Give it all

Morgonpigg? Oh yes. Gick upp vid åtta fast jag kunde ha sovit hur länge som helst. Som vanligt. Skööönt :D

Jag måste börja packa inför studentkryssningen imorgon. Är pepp som satan :D men vad ska man ha med sig? Det är alltid lika svårt att packa, ävan fast man bara ska vara borta i ett dygn. Jaja, nu ska jag ta tag i det. Snart.

Nu ska jag flumma vidare och försöka hinna med allt jag ska göra idag. Ha en awesome dag.

Storytime

Halloooo!
Ehh, kom just på att jag inte har så mycket att skriva. Igår var jag på en random fest där Käften Klas spelade och det var ju treeevligt :) idag har jag jobbat, sen drog jag ut en sväng med Ailie, värsta gött väder <3

Resten av kvällen vet jag inte vad som sker. Tagga studentkryssning på tisdag! Kommer bli awesome :D


The guys.

Alive

Nu är det sportlov :) nice. Jag kommer att ha fullt upp hela lovet. I helgen blir det jobb och umgås med massa folk här i Vansbro :D det gillas. På måndag blir det ännu mer jobb och på tisdag drar jag och tre awesome tjejer iväg på studentkryssning! Det blir grymt :) kommer hem därifrån på onsdag och på torsdag bär det av till Västerås med mamma för att hälsa på Johan. På fredag åker vi vidare till Ekskogen för att träffa människorna där :D äntligen, har inte sett dem på evigheter så det ser jag fram emot!!

Jag har lite sådär smått irriterande ont i halsen, bara litegrann. Jobbigt, bara att börja knarka esberitox och hoppas att en förkylning inte bryter ut. Det är inte rätt tillfälle att bli sjuk nu. Eller ja, det är aldrig rätt tillfälle att bli sjuk.

Rock on people ;D

Sugar

Helt ledig från skolan idag, men jag gick ändå dit till kvart över åtta för att bli sminkad och fotad till Mirells och Sofies projektarbete. De ska fota tolv bilder som ska föreställa olika stjärntecken och jag fick vara vattumannen. Det var superkul och det ska bli intressant att se hur alla bilder blev sen :) de är superduktiga på det de gör båda två!

Nu tänkte jag spela massa gitarr och sedare idag blir det teaterövning. Me like! Btw, det är vårväder ute och det gör mig glaaad :D ska ta en promenad sen.

Nu skulle jag vilja sätta in en väldigt intressant bild här, men jag har inte riktigt tid att välja ut någon nu. Rock on llamas!

Semlor


Det blev semmelbak igår och de blev faktiskt riktigt goda :D och supersöta! Ville nästan inte äta upp dem för de var så gulliga, hihi <3 jag gjorde hälften vanliga semlor med mandelmassa i och hälften med nutella i, det blev supergott! Och det var jätteroligt att göra, så lätt värt ;D fast det finns en del kvar, så om någon är sugen på semla, kom hit och ääät ^^

Igår fick vi esteter vara med på en dansworkshop som var jätterolig! Det var någon slags folkdans som var ganska svårt med jättekul, dessutom fick vi dansa till livemusik och det gav en väldigt speciell känsla. Jättekul :D Senare på kvällen hade gruppen FOMP som hade lärt ut dans till oss en föreställning för allmänheten som vi esteter fick gå gratis på. Det var otroligt bra, man blir såå glad av den musiken, det var folkmusik men en speciell och väldigt fartig sådan :) de var jätteduktiga. Så gårdagen blev superbra.

Bloggeliblogg

Trololoo, måndag igen, veckorna rusar iväg, det är snart sommar, snart studenten... nej, sluta nu Elin, inte okej att säga så.

Jag ska baka semlor imorgon :D det ska bli spännande, jag har aldrig gjort det förut så det kan mycket väl gå åt helvete. Men det tror jag nog inte, det blir nog awesome ;) det är ju semmeldagen, då måste man äta semlor, vare sig man vill eller inte. Typ. Tänk vad kul det är att baka :'D förhoppningsvis får jag sällskap också <3

Idag har jag pluggat massa, duktiga jag. Jag är sjukt skoltrött, i alla fall på pluggämnena. Jag vill bara göra roliga saker, haha. Men min sista termin i skolan verkar bli ganska slapp och det är gött.

