This is Halloween

Lite bilder från Halloween :D



Pure awesomeness

Här kommer lite bilder från Skitarg och limousinfärden (:

Vi som åkte :D suddig bild, men awesome ändå!
Påväg till Falun, supertaggade!
Satan vad bra de var!!
Helt jäkla grymt (:

Skitkul

Idag har det varit en riktigt lat dag och det har varit jäkligt skönt för det har varit en hård helg xD haha! Men det har varit en jäkligt awesome helg!! Limousinfärden till falun i fredags var hur kul som helst! Det kändes så jäkla lyxigt att sitta där, dricka champagne och bara må. Skitarg var helt grymma live! Dessutom var de värsta trevliga också :D helt awesome!

Igår var det Halloweenfirande på högsta nivå ^^ vi började med zombiewalk, vilket blev väldigt lyckat. Dansa Thriller på gatan is the shit <3 sedan skyndade jag mig att tvätta bort allt fejkblod och stack till teatern för att se Vilket snurrigt liv, estet-tvåornas teater. Den var jättebra, de var verkligen superduktiga (: sedan bar det iväg till Bender för att förbereda inför Halloweenfesten. Det blev verkligen en lyckad kväll, bilder kommer!

Nu tycker jag att jag förtjänar en myskväll med film och choklad alldeles själv. Gött! Rock on dudes.


Jag, Ailie, två randoms och en i Skitarg ;) älskar att Ailie ser så rädd ut <3

Don't walk away

Godmorgon! I nuläget sitter jag i Johans lägenhet i Västerås och facebooknördar i brist på annat. Halv elva går tåget tillbaka till Dalarna.

Within temptation var helt underbara! ÅÅåhåhåhåh! Det är helt otroligt att Sharons röst låter precis lika bra live som inspelad! Det är helt otroligt vad hon är bra. De spelade Ice Queen, Iron, The Howling... åhh <3 helt jäkla grymt :') verkligen en underbar kväll!! Bilder kommer när jag får tid att lägga ut dem ^^

Innan konserten hann jag även shoppa loss lite på stan :D gött! Fick bland annat tag i en väldans snygg Slayertröja som jag suktat efter länge. Sånt blir man glad av.

När jag kommer till Vansbro igen är det gymmet som gäller, sedan ska jag fixa mig och dra till Falun med ett härligt gäng och se Skitarg! Det blir gött det ;)


Just saying

Vill bara påpeka att:

Jag har lov.
Imorgon åker jag till Stockholm för att se Within temptation.
På fredag ska jag se Skitarg i Falun.
På lördag är det massa Halloweenfirande.
Jag är en mycket glad hest!.

Awesome.

Awesomeness

Fick sendrag i båda fötterna idag, inte okej! Satan vad ont det gjorde! Dock så kom jag att tänka på en scen ur Ace Ventura 2, när Jim Carrey har fått ett spjut i varje ben. HAHAHAHA, har tänkt på det hela dagen, så jäkla kul. Det var ungefär så jag kände mig när jag fick sendrag.

Idag har jag fixat massa saker och nu är jag superhungrig. Så jag ska äta och sen ikväll blir det en sväng till Dalasågen för lite mer Halloweenfixning ;) det kommer bli awesome!

Morgondagen kommer att bestå av prov i samhällskunskap, dansträning och gymnasiemässa. Sedan är det äntligen torsdag :''D yaay!

Sometimes words are not needed

Ny vecka, nya möjligheter. Som jag tidigare har skrivit kommer det att bli en intensiv men helt awesome vecka :'D jag är väldigt glad hest just nu! På torsdag drar jag till Stockholm, wiiie! Jag har för satan bara en och en halv skoldag kvar sedan har jag lov ^^ gött.

Min helg har varit awesome också. Har umgåtts med massa folk och flummat massa <3 perfect! Planerat inför Halloween har jag även gjort, hihihi. Dock gjorde jag en liten tabbe i fredags, jag låste in min nyckel i lägenheten. Smart Elin! Ringde först till vansbrohem och frågade om de kunde låsa upp, men det skulle kosta 600 kronor. Seriously, 600 spänn. Då kom jag på att jag hade en extranyckel i Järna så jag fixade den till Vansbro istället. Då slapp jag i alla fall betala (y) tänk vad klantig man kan vara ibland...

