The best little whorehouse in Texas

Ännu en dag på teatern, we're getting there!


Glöm för all del inte att komma och titta! Detta är inget ni vill missa, trust me ;)

Epic

Sitter och njuter av Ben&Jerrys Nordic water peace, helt underbart god! Jag har inte ätit det på jättelänge så jag kände att det var dags ;)

Nyfärgat hår har jag också :D tack Mirell! Hon färgade både mitt och Idas hår idag så vi är fräscha till premiären på fredag. På fredag!! Oml, det är ju snart. Under kommande vecka blir det hårdkörning från morgon till kväll, men det ser jag fram emot :)

Igår kväll var riktigt epic måste jag säga :D hade kul som satan! Det var massa folk här och det hände massa random grejer. Jag kan ju nämna att det satt ungefär tio personer i min säng, men den var tyvärr inte så stabil som jag trodde, för plötsligt hördes ett högt brak och så föll alla ner på golvet. Sängbenen gav vika och det måsta ha varit en av de roligaste synerna jag sett. De förvånade ansiktuttrycken på de som satt i sängen var oslagbara :') awesome kväll helt enkelt! Dock är min säng väldigt låg just nu, men det är bara att skaffa ett par nya ben.


Sekunderna innan min säng brakade, mihihi.

Jag har sett Happy feet 2 nu btw :D underbar film! Nu ska jag chilla lite sedan sova tidigt för att orka med en veckas hårdkörning på teatern. Rock on!

Håhåhåhåhå

Trololo llamas!

Idag har vi sovmorgon till 12 :) det kan behövas en lördag. Imorgon är vi lediga. Det är skönt, men samtidigt så skulle jag vilja köra på även den dagen, det är ju snart premiär. Jag gick upp ca kvart över åtta idag fast vi hade sovmorgon, duktigt av mig. Då hinner man göra massa innan skolan börjar ;) effektivitet it is!

Så nu blir det snart en promenad, sen duscha, äta och dra till teatern. Ikväll blir awesome ;)


Jag och Johanna utan huvuden. Bara för att jag saknar henne <3

Like a fucking glove

Tjohooo!

Jag har inte särskilt mycket tid att blogga nu, så därför blir det inte så mycket, eheee. Vi har fullt upp med musikalen, tänker knappt på annat xD men det kommer bli bra, det är jag säker på. Ser fram emot premiären :)

Jag kan inte sluta skratta åt min snygga vurpa idag. Oml, vad klumpig man kan vara ibland. Men i högklackat och korsett är man inte alltid den smidigaste.

Jag har inte så mycket mer att säga. Jag ska försöka komma ihåg att ta lite bilder från produktionen så att jag har något kul att lägga upp här. Rock on!

Ibland

Ibland önskar jag att jag bara kunde stänga av min hjärna. Just nu går den på högvarv. Jag tänker för mycket.

Pure happiness


Jag köpte en chokladkaka igår, en ny smak som har funnits en tag men jag har inte smakat den förut. Spännande! Det roliga är att jag inte har smakat den än. Istället sitter jag och luktar på den med ett lyckligt leende på läpparna. Jag menar, finns det något bättre än att lukta på choklad? Det är underbart, det är som en drog. Jag blir hög på choklad. Det enda som är snäppet bättre är att faktiskt äta den.

Nu ska jag snart ta en promenad med Johanna sedan kommer Jonas hit. Myskväll :* rock on llamas.

Slow death

Sitter och dunkar Slayer och planerar helgen. Eller just ja, jag har knappt någon helg att planera, den ska nämligen spenderas på teatern, i alla fall den mesta tiden. Men det är bra, det gäller att repetera så mycket det bara går. Men på kvällarna är vi lediga, mohahaha.

Sovmorgon imorgon, gött! Men jag är säker på att jag kommer att vakna tidigt ändå. Men it doesn't matter, jag gillar att gå upp tidigt :) fast inte fööör tidigt... btw, jag pratar swenglish hela tiden. Awesome.

Denna kväll ska jag tillbringa med att tvätta, powerwalka, se på Hårdrockens historia och plugga texter. Det får duga. Rock on people!


Trololol plus Family Guy är lika med underbart.

Moonlight

En klar stjärnhimmel, dimma, en snötäckt kyrkogård och underbar musik är lika med kärlek <3

Det är terapi för mig.

Hmm, jag försökte nyss att sätta upp lampor i taket här i lägenheten, det är på tiden att det blir gjort. Men det gick inte, för jag är för kort. Åhh, ge mig några centimeter till!


Random mysbild.

March to the kingdom of the dead

Trolololoo, jag är bara allmänt glad och flummig. Och det är ju awesome :D

Igår kväll drog jag till Nås och våldgästade Jonas litegrann :* Mohahaha. Stannade över natten och åkte till Vansbro imorse för att vara på teatern från tio till tre. Nu ska jag fixa lite här hemma, äta och sedan dra till Benders på poker :D supernice! Jag har inte spelat poker på jättelänge, så jag känner verkligen att det är dags nu. Hihihi.


