Möla

 
Har bakat supergoda muffins och mölat i mig (ja, möla är ett ord), äntligen sett Nightwish:s film Imaginaerum, haft alla ljus tända och pratat med finaste. Bra kväll. Nu ska jag krypa ner i sängen och fortsätta läsa en av alla intressanta kursböcker och njuta av att jag har sovmorgon imorgon också.
 
Godnatt.
 

Ready for the ride

Nu är nollningen avslutad och vilka fantastiska dagar det har varit! Jag flyttade hit för två veckor sedan och kände inte en själ och tack vare nollningen har jag lärt känna en grupp med jättehärliga människor. Jag är glad att jag kommer att tillbringa studietiden med så awesome människor.
 
 
Finsittning igår!
 
 
 
 
Det känns tomt nu när nollningen är över. Det är verkligen ovant för mig att ha en ledig, oplanerad helg när varenda helg hela sommaren har varit planerad. Men det är ganska skönt faktiskt, jag är ganska slut efter veckan som varit så de här dagarna ska jag ta det galet lugnt. Och längta tills nästa helg då Jonas kommer hit, äntligen <3
 
Idag får det bli en powerwalk och så blev jag sugen på att baka kladdkakemuffins, hä blir!!
 
Rock on!
 

Fuck yeeah

 
Jomenvisst, snart bär det av på förfest, sedan finsittning och efter det avslutas kvällen på Kåren. Pepp! Jag får använda min gamla favoritklänning igen, yeeey.
 
Rock on!

Come togheter

Åhh, Ghosts Infestissumam blir bara bättre och bättre för varje gång jag lyssnar på den <3 den frambringar fantastiska minnen från denna fantastiska festivalsommar. Jag har verkligen haft en underbar sommar, kunde knappast bli bättre.
 
Och inte nog med det, nu börjar en superspännande höst! Eller ja, snart, för än är inte sommaren slut tycker jag ;)
 
Vardagen här i Gävle/Skutskär fortsätter med massa nollning och roligheter. Nu har även skolan kört igång på riktigt, spännande! Ikväll har jag faktiskt varit hemma och gjort lite nytta. Läst en hel del kurslitteratur och gjort lite anteckningar. Sen har jag varit ute på springtur och utforskat Skutskärsskogen, superskönt. Tills man börjar tänka paranoida tankar om björnar, Slender och annat skräckinjagande. Men det är bra, för då springer man på som satan :D yeey, säger konditionen.
 
Självklart saknar jag familjen och mina Vansbrovänner massa, för att inte tala om Jonas <33 tur då att jag lär känna mer och mer folk för varje dag här. Har haft riktigt kul varenda dag och jag har tre år framför mig, feels awesome!
 
 
I fredags köpte jag ett orange (!!) linne. Liksom, vad hände där? Det var superskönt och dessutom skulle vi ha neontema på kvällens party så jag var ju tvungen att utrusta mig lite ^^ kepsen blev jag kär i så den kom med av bara farten (a)
 
 
 
Taggade för neonfest! Blev en lyckad kväll :)
 
Ikväll ska jag sova tidigt och ladda inför en heldag och kväll med aktiviteter imorgon :D och på fredag kör vi finsittning, det ser jag verkligen fram emot.
 
Rock on llamas!
 

N0lla

 
 
 
Nu har jag bott i Skutskär i snart en vecka och i onsdags var det introduktionsdag på skolan. Nu är nollningen igång med massa tokiga aktiviteter och fest varenda kväll, kanonkul! Har träffat massa nytt, trevligt folk och det här kommer definitivt att bli tre mycket bra år. På måndag börjar skolan på riktigt med första föreläsningen.
 
Saknar Jonas och alla Vansbrokompisar.
 
Nu ska jag snart dra ner på stan för att fortsätta festligheterna :D 
 
Rock on!
 

Sista dagarna som Vansbrobo

Sista dagarna i Vansbro spenderades med att packa, städa och träffa mina vänner.
 
 
Hittade massa bilder som jag ritade när jag var liten. Vilken konstnär va? Det är faktiskt en bil på bilden. En fin bil.
 
 
Mina älskade festivalband. Fler ska det bli.
 
 
 
Fikade i fårhuset sista gången för i år med bästa Jonas <3
 
 
Spelade kort hos Mattias och fick se när han gav mat till sin orm.
 
 
Gullig inflyttningspresent :]
 
 
 
 
 

Getaway Rock och Tenacious D

Här sitter jag i flyttkaoset, är supertrött och borde gå och lägga mig. Tänk att det alltid är så svårt att komma i säng, även om man är trött. Har mycket i huvudet just nu, men det är inte konstigt.
 
Helgen var fantastiskt bra. Festival, roliga människor och massa bra band. Awesome! Underbart att få vara med Jonas flera dagar i sträck :* Bra avslutning på denna festivalsommar! Jag har sett så sjukt många bra band den här sommaren att jag blir alldeles till mig :') jag är verkligen lyckligt lottad.
 
 
Innan vi drog till Gävle i onsdags hälsade jag på Mattias och hans orm Kalta. Sååå mysig.
 
 
Frukost Ikea style. Nomnom.
 
 
Avatar, så förbannat jäkla bra! Hann bara se halva konserten för det var så fullt inne i gasklockan där de spelade, men glad att jag hann se dem.
 