Jag kommer inte at ha tid att blogga nå mycket nu i veckan, men roock on you llamas! ;)

Take a chance, roll the dice

"Dude...it's a llama" "No dude, it's an ostrich"

Citat från den bästa scenen i Dude where is my car. Så jäkla awesome film ^^ men, hm, hur kan man ta en struts för en lama egentligen? Låter som någonting jag skulle kunna göra. Fast nej, lite smartare än så är jag nog, även om jag tjatar om lamor hela tiden. Damn.

This is Halloween, this is Halloween... Älskar låten. Särskilt Marilyn Mansons version. Åh, den mannen måste jag se live innan jag dör. Dock är det sjukt många ackord i låten så det är jobbigt att spela den, but it's still awesome.



Wiiiho!

Det känns som att jag har varken tid eller lust till att blogga, men slänger in ett litet inlägg ändå, mowhaha.

Igår blev det myskväll med film och kladdkaka. Jäklar vad gott det är! Måste vara det godaste som finns <3 kärlek åt kladdkaka. Sedan bar det av hem till Benders och där blev det massa flum. Nice :) Idag har det varit lite planering inför Halloween och ikväll blir det Selins. Dagen har varit väldigt kort, kanske beror på att jag låg kvar i sängen till ett.. oops (a) hihi.

Lyssnar på Gorgoroth och peppar inför nästa vecka. It's gonna be awesome! Rock on llamas.

Ser du vem som kommer där?

Har inte sovit särskilt mycket inatt och inte natten innan heller för den delen, så jag bestämde mig för att försöka ta en powernap för en gångs skull. Jag har aldrig riktigt gillat att sova på dagen, känns som man slösar bort tiden då. Men det var så jäkla gött :'D och man drömmer verkligen jättekonstiga drömmar när man sover sådär lätt. Helt sjukt faktiskt.

Jag hatar känslan av att aldrig riktigt kunna slappna av. Det känns hela tiden som att jag måste göra något. Är det inte plugg så är det något annat. Men jag har faktiskt inte så mycket att göra, men ändå känns det så. Inte kul, hatar den känslan. Försvinn!

Nu ska jag nog gå iväg till biblioteket sen får vi se vad som händer ikväll (: promenad kanske? Lät skönt. Fast det är kallt ute .__. och det har tydligen snöat i Malung. Det måste betyda att snön snart kommer till Vansbro också. Oh no! Det har dessutom varit bankrån här imorse. Det är tydligen några/någon som har hotat personal på handelsbanken med ett maskingevär och sen stuckit därifrån. Jävulska värld.

Nu känns det som att jag bara klagar, men det gör jag inte :D Eller? Jag har då massor av saker som jag är glad för också. Within temptation om exakt en vecka bland annat <3

Keep on playing

Sitter och spelar massa gitarr, that's awesome. Vad vore livet utan musik? Den frågan har jag frågar mig själv många gånger tidigare. Likaså har jag tidigare påpekat att jag använder ordet awesome onödigt mycket. But it's still awesome. Oj vad jag upprepar mig.

Just nu inväntar jag min pappa som snart kommer hit, han ska bjuda mig på Selins, det tackar man inte direkt nej till! Senare ikväll blir det även filmkväll med lite folk, me like!

Idag har jag massakerat ett lucialinne också, så nu har jag min outfit klar till zombiewalken. Ser verkligen fram emot den dagen :')

Nu ska jag fortsätta spela, keep on rocking!