Japp, poker it is!

Puffpuff

Nu märks det verkligen att det är APU, idag gick jag i skolan till ca halv sex. Men vi fick en massa gjort och tiden gick jättefort! Det känns superbra och det är jätteroligt att få vara tillsammans med alla härliga esteter hela dagarna :'D

Btw, jäklar vad törstig jag är hela tiden. Dricker mjölk och vatten i mängder, cause it's good for you. Mjölk är ju faktiskt grunden till ett stabilt samhälle.


Håhåhåhåhå.

Woho

Tjohooo! Nyss hemkommen från Nås :) åkte dit igår kväll efter att ha varit i Järna och haft det trevligt med massa människor. Idag har jag myst (skriver man verkligen myst?) med Jonas och spelat massa spel hos Mackä. Helt okej söndag! Jag tänker nu avsluta min helg med att äta upp det sista julgodiset och se på Hårdrockens historia på svt play. Awesome. Imorgon kör vi skola igen!


Ännu en snyggingbild från helgen. :*

Dreams

Oh. My. Llama. Bättre än så kan det inte sägas.


Trololololoooooo, värsta gött väder idag så det får nog bli en promenad sen :') fast en långsam sådan, eftersom min hals fortfarande inte vill samarbeta med mig. Inte min mage heller för den delen, har fan ont i magen jämt sedan jag började ta den där jäkla medicinen. Men nu har jag bara två tabletter kvar som jag behöver ta, sen slut! Freedom!

Kul kväll igår :D massa folk här, hihihi. Awesome.


Bara för att jag älskar bilden.

Ikväll blir det att träffa mer folk i Järna och sedan åka och våldgästa Jonas :D I miss him <3





Yeeehaaa

Då var det helg igen. Känns som att denna vecka har varit väldigt kort eftersom vi började skolan på tisdag. Igår kväll dansade jag massa :'D superkul! Jag älskar att jag kommer att få dansa i musikalen.


Såhär fint var det när jag var ute och fiskade i Nås för en vecka sen :) vintern är vacker, fast lite för lång för min smak.

Nu ska jag fixa lite och invänta folk, have a great night!

Mohahaha

Åh, jag fick nyss grönt äpple-abstinens. Men nu har jag ätit ett! Grönjävulska, underbara, beroendeframkallande frukt <3

Igår fyllde Sofie 18 år så då var vi ett helt gäng som överraskade henne på Selins, hihi. Riktigt trevlig kväll och hon verkade nöjd :D


Maja och Sofie födelsedagspussas, hihi.

Nu ska jag fixa lite här hemma, sedan äta och dra till Johanna och dansa :D det gillas! Rock on people.

Oooh

Wiie, idag har jag mått mycket bättre :) lite ont i magen bara, men det kan man väl leva med. Nu är jag riktigt pepp inför musikalen.


Mitt hår flyger och jag ser grönjävulskt flummig ut.

Nu ska jag plugga och hänga tvätt (y)

Btw, jag fick min gratis Metaltown t-shirt idag eftersom jag var bland de första som köpte biljett :D gött!

Uppdatering: Istället för att plugga sitter jag och drömmer mig bort bland massa korsetter och blev väldigt sugen på att baka cupcakes. Ooops.

I can't believe it

Idag är det inte min dag. Har haft ont i magen och mått illa större delen av dagen, inte okej. Men nu har jag fått medicin som jag ska äta i fem dagar, så jag hoppas att den här skiten går över snart. Det är ju sååå tråkigt att sitta själv hemma och vara sjuk .__. jag känner mig inte heller särskilt motiverad till att plugga heller. Får väl underhålla mig med att öva monologer och läsa en massa. Idag är första dagen på säkert flera år som jag var tvungen att gå hem från skolan pga sjukdom. Dåligt, Elin.

Men nu ska vi vara positiva :D jag är nog snart frisk! Och då är det bara att köttaaaaa! Hihi.

Tur att det finns musik och underbara vänner <3 och en underbar Jonas, hihihi.

Typiskt

Wäääh, fml. Jag är förkyld och jag har med all säkerhet urinvägsinfektion, underbart. Kul att skolan börjar imorgon också, perfekt att bli sjuk nu. Jag vill inte missa en enda dag av apu:n. Jag tänker gå till skolan imorgon hur jag än mår, så är det bara.

Jag tycker att sjukdomar borde utrotas från denna jord. I alla fall alla de dödliga. Tony Iommi har ju fått cancer, usch, inte okej <3

Over and out.

Darkness surrounding

Jahapp, då var lovet snart slut. Bara idag och imorgon kvar. Men jag är pepp på skolan :) ska bli skönt med lite rutiner igen.
Kul kväll igår :D det var massa folk här och det var supertrevligt, hihihi.