Nej, här kan jag inte sitta längre, måste gå och göra.. någonting. Rock on llamas!

Dark eternal night

Sitter och funderar på hur jag ska spendera kvällen. Det blir antagligen en forever alone-kväll, men det kan ju vara nice det med. Ska nog till Ailie en sväng också för att få snacka med någon. Hade då en awesome kväll igår med massa folk :D

Ibland saknar jag fan att bo hemma, för då har man nästan alltid någon i familjen att socialisera sig med.


Nej, nu laddar vi inför sista veckan i skolan och sedan lov :) lovet kommer bli awesome! Rock on!

The best of times

Ännu en jobbdag avklarad. Kom hem för att tag sedan och har inte hunnit gjort så mycket sedan dess. Utanför fönstret yr snön ner från himlen, mys :) nu väntar jag på att Jonas ska komma hit och sedan får vi se vad som sker ikväll :) Vansbro är verkligen dött denna helg, inte okej. Men det är gött att ta det lugnt ibland också, behövligt.

Även om jag tycker det är mysigt med snö så längtar jag som en galning efter sommar och Metaltown <3 gaaah!

Nej, nu ska jag gå igenom lite plugg sedan bara chilla, sounds awesome! Rock on duuuudes.

Beautiful agony

Det är superfint väder ute så jag ska nog sticka ut på en promenad nu :D bara jag och min iPod <3 Får ju dåligt samvete om man ska sitta inne i detta väder.

Nu är det helg också, jag ska jobba och sedan förhoppningsvis hitta på massa kul :) Sedan är det bara en vecka kvar i skolan och sedan sportlov. Bion jag och Ailie såg igår var riktigt bra och supersorglig. Usch, haha <3

Dream theater <3

Nu är det bäst att jag slutar skriva, annars börjar jag väl bara babbla om lamor eller något och det ska jag skona er från. Rock on!

Sing me to sleep

Igår jobbade jag på ica för första gången :D tur att Ida var med mig, det gick fint och jag tror att det kommer att funka bra :) det bästa är att man får lukta på allt godis hela tiden, man blir ju hög <3 att vara hög på jobbet kanske inte är så jättebra? Sedan på kvällen blev det flum hemma hos Krillä, nice.

Idag har jag bara två lektioner. Ikväll blir det nog bio med Ailie :) myys! Jag älskar att gå på bio. Jag har en gratisbiljett också så jag slipper göra av med några pengar, awesome!

Btw, jag hatar att jag vaknar halv sex varje morgon när jag egentligen kan sova hur länge jag vill. Wtf liksom? .__.


Filmen vi ska se, verkar lovande.

Black

Mihihi, idag hade vi friluftsdag med skolan men jag behövde inte vara med eftersom jag skulle till tandläkaren i Malung, mohaha! Jag har aldrig gillat friluftsdagar just för att man tvingas vara ute. Efter att jag varit hos tandläkaren, som konstaterade att jag hade väldigt friska tänder, körde jag mig och pappa tillbaka till Vansbro för att äta på nya thairestaurangen :) det var riktigt gott! Jag älskar thaimat <3

Nu ska jag snart iväg på gymmet och sedan blir det introduktion på mitt nya jobb :D för jag har faktiskt fått ett till jobb, hihihi. Jag ska ha hand om lösgodiset på ica :D feels awesome! Tack Ida <3

Och btw, jag har lärt mig att steka pannkakor utan att de går sönder :D jag kan till och med vända dem i luften! Haha, tack Jonas för att du lärde mig :*

War pigs

Trololoo vad jag är trött. Har inte sovit så bra inatt, vaknat hela tiden och drömt massa konstiga saker. Inte kul. Jag är superhungrig också.