Ice Queen

When leaves have fallen 
And skies turned to grey 
The night keeps on closing in on the day 
A nightingale sings his song of farewell 
You better hide for her freezing hell 

On cold wings she's coming 
You better keep moving 
For warmth, you'll be longing 
Come on just feel it 
Don't you see it? 
You better believe 

When she embraces 
Your heart turns to stone 
She comes at night when you are all alone 
And when she whispers 
Your blood shall run cold 
You better hide before she finds you 

Whenever she is raging 
She takes all life away 
Haven't you seen? 
Haven't you seen? 
The ruins of our world 

Whenever she is raging 
She takes a life away 
Haven't you seen? 
Haven't you seen? 
The ruins of our world 

She covers the earth with a breathtaking cloak 
The sun awakes and melts it away 
The world now opens its eyes and it sees 
The dawning of a new day 

On cold wings she's coming 
You better keep moving 
For warmth, you'll be longing 
Come on just feel it 
Don't you see it? 
You better believe 

Whenever she is raging 
She takes all life away 
Haven't you seen? 
Haven't you seen? 
The ruins of our world 

Whenever she is raging 
She takes all life away 
Haven't you seen? 
Haven't you seen? 
The ruins of our world

Lyssnar på Within temptation och längtar tills torsdag nästa vecka. Det kommer att bli helt underbart <3

How to train your dragon

Så jäkla underbar film. Grymt härlig musik också. Och draken är söt :')


Everyday I'm watching you die

Trololol vad jag är trött. Känner mig helt mör i kroppen. Men ikväll ska jag och Ailie ut och gå, så då kommer jag garanterat att bli piggare. Yeey :D


Jag har lite bloggtorka, har skrivit värsta korta inläggen de senaste dagarna. Men det känns som att jag har viktigare saker för mig. That's awesome! Har haft en grymt bra helg i alla fall med underbart folk <3 lovely.

Jag ser fram emot nästa vecka jättemycket! Då händer verkligen allt samtidigt. Within temptation i Stockholm, Skitarg, Zombiewalk, Tvåornas föreställning, halloweenfest... you name it. Blir en awesome vecka!

Everytime

Awesome kväll igår med awesome people ;) började med att vi lekte gatumusiker på Vansbros gator och spelade och sjöng för glatta livet. Sedan blev det fest hos Ailie med massa folk (: nice!


Får bli en bild på mig och Ponnysill, bara för att vi är supersöta i keps (y)

Bambambaaaam

Fredag igen! Tiden bara rusar fram and I like it. Tiden går fort när man har roligt!

Underbart flummig dag i skolan som vanligt <3 nu håller jag på att fixa mat och sedan ska jag iväg och träffa en massa härligt folk resten av kvällen :D that's awesome!


Får bli en bild på Mirell sen förra helgen när hon trololollar, haha!

Rebirth

Seriöst, jag borde verkligen skaffa ett par riktigt bra högtalare. Eller åtminstone några som är aningens bättre än mina datorhögtalare. Usch, vill ha riktigt ljud. Får väl se om jag ska köpa några snart, det är ju så mycket man vill ha.

Gårdagen var... spännande xD började med en vanlig skoldag och sen på kvällen åkte jag och ett gäng människor iväg till ett hus som påstås vara hemsökt. Väldigt spännande ^^ och lite lagom läskigt.


Laman <3

Oh hell no

Vaknade halv sex idag men skulle inte upp förrän kvart i sju. Men jag var så pigg så jag låg kvar i sängen en halvtimme och försökte somna om, men det gick inte. Älskar att vara morgonpigg (y) det känns lite drygt när man inte kan sova tills klockan ringer ens. Idag är det en chilldag i skolan, har endast ensemble sedan slutar jag. Wiie, spela musik! Awesome. Jag vill ha en bil :( men det är dyyyrt. Så det får jag nog vänta med ett tag.

Btw, jag är superpepp inför halloween. Kan det inte bli den helgen nu?

Rock on llamas.

Like a glove

Då var det måndag igen. Måste säga att helgen har varit helt awesome :D började med fest i Järna på fredag, superkul :D massa massa dans! Sen på lördag blev det massa filmer hela dagen, gött! På söndagen blev det också film och en sväng till kulturhuset för att kolla när Introitus repade.

Har massa roliga bilder från i fredags, men orkar inte lägga ut alla xD så ni får en bild som sammanfattar kvällen ganska bra ;)


Nu ska försöka plugga, wish me luck!

