffransbullar blev det, supergott! Och mysigt, fick massa julstämning. Skönt att komma till Malung lite. Var ner på byn en sväng och handlade lite julklappar också, så nu är jag nästan klar med julklappsinköpen vilket känns skönt! Jag hann även planera en liten ommöblering i min lägenhet, känner för lite förändring och behöver mer utrymme, så det ska jag börja fixa nästa vecka :) blir nog bra.
 
Sedan bar det av till Vansbro på dans och jobb. Nu sitter jag här och klickar runt och fixar med lite allt möjligt.
 
Snart helg och jag är ledig både lördag och söndag :D gött! Ska träffa massa awesome folk, fixa lite här hemma och bara vara. Låter helt okej! Ska nog ge mig på att baka lite cupcakes också, är fortfarande baksugen fast jag bakat hela dagen idag, hihi.
 
Nu ska jag försöka komma i säng inom en snar framtid, det är inte alltid så lätt, finns så mycket man vill göra. Good night llamas.
 
 
 

Yeeaaaaah

 
Så här såg jag ut igår efter att först haft backslick när jag färgade håret, sedan stått framåtböjt över badkaret och sköljt ur färgen och till sist haft håret uppbullat i en handduksturban på huvudet. Tadaaa! I fell pretty, oh so pretty.
 
Nu är mitt hår rakt och platt igen. And no more utväxt, vilket är awesome :D Swenglish <3
 
Åhh vad jag hatar att ringa till folk jag aldrig har träffat. Då pratar jag mycket hellre med dem öga mot öga. Men det är lite svårt när de befinner sig ett X antal mil bort. Nu ska jag ringa det där jäkla samtalet och sedan plugga lite.
 
Ha det fiiiint!
 
 
 

Allt möjligt

Tjooo, sitter här och lyssnar på musik med färg i håret som Luise nyss slängt i. Ska bli skönt att få bort utväxten :D
 
Åhhh jag är så rastlös, vill ut och resa till så många länder och jag vill göra allt nu. Haha, får ta och lugna ner mig lite, jag har ju faktiskt hela livet på mig! Jag hinner resa till måånga ställen (: redan till våren blir det nog en resa, hihi. Så tagga neeer, Elin. Du är bara 19 år.
 
Det har kommit lite snö idag. Jag har väldigt blandade känslor när det gäller snö. För det första är det fint, mysigt, ger julstämning och man kan leka i snön och åka skoter och massa roligt. För det andra är det blött, kallt och när man försöker cykla så går det åt helsike, vilket resulterar i att man får gå istället och då tar det längre tid att ta sig dit man ska. Det blir alltså svårare att ta sig fram. Samma när man åker bil, man måste skrapa rutor, borsta av snö osv. Men vad vore väl julen utan snö?
 
Har nyss pratat med mammi, vi har bestämt oss för att julbaka nu på torsdag, så då blir det en sväng till Malung, myyys. Var länge sedan jag var där nu. Vi ska göra pepparkakor och saffransbullar, guuu sö gött!
 
Löning imorgon också, inte helt fel.
 
Nej, nu ska jag sluta flumma runt och lägga mig tidigt för att vara effektiv imorgon.
 
Good night llamas!
 
 
Förra julen gömde jag mig i Johans ståbasfodral. B-e-a-utiful, som Ace Ventura skulle ha sagt.
 

She's like heroin

 
Bild från igår, very niiice. Och helt underbart att jag har sovmorgon hela helgen :'D
 
Kan även nämna att jag såg musikalen Hairspray i Djurås i torsdags, den var jättebra, en sån där musikal man blir glad av. Awesome!
 
Nu ska jag ut och gå en sväng, sen blir det jobb till kvällen.
 
Rock on llamas.
 
 

Hide

 
Himlen var fin igår när jag skulle till jobbet.
 
Är lite sådär melankolisk nu igen. Jag gillar att skriva ordet melankolisk. Melankolisk, melankolisk, melankolisk. Och plötsligt låter ordet hur konstigt som helst.
 
Ledig dag idag, mycket skönt. Jag gillar tisdagar. Nu blir det plugg. Köttaaaaa!
 
Jag vill ha sommar och festival.
 
Rock on llamas!
 
 

We're part of a story, part of a tale.

Sitter och njuter av Sharon Den Adels ljuva röst, lovely. Mother Earth-albumet är deras bästa.
 
Idag tänkte jag sova läänge, men vaknade vid åtta. Jaja, då kan man ju göra något bra av dagen. Har powerwalkat och gjort en god tacopaj. Nu ska jag chilla galet fram till kvällen, då blir det att fira Ailie som äntligen fyller 18 idag :D
 
Sen hoppas jag att jag kanske får träffa Jonas också (a) imorgon blir det jobb. Lite trist att gå upp klockan sex en söndag, när de flesta andra är lediga, men när lönen kommer är det verkligen värt det ;)
 
 
 
Grattis fining :*
 

Ljust och fräscht

 
Igår var jag, mamma, Magnus och Karin till Tegera arena i Leksand  och såg föreställningen Ljust och fräscht med Fredrik Lindström och Henrik Schyffert. I stort så förlöjligade duon inredningshysterin och strävandet efter det perfekta boendet som finns idag.
 