Men nu ska vi inte vara negativa :D i boken jag läser just nu står det nämligen att de som tänker övervägande positiva tankar lever 7,5 år längre än de som mestadels tänker negativa tankar. En bra anledning att vara positiv och man blir ju mycket gladare också :)

Skitarg kommer till Metaltown!!! Helt jäkla sjukt grymt! :D Jag ska få se dem igeeeen! Jag längtar som en galning till sommaren.


Skitarg live i Falun, en kväll värd att minnas :)

Rest calm and remember me

Åhh, vad jag ser fram emot att se Nightwish 10 april i Göteborg <3 det kommer bli helt obeskrivligt grymt!

På tal om konsert, det är den 13 februari idag. Jag kom på att det är fyra år sedan jag var till Stockholm med tre goda vänner och såg HIM live. Det var på den tiden jag var helt besatt av dem och då menar jag verkligen besatt. Jag kommer alltid att minnas den dagen, det var helt underbart att se dem :) men jag är inte galen i dem längre, lyssnar knappt på dem. Haha, men bara för att det är detta datum måste jag lyssna och minnas.


Fyra år gammal bild på min dåvarande kärlek.

Jag gillar att smyga mig på

My dying bride <3

Jag måste vara hypokondriker eller något. Så fort det är minsta fel på mig tänker jag: OML JAG KOMMER DÖ! Och riktigt så illa brukar det inte vara, jag menar jag lever ju fortfarande.

Ännu en jobbdag idag, det var grönjävulsk mycket folk eftersom det är söndag, alla åker ju till och från Sälen då och passerar restaurangen jag jobbar på. Så det var verkligen mycket att göra, men då går då tiden fort i alla fall :) nu ska jag bara ta det lugnt resten av kvällen och njuta av tanken på att jag börjar halv tio imorgon.

Btw, jag har choklad :D och jag ska äta den, inte bara lukta. Men ja, först lukta.




Kvällens mums <3

Fuck yeah

Tro det eller ej, men jag har avverkat första dagen på mitt nya jobb idag :D jag har faktiskt fått ett jobb, lite random sådär och jag är superglad för det. Äntligen lite pengar :) så nu blir det nog att jobba några timmar per helg framöver, I like it!

Något som är typiskt är att det verkar ha gått en säkring i min lägenhet, inte ett enda kontakt funkar, lite smått jobbigt. Så därför hoppas jag att Vansbrohem kommer och fixar det snart, annars har jag ju ingen ström alls. Pinsamt när man inte kan fixa sådant själv, men är man oteknisk så är man (y)

Ikväll ska jag umgås med awesome people och imorgon blir det några timmars jobb igen :) rock on llamas!

The best little whorehouse in Texas

Bilder från produktionen :)


White as snow

Värsta soligt och fint ute idag :D jag ska ge mig ut och ta en powerwalk snart, bra start på dagen!

Annars är mina planer idag att tvätta, handla, dra hem till Ailie och laga mat och sedan gå på teater på kvällen :) låter helt okej! Det är verkligen skönt att vara ledig, då kan man fylla sina dagar med lite allt möjligt och behöver inte anpassa sig efter några tider.


Old pic. Saknar klänningen <3

The end

Igår gjorde vi sista föreställningen. Det känns grymt sorgligt att det är över :( men samtidigt är det skönt att få lite ledigt. Vi är lediga från skolan resten av veckan :D gött. De lediga dagarna ska jag nog spendera här i Vansbro och hitta på massa kul. Awesome.

Eftersom vi är lediga idag har jag sovmorgon, men jag gick upp vid halv nio ändå och vaknade vid halv åtta för att dra upp Jonas ur sängen, haha :* För går man upp tidigt hinner man med så mycket mer och det gillar jag ;) Nu ska jag vara effektiv och städa, yiiiha.


Bild från igår, det kom lite folk hit för att fira att vi gjort en bra musikal :) nice.

Oh hell no!

Känslan när man inte har varit inne på facebook på hela dagen och sedan loggar man in och måste läsa igenom vareeenda statusuppdatering, bara för att.