I wish nothing but the best for you

Känner mig tråkig för att jag inte lägger ut några roliga bilder längre. Men ska ta lite nya ikväll :D då blir det nämligen fest i Järna! Awesome, är väldigt pepp. Imorrn blir det film hela dagen med de två lamorna och kanske någon mer också? Verkar bli en bra helg (y)

Igår kväll var också väldigt awesome. Det började med att jag och några fler esteter var med på en övning för räddningstjänsten och spelade offer i en trafikolycka. Det var verkligen jätterolig! Bra teaterövning också ^^ sedan var det bara att tvätta bort allt fejkblod och gå hem till Mirell och fira henne :D mycket trevligt det med!

Har jag förresten nämnt att jag och Johan har beställt Nightwish-biljetter nu? :D Wiiiiie <3 längtar som en tok!

Weehooo

Sitter i skolan och vet inte riktigt vad jag ska göra. Har "håltimme" nu, eller egentligen projektarbete. Jag borde plugga, men är inte så pepp på det.

Kul roadtrip till Björbo igår xD såå random. Awesome. Ikväll ska jag och några fler esteter vara med på någon brandövning och sen bär det av hem till Mirell för hon blir gammal tant idag ^^ 18 år, grattis Mirell Fontän! <3

Hell yeah

Jag säger bara: YEEES! Den här dagen har varit så awesome, cause you know what? Jag har fått körkort :D uppkörningen gick galant! Efteråt blev jag bjuden på kinamat av mormor och sedan snodde jag mammas bil och for till Vansbro. Vilken känsla det var :') freedom! Nu behöver jag inte åka till Malung för att övningsköra mer, för nu är det gjort. Det känns så underbart gött! WIIIIIIE :D

Nu ska jag tvätta, mindre kul. Sen ikväll ska jag och Johanna äntligen se på Shikaka :D haha, det blir awesome.

Overkill

Underbart flummig dag idag må jag säga :D särskilt på historialektionen. Jag fattar inte varför vår klass alltid är så flummiga just då? xD It's so awesome! ES09 <33

Min flummighet kan nog delvis bero på att jag har sovit 3-4 timmar inatt och det är inte tillräckligt för mig. Men det var lätt värt :D blev nämligen våldgästad av de två små lamorna Mackä och Jonas. Vi såg på Killer clowns (eller vad hette den?) och Case 39. Den första filmen var bara rolig och den andra var lite lagom läskig. Jag tror vi somnade runt tre på natten. Men som sagt, lätt värt :D sova kan man göra någon annan gång (a)

Nu är jag i Malung igen och ska köra lite bil. Men först ska jag vara duktig och övervinna min trötthet så jag kan plugga. Rooooock on llamas!

Cool, in denial

Håhåhåhåhå, håhåhåhåhå!

Igår såg jag och Johanna på en superskum film. Kommer inte ens ihåg vad den hette. Men budskapet var ungefär: Fear the dark. Så jag misstänker att jag har blivit mörkrädd nu... men jag kunde faktiskt sova inatt, så det kanske inte är så illa som jag tror :D det var i alla fall awesome att få flumma med Johanna en kväll <3 jag har saknat henne!

Idag blir det nog bara chill och sedan ska jag åka med Johanna och dem till Vansbro (: gött att komma hem. Fast jag måste tillbaka till Malung redan imorrn igen, men wth ^^ fast Malung är egentligen också hemma... O_o


Har kommit fram till att det här är typ perfekta familje-bilden ;) haha, så söta!

Underbart

JAAAAAAAA! NIGHTWISH KOMMER TILL SVERIGE!!!

Äntligen! De har alltid varit ett av mina favoritband och jag har missat dem en gång tidigare när de var i Sverige, men den här gången ska jag dra med mig Johan och se dem! WIIIIE :D Jag är så superglad just nu! Dagen kunde inte börja bättre! De spelar endast i Göteborg, det är ju en bit att åka, men det är så värt det! 10 april är det som gäller. Åhåhåhå!

Hade en kul kväll i Nås igår också med massa folk :D kom hem vid tre inatt och gick upp vid halv nio för jag kunde inte sova längre. Jag och mina sömnproblem... nu ska jag plugga som en riktig hest och sedan dra till Malung och träffa awesome folk :D rock on!