Nothing's in my way

 
 
Life is beautiful.
 
Nu ni, nu är allt skolarbete inlämnat och klart. Sommarlov. Vilken fantastisk känsla. Visst att jag gillar plugget, men det ska bli så skönt med en välförtjänt paus och vila skallen lite. Blir gött att få arbeta och göra något praktiskt istället och inte minst tjäna pengar. Men innan jobbet sätter igång har jag faktiskt ett par veckor som är helt lediga, snacka om lyx!
 
Sommarlovet firades med en sista kväll med fina vänner här i Gävle innan jag åker hem till Dalarna imorgon. Hade verkligen jättekul och jag kommer att sakna alla, det känns jättekonstigt att bara åka härifrån och inte komma tillbaka förrän i augusti. Samtidigt ska det bli sååå skönt att komma hem till Dalarna och träffa familjen och alla saknade vänner där hela sommaren. Det kommer att bli en fantastisk sommar det här, I can feel it. Träffa vänner, familj, jobba, åka på 3 festivaler, resa till Island och Stockholm. Och till hösten väntar nollning. Kan knappast bli så mycket bättre.
 
En fantastisk grej är att jag och min bror lite spontant köpte biljetter till Stockholm Fields vilket innebär att min festivalsommar börjar redan nästa fredag, om mindre än en vecka. Hur fantastiskt är inte det!? Jag är såå taggad! Metallica, Slayer, Ghost, ja ni hör ju själva! Äntligen ska jag få se Metallica :D så nästa helg blir det festival på fredag och sedan häng i Stockholm resten av helgen, underbart.
 
Nu måste jag ta tag i packningen inför imorgon. Det blir rätt mycket när man ska vara borta i flera månader! Haha. Är inte alls taggad för att packa och härja, somnade inte förrän nio imorse, vilket vittnar om att jag hade en episk kväll, men är väldigt trött och sliten idag. Jaja, det är bara att ta tag i saken ;)
 
Rock on.

Summer is here

Livet är allt komplicerat. Och helt jäkla underbart. Ta vara på varenda sekund. Man brukar ju säga att man ska leva varje dag som om det vore den sista. Men jag har kommit fram till att det är omöjligt. Om denna dag vore min sista skulle jag inte ha städat lägenheten. Men gör man inte det regelbundet blir det smutsigt. Så om man levde varenda dag som om det vore den sista skulle uppenbarligen många viktiga saker bli ogjorda. Haha, flummsnack.
 
Denna helg har varit awesome. Det har varit sol och värme, jag vågar faktiskt säga att sommaren är här nu. Det är som att hela världen lever upp och allt känns så mycket lättare. Äntligen kan man gå i shorts och sitta ute till långt in på natten med fina vänner. Det är precis vad jag gjort i helgen. Utöver det har vi hängt i bolognern, stekt i solen, ätit jordgubbar, grillat och rockat loss på krogen. Jag har även hunnit med att laga massa god mat och baka både bröd och en kladdkaka som jag snart ska smaka på. Livet är allt härligt. Tack alla fina människor som gjort denna helg så bra! Jag kommer verkligen att sakna er över sommaren.
 
En mycket viktig detalj: Jag har färgat håret på mig själv för första gången i mitt liv. Jag har aldrig velat göra det själv för jag tyckte det verkade svårt att komma åt överallt och att det skulle bli misslyckat. Men nu jäklar tog jag saken i egna händer och det blev bra! Ett litet steg för mänskligheten, ett stort steg för Elin :D jag är så överdrivet stolt, haha.
 
 
Årets första utefrukost <3
 
 
 
Utelunch.
 
 
 
 
 
Jag och bästa Carin.
 
 
 
 
Jag avslutade denna helg med att göra hemgjorda hamburgare med coleslaw. Det blev supergott!
 
Nu ska jag ladda upp inför kommande skolvecka. Bara två veckor kvar nu, shit vad tiden flyger iväg.
 
Rock on.
 
 
 

A pretty bullet

 
Tjeeena.
 
Har haft en helt awesome helg. I fredags hade jag en relativt pluggfri mysdag, underbart. Igår gick jag upp tidigt, i alla fall för att vara en helg, klockan tio körde vi nämligen igång med dansträning inför föreställningen samma dag. Klockan tolv började föreställningen och det var sjukt mycket folk där. Nervöst! Men ååh vad underbart det var att få dansa på scen igen :D fick en sådan energikick som fortfarande håller i sig! Fantastiskt! Jag är så glad att jag började dansa igen. Jag är så otroligt taggad inför onsdagens föreställning på teatern, då kommer det förmodligen mycket mer folk och kollar. Awesome! Efter dansen drog jag ner till stan på matmarknad och kom därifrån med lite engelsk fudge och torkad frukt som jag sitter och mumsar på nu, yummie! Lördagen avslutades inne i Gävle med vin och mys, totally awesome.
 