Åh, herrelama vad jag skrattade. Brilliant! Man kände igen sig i allt de sa, liksom "Jamen shiiet ja så är det ju" osv. Slutsatsen var att man inte mår bättre psykiskt för att man har det perfekta boendet, även om man gärna vill tro det. Och hur mycket man än fixar och förbättrar så är människan aldrig nöjd. Sant, så sant. Ett extra plus för att de avslutade med en liten rockshow också, jag visste inte att de var så duktiga musiker. 
 
Jag gick därifrån med kinder som värkte av skratt och lite mer nöjd med min enkla lilla lägenhet här i Vansbro. För jag skulle inte bli en bättre människa om jag skulle bo lite finare. Jag går fortfarande runt och skrattar åt "kronärtskockor i motljus", "golvbrunnar med attityd" och allt vad de sa.
 
Jag rekommenderar alla, inredningsintresserade eller inte, att se Ljust och fräsch för att få sig ett gott skratt i höstmörkret.

Forever

Har nyss sett Breaking Dawn part 2. Och jag måste erkänna att jag nog är lite av en Twilightnörd jag med. Ända sedan jag började läsa böckerna har jag varit fast. Dock var ju böckerna bättre än filmerna, men när man läst böckerna är det liksom ett måste att även se filmerna. Det har gått flera år sedan jag började läsa första boken, och nu är det slut på allt. Inga fler böcker, inga fler filmer. Det känns lite som när sista Harry Potter-filmen hade kommit ut, fast då var det even worse. Jag känner mig.. melankolisk.
 

Sista filmen var över förväntan bra tycker jag. Helt jäkla chockerande på ett ställe och superfin på andra ställen, nästan så man vill gråta lite, eller snarare störtböla. Åh, så fint.
 
 
Rolig var den också på sina ställen. Älskar Aros uttryck, han ser så jäkla... jag vet inte vad jag ska säga, Och hans skratt. Så jäkla bäst.
 
Känner verkligen att jag måste ta ett Twilight-maraton inom en snar framtid.

Fatta eld

 
Helgen går mot sitt slut. Dagen började med att jag följde med Jonas på jakt och satt vid en eld och myste och grillade korv. Sen bar det av till Vansbro för lunch på Selins med min käre far. Efter en rätt blöt powerwalk och en varm dusch sitter jag nu här.
 
Härnäst ska jag läsa Fatta eld, andra delen i Hungergames-serien. Riktigt bra böcker!
 
Rock on llamas!

Weirdo

Vad gör man när man känner sig det minsta lilla deppig?
 
Man lyssnar på Trololo, på repeat, om och om igen. Big smile!

Så lamt

Mjukisbyxor <3 finns det något underbarare plagg? Knappast. Ska bo i mina mjukisbyxor idag, vägrar att lämna dem.
 
Ser ut att bli väldigt mycket chill idag. Gött! Nice kväll igår, haha, flummigt värre. Slutade med att min lama var borta, men Oskar hade tagit hand om den. Tack Oskar för att du tar hand om min rebelliska lilla gurklama när den gör revolt mot mig. Eller ja, när jag slarvar bort den...
 
Har pluggat lite idag, men nu lägger jag ner. På en helg ska man väl få vara lite ledig från sånt, right? Funderar på att sticka till ica och köpa choklad istället. Låter som en plan!
 
 
 

Ordet

Hmmm. Melankolisk. Ja, där har vi ordet. Jag är melankolisk. Synonymer till melankolisk: Tungsint, sorgsen, vemodig. Ack, denna dystra musik. 

Out of time

Wiie, klar med alla kapitel i Naturkunskap B. Nu är det bara ett prov, ett par laborationer och en uppsats kvar. Det firas med ett grönt äpple, yummie.
 
Igår kväll blev det en spontan tripp till Falun med lamorna Jonas och Mackä för att fira Jonas, det var niice. Blev först Mcdonalds i Borlänge, sen ut på krogen i Falun där lite fler folk joinade oss, sen donken igen, kundvagnsåkning och hemfärd. Awesome.
 
 
 
The dudezzzz

Dark days

Twilightbiljetter bokade till onsdag nästa vecka. Yeeeeey :D 
 
 
Grattis till Jonas som fyller år idag <3 Puss!
 
Och ja, grattis till Grogg Fredde också, som fyllde år igår.
 

Sweet

En ny vecka har börjat, har haft en awesome helg må jag säga. Halloweenfirande i fredags, mer fest i lördags och mysdag med Jonas igår. Perfekt <3
 
 
Min outfit i lördags. Sexigt.

Halloween

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Massa halloweenfirande igår, freaking awesome kväll!
 
 

Mozart

Jag säger då det: Föreställningen Mozart med 123 Schtunk var hur rolig som helst. Kommer ha träningsverk i kinderna i veckor. Jag beundrar deras förmåga att improvisera och få med publiken i det hela. Underbart.
 
 
 
 
 
 
 

In the dead of night

Halloooo!
 
Vaknade upp bredvid Jonas imorse, bäst <3 Så vad har dagen att bjuda på idag? 50 minuters helkroppsmassage, dans, plugg och teater ikväll. Detta blir en bra dag :D i helgen verkar jag dessutom vara ledig, så då blir det massa skoj verkar det som :) Fint!
 
 
Undrar hur man ska se ut på halloween i år då? Jag vet att halloween var igår, men jag firar i helgen. Saknar detta Manson-inspirerade smink!