 
<3
 
 
In Flames levererade som vanligt. Innan dem spelade Lamb of God som var brutalt superawesome.
 
 
Munkglass, världens godaste grej!
 
 
System of a Down. Ord är överflödiga. De var anledningen till att jag åkte dit och jag blev inte besviken. <33
 
 
Redo för The Kristet Utseende, som levererade en jäkla bra spelning!
 
 
Toafari, a new religion.
 
 
Jag tror Mackä är lite blöt om foten.
 
 
 
 
Within Temptation. Åhh, vilken röst den kvinnan har, magiskt <3
 
 
The Kristet Utseende och ett hav av toaborstar. Lovely.
 
 
På söndagen satte vi oss på ett fullproppat tåg till Stockholm för att se Tenacious D! Vi kom in på Gröna Lund ca halv fem och vid fem stängde de entréerna för att det var fullt inne på grönan. Då var det ungefär 4000-5000 som stod utanför och inte kom in. Så med en supersmaskig Ben&Jerrys i handen avnjöt jag Tenacious D och gubbarna levererade! Riktigt kul att se :) fick tyvärr inga bra bilder, men det var verkligen awesome att äntligen få se dem live.
 
 
Stockholm by night. En mycket vacker syn.
 
 
Mycket bra helg!
 
Kom hem i måndags och sen dess har jag packat, städat och träffat vänner här i Vansbro. Det är verkligen kaos i lägenheten just nu, men så är det när man ska flytta. På lördag tar jag mitt pick och pack och drar till Skutskär och Gävle. Har verkligen blandade känslor, men känner på mig att det kommer att bli bra. Jag gillar redan Gävle, hoppas skolan är lika bra.
 
Nu blir det sova och sedan fortsätta med allt fix imorgon.
 
Rock on.
 

So break yourself against my stones

 
Så skönt att vara ledig! Igår drog jag till Malung och träffade dessa glädjespridare. Supertrevlig dag/kväll med massa skratt :)
 
 
Jävulska mängder gofika - som vanligt när man är i Malung. Mums.
 
 
Jag hittade världens mest awesome bok på bokhandeln. Nutella!!!
 
 
En kycklingrätt jag lagade häromdagen. Jag tar väldigt ofta kort på maten innan jag börjar äta. For no reason.
 
 
För ett par dagar sedan var jag och Luise ute vid vattnet med dessa hundar. Mys :)
 
 
Gröna äpplen <3 jag kommer alltid att älska dem.
 
Well, det märks nog att jag har en aning tråkigt. Är rastlös, men någon gång ikväll bär det av mot Gävle och imorgon börjar Getaway Rock! Sen på söndag blir det Stockholm, Gröna Lund och Tenacious D! Kommer bli några fantastiska dagar :D
 
Rock on!
 
 

Monstrance Clock

Ångesten som uppstår när jag inte får träna.
 
I en vecka har jag haft ont i halsen och varit allmänt krasslig, men inte så dålig att jag har varit sängliggande, utan jag har varit pigg och kunnat jobba och så. Därför är det så otroligt irriterande att min hals inte vill sluta göra ont, för träna ska man absolut inte göra med ont i halsen. Då kan man bli sängliggande och det vägrar jag. Jag blir galen när jag inte får träna, men det är väl bara att försöka ta det lugnt så går det över snart.
 
Det gäller att fokusera på det positiva. Nu har jag jobbat min sista schemalagda dag på jobbet, viket innebär att jag inte får mer jobb om ingen blir sjuk och jag blir inringd. Detta innebär lite välbehövlig ledighet för mig, som inte har fått någon semester i sommar. Så nu ska jag vila och idag ska jag till Malung en vända och träffa lite efterlängtade människor och bara ha det gött.
 
På onsdag eller torsdag åker jag, Jonas och Mackä till Gävle och blir där tills söndag. Vi ska på Getaway Rock :D System of a down!!! <3333 Åååååh, det kommer bli grymt. På söndagen tar vi tåget till Gröna Lund i Stockholm för att se Tenaciuos D:s första spelning i Sverige sen 2002. Pepp! :D Det blir som en liten minisemester för mig och det ser jag så mycket fram emot. Ska bli underbart att få vara med Jonas i flera dagar i sträck innan jag flyttar <33 hoppas bara min hals blir bättre, men det blir den.
 
När jag kommer hem från min lilla resa är det bara att börja packa, städa och fixa i lägenheten, för nästa lördag går flyttlasset till Gävle, sen är det introduktion på skolan den 21 augusti. Jag känner en blandning mellan ångest och spänning, vill inte lämna alla här, men känner på mig att det kommer bli kanonbra i Gävle. Det är tur att det inte är så långt till Vansbro därifrån. Känns väldigt jobbigt att flytta, släpa grejer och städa och härja, men när det väl är klart blir det skönt.
 
Oj, vilket långt inlägg. Det var skönt att skriva av sig. Nu blir det duschen sen ska jag snart dra mig mot Malung.
 
Rock on! För det ska jag.
 
 
Kära System of a Down, snart ses vi igen. <3
 

Soldier side

 
I tisdags blev det fest i Äppelbo, supernice!
 
 
Vi spelade Twister, kung. Jag vann faktiskt en gång ;)
 
 
Igår blev det först Selins med min far och på kvällen hittade jag denna i min frys. Lycka! <3
 
Helgen kommer mest bestå av jobb, men det blir bra det med :)
 
Rock on!