If you're a freak like me

 
Rufset.
 
Denna tisdag har varit intensiv. Först heldag med föreläsning och massa plugg i skolan. Sedan ett intervallpass på friskis och ett danspass på det. Nu har jag äntligen kommit hem. Jag gillar när det är fullt upp, då rusar dagarna iväg.
 
Nu ska jag rabbla lite mer skelett och muskler och sedan stupa i säng. Godnatt.
 
 

Familiar taste of poison

Nu när nollningen är slut känns det faktiskt jätteskönt att gå tillbaka till en lite mer strukturerad vardag. Nu är det massa plugg och träning som gäller. Efter att inte ha tränat på en vecka (utom danspasset och massa dans på kåren såklart ;)) var spinning/styrkepasset idag helt underbart! Plugget går framåt, känns faktiskt som att tentan kommer att gå bra. Det gäller att tänka positivt, så blir det så.
 
And now... ´"trumvirvel".. some foodporn! Det känns som jag bara lägger ut matbilder nu för tiden, men skit i hä.
 
 
Det här är uppenbarligen en av de bästa maträtterna i universum: Laxwok. Snabbt, enkelt, nyttigt och supergott! Det är bara att woka ihop wokgrönsaker, laxfilé i tärningar, hacka ner ännu mer valfria grönsaker om man känner för det och servera med tzatziki och ruccolasallad. Yummi as hell.
 
 
Kyckling med jordnötssås och råris. Just try it.
 
 
Såååå, efter en bra måndag ska jag snart krypa ner i sängen för lite välbehövlig sömn.
 
Rock on llamas.
 
 
 

Nollning

En intensiv men jäkligt rolig vecka har nått sitt slut. Nollningen har varit fantastiskt rolig, jag ångrar inte en sekund att jag blev phadder. Vi har världens bästa nollor! Samtidigt har vi börjat en ny kurs och jag har lärt mig så mycket på bara en vecka. Det är verkligen intressant. Intensivt, men kul. Sedan har jag även varit på min första showdanslektion här i Gävle, det känns underbart att få dansa igen :D
 
 
Igår avslutades nollningen med finsittning. God mat, awesome folk och sen massa dans på det, kan det bli bättre?
 
 
 
 
Fina vänner har jag! Tack för en grymt kul vecka!
 
Ikväll ska jag inta soffläge med massa choklad, ljus och film. Och inte röra mig en meter.
 
Rock on!
 
 

Lick it up

Sitter i soffan, utslagen efter en fantastisk helg. Borde packa och greja, men tanken på att resa sig upp är inte så lockande. Det får bli en tidig kväll, så jag orkar med kommande vecka, kommer bli så kul!
 
Phadderupptakten i fredags röjde järnet och nu är vi invigna phaddrar! Kanon :D har äntligen fått min ove som jag har börjat pynta lite smått. Svårt när jag inte är sykunnig, men lim och säkerhetsnålar funkar också (y)
 
Lördagen spenderades i Stockholm med ett härligt gäng. Musikalen vi såg, Priscilla, var underbar. Ett riktigt lyckopiller. Sjukt bra skådisar och dansare! För att inte tala om fantastiska kostymer. Riktigt lyckad dag/kväll.
 
 
 
 
Bra helg! Vilka fina vänner jag har <3
 
Nu ska jag göra lite nytta och sen sova.
 
Rock on.

High five

 
Vet ni vad? Nu är rapporten inlämnad och kursen är klar. Vilket betyder tre dagars frihet innan nästa kurs börjar på måndag. Detta ska firas hela helgen med massa roligheter. 
 
Rock on!

I came in like a fucking yogaboll

Mycket på g nu. Det händer så mycket roligheter ska ni veta!
 
Snart är vi klara med kursen vi håller på med nu. På fredag är det phadderupptakt, då ska vi invigas till gröna sköna phaddrar och vara med och nolla alla nollor nästa vecka! Nästa vecka börjar även den nya kursen, som kommer att bli väldigt intensiv, mycket att lära in. Så nollning kombinerat med kursstart, vilken vecka! Kommer bli awesome :D den veckan börjar jag även en danskurs, äntligen! 
 
I helgen drar jag till Stockholm efter fredagens phadderupptakt för att gå på musikal, umgås med fina människor, ut och härja och sedan sova på hotell. Det blir en finfin helg. 
 
 
More foodporn to the people! Det här är bland det godaste man kan äta. Sötpotatis, lök och paprika rostat i ugn med pumpakärnor, lax med spenatröra på och massa grönsaker till det. Det skulle jag kunna leva på.
 
Kännes mig dels stressad, dels ångest, dels glad, dels helt insane. Och jag upprepar mig. Förlåt.
 
Nu ska jag rocka vidare. Gör det ni med.

Varje ny dag är en tom sida redo att fyllas

 
Hade en jättekul kväll igår! Vi började hemma hos Carin och drog sedan ut och dansade loss på Heartbreak.
 
 
 
Carin gjorde fina och jättegoda melondrinkar till oss. Snacka om lyx.
 
Det är massa snö ute! Lite mysigt faktiskt, även om jag helst hade sluppit det. Nu får det nog bli en promenad så jag piggnar till lite.
 
Rock on.

Raised on rock

Vet ni vad? JAG KLARADE HEMTENTAN! Livet <3 Dessutom har jag fått tidig helg, imorrn är det fredag och då blir det festligheter med vännerna. Som sagt, livet <3
 
 
Bara för att jag älskar mat. Både att laga den och att äta den. Okej, mest att äta den.
 
Rock on!
 

Up, up, up

 
Jag och Ailie på bio i lördags, vi såg The Hobbit: Smaugs ödemark, äntligen! Den var riktigt bra, absolut värd att se.
 
Nu är jag tillbaka i Gävle efter några kanonbra veckor i Dalarna. Känns bra att vara tillbaka och igång med skolan igen. Idag har jag haft en sån där riktigt bra dag när allt bara går som man vill. Började dagen med att få reda på att jag förmodligen är garanterad jobb i Dalarna i sommar, rapportskrivandet går bra (snart klara!), blivit bjuden på musikal i Stockholm nästa helg, kursböckerna jag beställt är påväg, snart nollning då jag ska vara phadder och på fredag ska jag träffa mina saknade vänner. En bra dag helt enkelt. När vi är klara med rapporten är vi nästan klara med denna kurs, sedan ska vi läsa Humanbiologi, spännande!
 
Avslutade denna finfina dag med ett gött intervallpass, kommer att kännas imorgon, men det är det som är meningen ;)
 
Rock on! 

Just saying

 

2014

 
Började nyårskvällen med finmiddag med Sofie och Jessica, gött sö!
 
 
Snodde denna bild av Sofie :) Sen drog jag till Nås, där det var fetingfest. Kul kväll? Svar ja.
 
 
2014 invigdes med chokladfrukost i sängen med Sofie. Då måste det ju bli ett bra år :)