Welcome to my nightmare

Jag orkar inte med mig själv. Jag fick städmani nyss, städade lägenheten när jag egentligen borde gå och lägga mig. Bagg i hela huvudet.
 
 
Well, tur att jag fick denna bok idag <33 måste dock läsa ut den jag håller på med nu innan jag bärjar läsa denna, men det ska nog gå fort.
 
Jag ska fan köra no sleep inatt. Fast nä, det kommer aldrig gå, jag kommer säkert däcka så fort jag lägger mig i sängen. Men om kvällen blev som igår har jag bra lust med det.

Svart

Snacka om konstig dag. Började bra, vakande upp bredvid Jonas och allt var awesome. Sedan åkte han hem och jag började må illa, usch. Sedan blev det bättre, sen kom det igen. Men nu är det bra :) skönt. Det var antagligen bakfylla. Usch, det är inge bra när folk bjuder...
 
Men kul kväll var det då igår :D började med att jag och lite folk satt hemma hos mig och myste med vin och levande ljus och lyssnade på åskan och regnet. Hur mysigt som helst :) sedan blev det Selins efter det. Bra kväll!
 
Nu sitter jag här med färg i håret och peppar inför nästa vecka, då jag bara är ledig på torsdag. 
 
 
Nu ska jag skölja ur färgen, good night llamas!

Maniac

Springtur i spöregn, check. Men det var faktiskt ganska skönt ;D
 
Bra dag igår. Först jobb och sedan drog jag, Jonas, Mackä, Isak och Mirell till Borlänge. Jag köpte faktiskt en hel del kläder, helnöjd! När vi kom hem åkte jag och våldgästade pokerspelarna i Skamhed och sedan blev det Selins en sväng med trevligt folk. Lovely. Höll på att köra över en räv på vägen till Nås, läskigt. Usch vad dåligt samvete jag skulle ha fått om jag gjort det.
 
Idag har jag beställt ännu mer kläder, hehe, Men det är faktiskt behövligt. Jag har även lagat stuvade makaroner och korv, så grönjävulskt gott! Imorgon ska jag färga håret, äntligen bort med utväxten.
 
Nu ska jag chilla galet så får vi se vad som sker ikväll, ha det bra llamas!
 
 
Btw, kika in här på dessa två lamor: http://thedudez.devote.se/
Mycket underhållande ;D
 
 
 
 

Glad hest

Är typ superglad just nu. Imorgon får jag lön och det blev mycket mer än jag trodde. Då kan man väl inte bli annat än glad? :) Då ska jag nog köpa lite kläder, men först betala räkningar och sådant viktigt förstås. Ser ljust på framtiden just nu. Hihihi, superglad lamaheeest!
 
Det märkes tydligen hur glad jag var idag när jag var ute och powerwalkade, två personer kommenterade hur pigg och hurtig jag såg ut och frågade om jag inte kunde dela med mig lite till dem. ^^
 
Nu ska jag jobba ikväll och imorgon, sedan bär det av till Borlänge för en liten shoppingrunda med lite folk :D jag är dessutom ledig i helgen! Åh, så underbart skönt. Men man vet aldrig om jobbet ringer, men jag hoppas på att få vara ledig.
 
Idag är jag lika glad som trololo och den gröna laman tillsammans. Inte illa. Rock on people!
 
 
På tal om inget, här är resultatet av min medverkan i Sofies och Mirells projektarbete. De är verkligen superduktiga på att fota och sminka!

Yoshi

 
Vill ha! Bara för att jag är en nintendonörd. Funderar på att beställa lite kläder inom en snar framtid.

Slow, love, slow.

Oh my llama, nu slog tröttheten till. Har varit pigg hela dagen, men nu jäklar. Det får bli en tidig kväll, sköööönt. Imorgon ska jag till Malung och sno mammas bil, mihihi. Hon är supersnäll som låter mig låna den. Känner mig så fri när jag har bil, då kan jag åka vart jag vill, när jag vill. Lovely.
 
På fredag blir det en sväng till Borlänge med ett gäng, då har jag förhoppningsvis fått lön, så då kanske jag kan shoppa lite. Fast jag är ju så kräsen av mig så det är inte ofta jag hittar något jag vill ha.
 
Jag vet en film jag absolut vill se: Frankenweenie, en ny Tim Burton film :'D Fast den har tydligen inte premiär förrän nästa år.
 
 
Jigglypuff.

Sweet

Jobbat tio timmar idag och varit supertrött. Känner verkligen att kroppen inte fått tillräckligt med sömn de senaste nätterna, inte okej.
 
Men efter jobbet fick jag pannkaka av världens bästa Jonas :) såå gott <3 sedan blev det bad, choklad och massa mys. Awesome <3 Nu ska jag krypa ner bredvid honom, see ya llamas.
 