För några timmar sedan var jag med om en riktigt hemsk upplevelse. Jag gick in i mitt badrum, tände lampan och får se en stor, fruktansvärd spindel sittandes vid mitt badkar. Jag skrek så grannarna måste ha undrat om jag blev misshandlad eller något. Sedan grabbade jag tag i badrumsvågen och attackerade den med all min kraft, dock hann den smita in under badkaret. Usch vad jag är mordisk. Det är inget fel på spindlar egentligen, men varför måste de vara i min lägenhet? Uuuh, hoppas att den inte kommer fram igen, då får jag nog en hjärtattack.

Nu taggas det inför sista föreställningen imorgon och sedan får det bli en tidig kväll efter min traumatiska upplevelse, good night llamas!

Lålålålålååå

Söndag är lika med slödag. I alla fall denna söndag. Gött :) tänke egentligen åka till Malung idag, men det blir imorgon istället. Kvällen igår var niiice, haha ;D och föreställningen också! Awesome!

Idag ska jag inte göra mycket, ut och gå och äta upp den Ben&Jerrys som blev kvar från förra veckan, håhåhåhåhå. Jag funderar även på om jag ska tvinga någon att komma hit och se på Paranormal activity 3 med mig, jag laddade ner den för ett tag sedan men har inte vågat se den. Jag är lite feg när det kommer till att se skräckfilm själv (a) synd att man har en pojkvän som hatar skräckfilmer, haha :* <3


Bild från igår. Linus flyger!

Awesome!

Gaah vad segt facebook är ._.

Men vem bryr sig om det när typ allt annat är awesome? Igår spelade vi två föreställningar, en för Smedbergsskolan och sedan en för allmänheten på kvällen. Den sista var så jäkla rolig :'D helt underbar! Den första var också nice, men det är alltid lite roligare att spela för allmänheten. Idag tog jag mig en rejäl sovmorgon och nu är det bara att peppa inför nästa föreställning klockan 15.00 :D hoppas den blir lika bra som den igår!

Efter föreställningen blir det fest med awesome folk :'D så det kommer att bli en riktigt grym dag! Nu ska jag väcka Jonas, mohahaha! Eller rättare sagt, försöka väcka honom :* Rock on!

Popcorn

Bara för att jag blev sugen på popcorn, lite random sådär.

Bambambaaaaaam. Nu har vi haft premiär :D det gick bra, var knappt nervös alls vilket kändes lite konstigt, men det blir nog värre ikväll när det är för allmänheten. Ser redan fram emot det :D ska bli superkul!

Frågan är bara: Vad ska man göra fram till dess? Jag är uttråkad redan O_o jag får ta och hitta på något. Jag lagade mat igår och det luktar fortfarande mat i hela lägenheten. Det märks att jag inte har någon köksfläkt.

Nej nu hoppas jag klockan går fort så det kan bli kväll :D rock on people.

Uppdatering: Ghost ska släppa ett nytt album i år :'D underbart!

Smack

Jag har sagt det hundratals gånger och jag säger det igen: Cradle of filths Nymphetamine är underbar <3

Idag körde vi genrep och imorgon har vi premiär! Pepp som satan :D äntligen får vi spela inför publik! Det ska bli jävulskt roligt, kicken man får på scen är oslagbar <3

Nu ska jag plugga lite grejs och sedan ut och gå med Ailie :D haha, låter som jag ska gå ut med en hund eller nåt. Roooock on!


Bild från estetköket :D

Give me no answer

Wiiiho, ännu en lång dag på teatern har passerat. Sen var det bara att springa till konsum och handla och sen dra hem och äta, tvätta och städa. Nu har jag parkerat mig framför datorn med ett grönt äpple, yummie <3

Jag är supertrött så det får bli en tidig kväll, man blir verkligen slut av att vara på teatern hela dagarna. Men kul är det :) i övermorgon har vi premiär! Oml. Jag önskar bara att min näsa kunde sluta vara så täppt ._. men jag ska inte klaga, det finns de som har det värre. Rock on!