Kom hem runt halv sex idag och har städat, handlat och lagat mat. Nu blir det snart sova och ladda upp inför kommande vecka. Det är måndag imorgon och jag är pepp! Pepp på livet.
 
Rock on.

Mysfredag

Är jag lat när jag lägger upp en bild på instagram bara för att jag ska kunna lägga upp den här utan att koppla in telefonen till datorn? Well, det är en definitionsfråga ;) men man får vara lat ibland, så det så.
 
Åh, vilken skön fredag jag har haft. Har tagit det rätt lugnt med plugget, känns som jag ligger bra i fas och att det inte finns så mycket mer att göra förrän på måndag då grupparbetet sätter igång. Så denna fredag har bestått av sovmorgon, mysfrukost och en vända in till stan. Uträttade lite ärenden, tränade och åkte hem. Sen har jag chillat runt och lyssnat på awesome musik, bakat bröd, lagat supergod mat (jag borde ju uppenbarligen bli kock!), läst och bara myst. Har varit grått och regnigt hela dagen, perfekt mysa-inne-vädrer <3.
 
Nu ska jag slå på en film, unna mig en ruta mörk choklad och ladda inför en heldag med dans imorgon. Första uppvisningen av två, ska bli riktigt kul :D redan vid tio ska vi köra igång med träningen, så det får bli en tidig kväll.
 
Rock on!
 
 
Dagens middag: Kyckling med jordnötssås, råris och massa grönsaker. Mina smaklökar jublar.

Bryta loss

Tänk att det är så svårt att slappna av. Hela tiden, 24/7, har jag känslan av att jag måste göra någonting hela tiden. Inte slappa, inte göra onödiga saker, utan effektivitet är ett måste. Allt ska vara bra, perfekt, inga missar, inget får glömmas. Det är så mycket jag vill hinna göra, men tiden räcker inte till.
 
Chilla för fan Elin, släpp din jäkla perfektionism. Du är bra som du är, så det så. Det är vi alla. Glöm inte det.
 
Förövrigt rullar dagarna på efter ännu en bra helg med både chill, grillning, utgång och besök av mamma och mormor. Himla bra måste jag säga! Mamma hade med sig utemöbler till mig, så nu äntligen kan man sitta ute på min lilla gräsplätt :D
 
 
Carin myste med Toves lilla hund i lördags, så söt så man vill kidnappa den!
 
 
 
For real, jag kan äta ungefär hur mycket som helst när det gäller grillat / Mvh matvraket.
 
 
 
SNUTTEPLUTT AMAJGAAAD OSV.
 
 
 
Tillsammans blandade vi en äckelgrogg, som blev god. Vilken paradox
.
 
 
Jag var förstås tvungen att visa mamma och mormor den fina stranden när de var här. Så fagert.
 
 
 
Kvällens middag: Kycklingwok med tzatziki och avocado. Foodporn.
 
Än så länge har denna vecka varit riktigt nice. Den har bestått av plugg, två tentor (som gick bra, tror jag), spännande möten, jobb och träning. Bara någon månad kvar i skolan nu, sedan får vi sommarlov! Ska bli skönt att vila hjärnan lite och jobba hemma i dear old Vansbro. Ska bli så gött med sommar och förutom jobb blir det festivaler, Islandsresa och bus med massa vänner och familj. Bara njuta. Jag kommer dock sakna mina vänner här i Gävle över sommaren. Men innan dess är det ett x antal examinationsuppgifter som ska lämnas in, så ingen vila riktigt än. Och en hel del roliga evenemang såklart ;) Dessutom har vi dansföreställning nu på lördag och nästa onsdag, ska bli så sjukt underbart att få stå på scen igen, jag saknar det verkligen! Men väldigt nervöst också förstås.
 
Nu är jag så trött så jag somnar förmodligen på tangentbordet snart. Imorgon väntas tvättid (ÅH vad tråkigt, dessvärre nödvändigt), plugg, jobb och träning. Kanon :)
 
Nu har jag fått svamla loss lite, behövligt ibland.
 
Sköt om er! And roooock on.
 
 

Episkt valborgsfirande

Den här veckan blev väldigt kort, endast två dagar i skolan. Igår var det valborg och jäklar vilken lyckad dag/kväll/natt det blev! Spenderade hela dagen med massa olika roliga aktiviteter med folk från alla olika studentföreningar. Vi körde massa flummiga tävlingar, champagnegalopp, vinbrännboll, hade två awesome sittningar, gick till brasan i snöoväder och avslutade kvällen med massor av dans på kåren. Så sjukt rolig dag!
 
 
 
Jag har saknat min ove! Den hade upphottats med zebrabokstäver inför valborgsfirandet :D såå skönt att gå runt i ove hela dagen! Längtar redan till höstnollningen, det kommer bli grymt kul!
 
 
 
Jag och Ronya representerade HIP och vi levererade som alltid ;)
 
 
 
Sillunchsittning :)
 
 
 
Sittning nr 2, muuums.
 
 
Tack alla inblandade för det bästa valborgsfirandet ever!