Lycka

Oh my llama säger jag bara. Idag fick vi tentaresultaten. Jag fick A på min första salstenta. Jag är jäkligt glad, sådana här stunder kan man få vara stolt över sig själv. Nu är jag peppad att kötta på med plugget så att nästa tenta, som äger rum om två veckor, går lika bra.
 
Vi är lediga imorgon och nästa föreläsning är inte förrän på tisdag. Så efter att ha pluggat större delen av kvällen tar jag helg! Helgen kommer att bestå av massa firande av allt bra som hänt på sista tiden med underbara vänner. Satan vad ni är bra! <3
 
Jag och Sofie har beställt biljetter till Halestorms spelning i Stockholm 15 april. Jag har fått boende i centrala Vansbro hela sommaren och är garanterad jobb, vilket innebär att jag kan träffa alla mina vansbrovänner och ha nära till familjen i Malung hela sommaren. Jag och Ailie ska förmodligen på Skogsröjet i sommar, typ världens mysigaste rockfestival. Jag ska till vackra Island i sommar. Jag har förmodligen ett litet extrajobb på gång här i Gävle. Och som sagt, det är fredag imorgon. Just saying. 
 
Listan kan göras ännu längre. Kan jag vara annat än glad?
 
Lite bilder från veckan som gått:
 
 
Bild från fotograferingen i söndags. Mackäs hjärta är borta...
 
 
Men jag är ju så awesome att jag hittade det. Hittelön tack, Mackä.
 
 
Vi har väldigt intressanta skoldagar. Här dissekerar jag och Madde Mackäs hjärta. Näädå, det var ett grishjärta. Tror jag.
 
 
Mat. Mat <3 MAT <3. Vardagslyx.
 
 
Kvällsfluff, som det ska vara.
 
Nu blir det lite repetition i pluggboken, sen sova och peppa inför helgen.
 
Rock on.
 
 
 
 

Fucking awesome

Nu är jag hemkommen från en kanonbra helg i Vansbro. Har haft så kul med massa saknade vänner, jag behövde verkligen en vansbrohelg nu kände jag. Igår var det kapellfest, alltid lika kul att dansa loss där. Idag spenderade jag förmiddagen i Järna, där jag och Mackä blev fotade och sminkade till en kompis projektarbete. Intressant upplevelse ^^ det blir kul att se hur bilderna blev sedan, jag slänger nog upp någon här när de är klara.
 
Jag har sagt det förut och jag säger det igen: Jag är så lyckligt lottad som har så fantastiska vänner både här i Gävle och i Vansbro. Och världens bästa familj. Ni är bäst, allihopa.
 
 
Denna bild på bästa Ailie får sammanfatta en grymt bra helg.
 
Nu ska jag däcka i sängen inom en väldigt snar framtid, det tar på krafterna att ligga på topp.
 
Rock on!

Lillördag

Jag sitter här i soffan och bara myser med awesome musik, lite plugg och rivna morötter. Det är så jäkla gott, jag kan äta hur mycket som helst. Tur det är nyttigt ;)
 
 
Nomnomnom!
 
Plugget flyter på, träningen går bra, spännande saker på g och i helgen åker jag till Vansbro och träffar mina saknade vänner. Dessutom har jag, mamma och Magnus beställt biljetter till Jesus Christ Superstar, musikalen med Ola Salo i huvudrollen. Jag klagar inte.
 
Nu ska jag mysa vidare en stund, sedan sova.
 
Rock on!

Golden

 
 
Vilken härlig helg jag har haft! I fredags skrev jag tenta och det kändes som det gick riktigt bra :D så nu har jag njutit av en pluggfri helg med gott samvete. Igår åkte jag, Petra och Carin till Hofors och flummade runt där hela dagen och på kvällen badade vi badtunna, rullade oss i snön, bastade, åt supergod mat, drack vin, dansade och skrattade. Supermysig kväll verkligen!
 
Nu ska jag snart krypa ner i soffan, se på film och ladda upp inför ännu en skolvecka.
 
Rock on.

En tillbakablick

Jag kom att tänka på att idag, 13 februari 2014, är det sex år sedan jag var på min första riktigt konsert och ändå känns det som igår. Jag gick i åttan och mitt dåvarande favoritband, min besatthet, var HIM. Jag glömmer aldrig känslan av att se och höra dem live. Det var helt otroligt. I slutet av konserten kastades det ut plektrum i publiken och jag fick tag i ett. Lyckan var total. Tänk så mycket som har förändrats sedan dess och hur många konserter och festivaler jag varit på. Ibland känns det som jag var en helt annan människa för sex år sedan än jag är idag. 
 
 
13 februari. Ett datum jag nog alltid kommer minnas.
 
 
 
Jag gick alltså i åttan när jag såg HIM och då såg jag ut såhär. Jag vet, jag hade överdrivet, sjukt mycket svart eyeliner under ögonen. Såg ut som en panda. Men jag gick i åttan, jag var ung, jag förstod mig inte på livet. Det kanske jag fortfarande inte gör, haha. Men jag har förändrats väldigt mycket sen denna tid, både utseendemässigt och som person. Till det positiva, I hope ;) Kan ju nämna att jag förut sminkade mig mycket varenda dag. Nu sminkar jag mig högst en gång i veckan, haha.
 