 
Sweet!

Lovely

Kul kväll i malung igår :) men gaash så slut jag är idag. Har sovit ungefär tre timmar inatt, snacka om att det var jobbigt att gå upp halv sju imorse. Men lätt värt :D ska iväg på mer jobb om några timmar.
 
 
Vackert.
 
Förövrigt vill jag att Ghost ska släppa ett nytt album, helst nu. Och jag saknar Jonas. Känns som jag nämner honom i varenda inlägg jag skriver, haha.
 
Nej nu ska jag ut och powerwalka en sväng så blir jag nog piggare. Keep on rocking llamas!

Rain and more randomness

Jobb, jobb och mera jobb. Känns inte som att jag har så mycket mer att säga just nu, haha. Awesome. Men imorgon kväll är jag ledig :D då bär det nog av till Malung för en kul kväll, naaaajs!
 
 
Så här ser det ut ungefär varje dag. Regn, regn och mer regn. Mysigt när man är inne. Mindre mysigt när man cyklar till jobbet.

A light in the darkness

Sitter och myser med alla mina ljus tända och lyssnar på awesome musik. 
Bra slut på dagen. Vore dock bra om jag kunde ta mig i säng snart, jobbar dubbla pass imorgon så det är bra om jag är så pigg som möjligt.
 
 
Mysbild från Jonas stuga.
 
Godnatt världen.

Randomness

Tredje inlägget på en dag, wtf? Och ändå har jag haft rätt mycket för mig. Jag är forever alone i Jonas lilla stuga just nu, what to do?
 
Facerape, check. Gå runt på gården och se ut som en lycklig idiot, check. Gosh, hans föräldrar måste ju undra. Gått runt i garaget och sett ut som en grön lama, check. Fösökt att svetsa men failat, check. Tur att Jonas lillebror höll mig sällskap en sväng, dock kan jag inte ha varit så roligt sällskap, är supertrött. Och flummig. Skrivit ett meningslöst flumminlägg, check.
 
Jag hoppas jag kan åka till Malung någon mer kväll i veckan, förhoppningsvis blir det så.
 
Ännu en dag i mitt gröna, rockiga lamaliv. Wonderful.

Everything louder than everything else

På tal om limegröna lamor, jag fick en Motörhead-öl av min bror i söndags. Inte för att jag tycker om öl, tvärtemot avskyr jag det och kommer nog aldrig att lära mig att dricka det. Men snygg som satan var den :D den står nu som prydnad här hemma, hihihi. Men innan dess lät jag Jonas dricka upp den, snel hest. Jag vill ha alla hårdrocksvin som finns också, helst Slayer. Vin kan jag till och med dricka. Mer metaldricka till folket!
 

Like a glove

Jag har tydligen fått ett till jobb, hihi. Cause I'm awesome like that.
 
 
Bild från superfesten i Järna i fredags. Tänk att alla killar är nog gay innerst inne.
 
 
Well... I told you.
 
Btw, Marilyn Manson kommer till Sverige :D I december, om jag minns rätt. Med Rob Zombie. Frågan är: är det värt att åka dit? Kanske :) fast jag har ju redan sett honom.
 
Nu ska jag fixa lite och sedan dra till Jonas, wiiho.
 
 

Awesome

Well, igår var jag till Malung med ett gäng, riktigt kul var det. Det är så awesome när det är dansbandsvecka, i alla fall så länge jag slipper lyssna på dansbandsmusik. Vi får se om jag drar dit någon mer kväll.
 
Var på Håkanssons med lite folk tidigare idag, fint det. Observera att jag skrev Hakånssons först.
 
Jag har upptäckt att jag skrattar ihjäl mig så fort jag ser en självgående gräsklippare.No reason, de ser bara för jäkla roliga ut.
 
 
Maaalung!
 
 
Jonas däckade i trappen, trots att han var den enda som var nykter just då.
 
 
 
 
 

Let it burn

Helgen blev inte så lång som jag trodde. Klockan sju imorse ringde de från jobbet och frågade om jag kunde hoppa in och jobba, så det var bara att slänga sig i bilen och åka till Vansbro, jag befann mig i Nås då. Men det var nice att få jobba en extra dag. Nästa vecka jobbar jag alla dagar utom tisdag.
 
Helgen har varit superbra. Åkte till Jonas stuga i torsdags och stannade där en natt, hur mysigt som helst. Jag fick supermycket fisk :D det var så man tappade räkningen, haha. Visst att de var små, men jag är stolt, för jag brukar inte ha sån tur när det gäller fiske. 
 
På fredagen blev det fest i Järna med massa folk, awesome var det :D dock lite jobbigt att gå upp tidigt dagen efter och åka till Gävle, haha. Men det var trevligt där, fint ställe.
 
