Senaste tiden i bilder

 
 
 
 
 
Nu drar jag till Island! :D
 
Rock on folks!
 
 

Vansbroooo fäääckers

 
 
 
 
Hej världen.
 
Jag har inte mycket tid till att blogga nu för tiden, jag är fullt upptagen med att leva och utnytta dygnets 24 timmar så effektivt som möjligt, vilket man kan göra på många bättre sätt än framför en datorskärm. Detta är typ den första lugna kvällen jag har sen jag flyttade till Vansbro, det är så det ska vara ;)
 
Jag har bott här i ca en och en halv vecka och det är så gööött att vara tillbaka. Spontanträffar med saknade vänner, jobb och nära till allt. Trivs så himla bra, den här sommaren kommer att bli grym. Det har varit cruising med massa saknade människor, fest, flumm och bara massa, massa bra. Jag har även hunnit tillbaka till Gävle en vända och vet ni vaad? Jag ska bli aerobicsledare, utbildningen börjar i höst. Yes!
 
Det känns verkligen skönt att få jobba igen och sprida glädje till de äldre. Och pengar, ja det behövs alltid. 
 
Mina dagar fylls av jobb, träning, vänner och däremellan försöker jag få en lugn stund och hålla lägenheten beboelig. Det är så stooort här, hihi, gött! Det bodde en till här när jag flyttade in, men hon har dragit nu. Det finns nämligen fyra rum här med gemensamt kök och badrum, men jag kommer att vara ensam här i princip hela sommaren. Jag klagar inte ;)
 
Pepp på livet. Summer 2014. you're so welcome. Nästa helg är det midsommar, vilket innebär jobb ungefär hela helgen. Men veckan efter drar vi äntligen till Island! Det ska bli skönt med lite semester :) sedan får vi inte glömma Skogsröjet och Getaway Rock, hihihi <3
 
Nu ska jag stupa i säng och njuta av tanken på den välbehövliga sovmorgon som väntar.
 
Rock on.
 
 

Stockholm, I'm in love

Nu har jag landat i lugnet i Malung igen efter en otroligt awesome helg i Stockholm. Bäste helgen på länge, jag har verkligen haft så sjukt kul!
 
I torsdags anlände jag och brorsan till Kårsta och fick träffa alla saknade där, vi hade inte setts på ett år så det var verkligen på tiden. På fredagen var det Stockholm Fields som gällde och det var grymt!! Ghost och Slayer var lika bra som vanligt, om inte bättre. Höjdpunkten var nog ändå Metallica eftersom det var första gången jag såg dem och de gjorde en förjäkla bra spelning. Helt amazing! Efter festivalen blev det efterfest i en bil runt om på Stockholms gator och jag kom inte i säng förrän halv sex på morgonen.
 
På lördagen flanerade jag runt i Stockholm, kikade i affärer och bara njöt. Sedan gick vi ut och åt på ett mysigt ställe och därefter bar det av till mitt absoluta favoritställe i Stockholm: Harry B James. Vilken kväll det blev! Jag hade på dagen varit rätt trött och otaggad, men det slutade med att vi stannade kvar där tills stängning och lyssnade på bandet som spelade, träffade trevligt folk och dansade tills vi nästan dog. Jag lovar. Trött och lsiten var jag på söndagen, men det var det värt! Då var det dags att åka hem, vilket tog ett bra tag eftersom tågen var försenade och så vidare. Inte kul alls. Men som tur är åkte Ida på samma tåg som mig och jag fick åka med henne till Vansbro och våldgästa henne över natten, awesome!
 
 
 
Taggade för festival!
 
 
 
Ghost gör mig aldrig besviken <3 hade seriöst rysningar under hela spelningen. Så jäkla bra de är!
 
 
 
Slayer levererade som vanligt, mäktigt! Dessutom får jag se dem på Getaway Rock också :D
 
 
 
Dålig bild, men Metallica gjorde verkligen en jättebra spelning. Grym setlist hade de också, heelt awesome! Överlag så var det en grym festival med det bästa ljudet jag någonsin upplevt på en festival, tummen upp! Det enda som var dåligt var de långa köerna, men det var nog ganska oundvikligt med tanke på antalet festivalbesökare.
 
 
 
Efterfest i partybilen, fucking awesome.
 
 
 
Cool grej på drottninggatan. Innan jag dör vill jag åka till Nya Zeeland och hoppa fallskärm. Så det så.
 
 
 
Finmiddag i stan.
 
 
 
Jag och brooor.
 
 
 
Resten av sällskapet :)
 
Sedan dog min telefon, men vad gör det när jag hade roligaste kvällen på länge. Tack för denna gång Stockholm och tack alla som varit med, både nya och gamla bekanta :)
 
Nu ska jag njuta av min sista vecka med ledighet innan jobbet kör igång. De närmsta dagarna ska jag vara här i Malung och bara ta det lugnt och träffa familjen. På torsdag flyttar jag till Vansbro, på fredag är det marknad och på lördag cruising. På söndag blir det en sväng till Gävle på en spännande liten grej.
 
Rock on.