 
Min obsession för festivaler startade 2009 när jag åkte på min första festival, Sweden Rock. Den festivalen är fortfarande bland den bästa jag har varit på, tack vare det underbara sällskapet och den helt fantastiska lineupen. Kan dessutom tillägga att jag var helt nykter under hela festivalen.
 
 
Det bara osar metal om oss, right?
 
Jag blir så nostalgisk när jag tänker tillbaka på dessa fina minnen. Men nog om detta, för nu ska det tentapluggas till hundra procent. För imorgon smäller det, första salstentan. Jag känner mig redo, det kommer att gå bra. Sen är det heeelg :D på fredagskvällen planerar jag att mysa ner mig i soffan till en bra film och unna mig lite Ben&Jerrys. På lördag drar jag, Carin och Petra hem till Carin i Hofors och ska bada badtunna, flumma, dricka nå gött och sedan förmodligen dra in till Gävle på lite fest. Kommer bli en kanonhelg!
 
Nu ska jag börja rabbla muskler, ben och leder.
 
Rock on!
 

Vårkänslor, believe it or not.

 
Halloooo.
 
Idag har jag haft lite vårkänslor. Det har varit så fruktansvärt skönt väder ute, för en gångs skull sken solen och himlen var blå. Det behövs verkligen, nu har det varit grått och trist ute tillräckligt länge. Nu går vi mot vår och ljusare tider :D
 
Jag känner mig så pepp på livet, så glad och positiv. Jag känner mig som Gunde Svan skulle ha uttryckt det, "Ingenting är omöjligt". Det är så mycket roligt och spännande på g och jag bara njuter. Jag är så tacksam för allt och alla jag har i mitt liv och väldigt pepp på framtiden och vad den har att erbjuda.
 
Denna tisdag har bestått av plugg, promenad i finvädret, träning och ett inspirerande möte nu på kvällen. Nu ska det pluggas lite mer sen soooova. 
 
Btw, något jag verkligen längtar till är den 15 april. Då blir det Stockholm och Halestorm :D kommer bli grymt! Jag tänkte även se Deathstars i Stockholm den 15 mars, men deras spelning blev tyvärr inställd. Men de släpper troligtvis ett nytt datum snart så då drar jag nog då istället. Jag har velat se dem i flera år och nu när jag bor relativt nära Stockholm ska jag ta chansen att se alla spelningar jag vill.
 
Som sagt, pepp på livet!
 
Rock on, llamas.
 
 

Lördagsmys deluxe

Hade en supertrevlig kväll med Luise, Anders och Baller igår. Sååå kul med Vansbrobesök! <3
 
 
 
 
Puss på denna människa!
 
 
Nu blir det lördagsmys deluxe med grönsaksstavar, egengjord dipp, mörk choklad och cashewnötter. Det kan man njuta av med gott samvete.
 
Ha en skön lördagskväll!

Let it go

 
 
Frozen. Om ni inte sett den filmen, gör det. Den är underbar. Jag kommer alltid att älska disney. En annan bra film jag sett nyligen är Känn ingen sorg. Jag är inget Håkan-fan, men den filmen är så jäkla sevärd.
 
Då var det fredag igen! Så jäkla fort veckorna går, jag hänger inte med, det var ju nyss helg. Veckan har varit intensiv men rolig, som vanligt. Plugg, träning, dans och årsmöte med HIP bland annat. Om en vecka ska jag skriva min livs första salstenta. Det är mycket spännande på g nu. Det finns så mycket jag vill göra här i livet, helst nu, jag förstår inte hur jag ska hinna med allt. Jag önskar att dygnet hade fler timmar. Jag tar en sak i taget så blir det jättebra.
 
Nu fredagspeppar jag och inväntar Luise och gänget som kommer från Vansbro för att hälsa på :D awesome! Ikväll gör vi Gävle osäkert. Himla kul det ska bli att träffa dem. Känner att jag måste åka till Vansbro snart och träffa resten av vännerna där, de är saknade. Men jag har fullt upp här, så vi får se när det blir.
 
Ha en awesome helg! And rock on.
 
 
 
 
 
 

Yesterday is dead and gone

Ännu en helg går mot sitt slut. I fredags njöt jag av en lugn filmkväll hemma, det var välbehövligt efter en intensiv vecka. Igår drog jag hem till Carin på kvällen och drack vin och kollade på Melodifestivalen, tro det eller ej. Jag har inte kollat på det på flera år eftersom musiken inte tilltalar mig, men med vin och bra sällskap var det supertrevligt :) Efter det drog vi ut och gjorde Gävle osäkert, som vanligt ;)
 
 
Leverera mera.
 
Nu ska jag ladda inför ännu en fullspäckad vecka med först lite plugg, sen choklad och filmmys. Varför går helgerna så fort?
 
Rock on!