Nu inväntar jag min bror som ska komma förbi här en sväng och sno min gitarr och sedan kommer Jonas också ^^ imorgon blir det mer jobb, sen bär det av till Malung  för en kväll på dansbandsveckan ;D jag gillar inte dansbandsmusik, men dansbandsveckan i Malung är mer än så. Grönjävulska mängder folk och massa ös :D det gillas!
 
 
Den här mysbilden får sammanfatta helgen. Älskar eld <3 så underbart att bara sitta och stirra in i den och höra den spraka, det borde man göra oftare.
 
Fler bilder kommer nog sen ;D

Trololo

Damn you, Vansbrohem, som är omöjliga att få tag på. Suck. Men åh, nu gick det! Awesome.
 
Shiiet, idag hade jag lite sovmorgon och jag vaknar sju och kan omöjligt somna om. Det var bara att ge upp och kliva upp ur sängen. Damn.
 
Idag ska jag laga pasta carbonara. Det måste ju vara bland den godaste maten som finns. Sedan drar jag och Jonas iväg till hans stuga, myys! På fredag blir det hestfest och på lördag följer jag med Jonas till Gävle. Nice helg! Skön att få vara ledig.
 
 
You shall pass. Noooooot!

I want my tears back

Jag säger bara: Awesomeness!
 
Vad vore livet utan musik? <3 Har precis städat lägenheten, det går sååå mycket bättre när man dunkar musik :')
 
 Lyssnar på Nightwish och saknar konserten jag såg i april. Helt underbart var det <333 jag vill på mer konsert nuuuu! Kan det inte komma något grönjävulskt bra band till Sverige snart som jag kan åka och se?
 
Btw så har Serj Tankian, sångare i System of a down, släppt ett nytt album :D måste lyssnas på!
 
Snaaart helg och ledighet och massa flumm! ;D
 
 
Bara för att jag saknar Nightwishkonserten.
 
 
 

Åmåååål

Började dagen med jobb, sedan stack jag hem till Mirell för att bli sminkad. Tack Mirell, you're awesome! Sedan bar det av till Malung för att bli fotad av Ida Melin, mycket roligt var det. Det ska bli väldigt spännande att se resultatet sedan, men det dröjer nog några veckor. Då kanske jag slänger upp någon bild här.
 
En annan awesome sak är att jag får låna mammas bil och ha den till på måndag :'D gött! Den är typ fulltankad.
 
Och nu till något helt annat: Åmål!
 
 
 
 
 
Snacka om coolt hår! Grym på att spela var han också.
 
 
Serious Ailie, haha <3
 
 
Jag hittade en perfekt You shall not pass-pinne. Gandalf <3
 
 
Sötailie <3
 
 
Laddergoat :'D
 
 
Don't worry, it's just chocolate.
 
 
<3
 
 
Favorit i repris ;D
 

Double rainbow, all the way.

I'm alive! Kom hem från Åmål igår, mycket trevlig och rolig helg ^^ vi har flummat, skrattat, lyssnat på massa awesome bluesgitarrister och haft det allmänt gött. Bilder kommer!
 

Ikväll blir det jobb. Imorgon blir det mer jobb, sen drar jag till malung för att bli fotad. Awesome.
 

 

En söt liten regnbågsbunchie för att lysa upp denna gråa dag. Jäklar vad det ska regna hela tiden.

Freakshow

Såg att Children of bodom ställer in sin Sverigespelning. Satan vad tråkigt för de som skulle dit. Tur att jag redan har sett dem :'D
 
Stressad för ingenting, inte okej. Eller ja, det vanliga.
 
Imorgon drar jag och Ailie till Åmål för lite festival, mysigt. Kommer hem på söndag.
 
Icke att förglömma: Jag har ätit pannkaka! :D Dessutom är jag ledig idag, gött. Nu ska jag vänta på min tvättid och sedan åka till Nås ikväll.
 
Ilandsproblem: Att jag inte kan låta mina naglar vara när jag målat dem. Jag måste förstås göra massa saker så att nagellacket blir bagg. Typiskt.
 
 
 
Söt människa det där. <3
 

Ghost river

Tråkkväll. Men gårdagen var rolig :) drog till Nås och fiskade med Jonas och hans lillebror, mysigt. Sedan bakade vi kladdkaka, superawesome. Mitt i natten kom Viktor och kidnappade oss och så blev det en roadtrip till Borlänge :D
 

 

Flax med håret, extremflumm.
 

All my words is spoken. For now.

In your eyes

Sitter och myser med massa tända ljus och My dying bride i högtalarna medan regnet faller ner utanför fönstret. Ganska underbart.
 

Helgen har varit väldigt nice, superkul att åka gokart i fredags! Igår blev det massa flum med awesome folk, jag badade även ute för första gången i år. Jätteskönt var det, därför blev det flera dopp även på natten ;D