Hittade massa vackra lamabilder på min kamera, då blir man lycklig. Tequilalama <33

Her ghost in the fog

Cradle of filth <3

Typiskt, jag har nästan lite ont i halsen. Inte så att det gör ont på riktigt, men början till det, lite småirriterande. Men jag tänker inte bli sjuk, så är det bara :)


Bara för att jag skrattar ihjäl mig varenda gång. Sounds like a walrus dying.

Åååh, vad skönt jag har sovit inatt, så nu är jag redo för denna dag. Idag blir det nog mest att ta det lugnt, kanske ta en promenad om min hals tillåter mig och ikväll kommer det lite folk hit :) nice. Rock on!

Where is the edge

Grrr, hatar facebook just nu för att det inte går att skapa ett nytt album ._. jag vill lägga ut bilder juuu!

Jaja, jag lägger upp dem här ^^ jag och Mackä åkte som sagt till Mirell i Floda igår för att ha chokladdag och allmänt mys :D supertrevligt! Jag och Mackä var lite onda och kidnappade Mirell också (a) Hihihihi.


Flummisar :D


Att stoppa marabouchokladbitar i kladdkakan blev supermumsigt!


Vi gjorde även chokladbollar :)


Vi rullade dem i kokos och riven choklad, det var en höjdare må jag säga.


Så här kladdig blev kladdkakan <33

Jag är väldigt trött just nu, jag vaknade nämligen vid fyra imorse, åkte ut och fiskade med Jonas, Simon och Elias och kom inte till Vansbro förrän nyss. Men det var supertrevligt :D värsta mysigt att sitta vid elden och njuta. Men nu ska jag inte sova, utan hitta på massa bus istället, mohahaha.

For you

For my fallen angel - My dying bride <3 ett bra sätt att börja dagen med.

Idag ska jag och Mackä åka och våldgästa Mirell i Floda :D ska bli kul att se hur hon bor, hihihi. Vi ska ha chokladdag, vilket innebär äta en massa choklad. Yummie!


Nyttigt för själen :D

<3

When things were black and white

A neeew daaay, och så här långt har det varit en bra och effektiv dag. Jag gick upp vid nio och har fixat massa saker sedan dess. Nice :) nu ska jag plugga monologer och sedan får vi se om jag orkar plugga lite samhällskunskap. Fast det är ju verkligen ingen panik med den, så jag kanske gör det någon annan dag (a) lite vill man ju njuta sista veckan på lovet. Jag känner för att krypa ner under en mysig filt med en hel hög med böcker och bara läsa, sååå gött det lät!


Ge mig! Har velat ha en korsett så sjukt länge, ska börja kolla på blocket och tradera, hihihi.

Den på bilden är från Odium Clothing (underbar sida) och kostar 929 kronor, vilket är lite väl dyrt för mig. Men som sagt, blocket och tradera, here I come.

Trololo på det!

Måste bara säga att jag har internet! :D Trololo på det och en jäkla massa wiiiiiie!

Fast jag måste säga att jag tycker att telia är lite luriga. Jag ringde dem förra veckan och bad dem aktivera internet i lägenheten och förklarade samtidigt att all utrustning som behövs för att få det att funka redan finns här. Okej, säger killen jag pratar med och förklarar att det medföljer ett mobilt bredband gratis när jag beställer fast internet. Gött, tänker jag. Idag fick jag det mobila bredbandet och det är det jag använder nu i väntan på det fasta. Men jag fick också med massa utrustning till mitt fasta nät fast jag redan har det, wtf? Jaja, interneeeeet <3 jag är beroende ._.

Idag blev det en sväng till Mora, köpte en hel del nödvändiga saker, eller ja, mamma gjorde (a)

Nu tänker jag faktiskt inte datanörda så mycket mer, ska göra lite nödvändiga saker istället, sen sova tidigt och ladda upp inför en fullspäckad dag imorgon. Rock on llamas!

Are you dead yet? No, actually not.

It's aliiiiive!!!!!!

Jag har flyttat nu :D till min lilla mysiga lägenhet, det blev faktiskt jättebra och jag trivs där må jag säga :) framförallt är det grönjävulskt mycket billigare! Så nu har jag bott där sedan i torsdags och jag har ringt telia och beställt internet, men det aktiveras inte förrän på torsdag. Så då kan man fråga sig hur en sån intrenetberoende människa som jag klarar mig utan internet? Well, det är lite skönt på ett sätt, men sen har man ju kompisar att våldgästa (a) just nu befinner jag mig i Malung och här finns det internet, men imorgon drar jag nog vidare till Vansbro igen.

I lördags var det ju nyår :D och det blev riktigt jäkla kul måste jag säga! Awesome <3

Nu ska jag fortsätta att fylla mina Spotify-listor med kickass songs, knarka musik och njuta av sista veckan på lovet, see ya rockers!


Nyårsfirande!