Shiiiet

Håhåhåhå, sitter och väntar på att mitt nagellack ska torka. Jag tror att mitt nagellack börjar bli gammalt btw, det trådar sig som spunnet socker. Liksom, wtf? Dags att införskaffa ett nytt. Det är svårt att klara sig utan svart nagellack, i alla fall för mig.

Då var det helg igen då, sataaan vad fort det går. Sen är det fyra skoldagar till sedan är det påsklov. Shiiiiieet!

När mitt envisa nagellack väl har torkat ska jag bege mig ut och flumma runt hela kvällen, awesome! Sedan blir det jobb imorgon och på söndag. Efter jobbet imorgon blir det en sväng till Malung på studentfest, det är inte ofta man är där, so why not liksom ^^

Ha en helt jäkla grym helg llamas!


Supergod laxwok som jag svängde ihop förut. Bara för att jag är hungrig.

Weak

Pappa har nyss varit här, vi käkade på Selins och efter det gick vi till konsum och nu är mitt kylskåp fullt på pappas bekostnad. Tack pappa <3 känner mig lite bortskämd dock. Men det är ju inte ofta han är här :)

Nu blir det jobbsök och plugg. Måste verkligen hitta ett sommarjobb, så jag ska söka på alla möjliga och omöjliga ställen. Vore väldigt tråkigt att gå sysslolös en hel sommar. Jag får ju inget mer sommarlov, efter studenten blir jag arbetslös.

Börjar känna suget efter ett grönt äpple. Måste ha ett snart.

Nu har jag inte tid att skriva mer, rock on llamas!

Tankar

Har nyss gått en promenad i det underbara vädret. Det blir man lycklig av :') perfekt avslut på dagen.

Fick värsta ångesten igår (skriver man verkligen ångesten? Well, I do). Började tänka massa på att jag tar studenten snart. Jag vill inte. Jag kommer sakna alla jag har lärt känna här, så otroligt mycket. Mitt liv har verkligen tagit en ny vändning sedan jag började gymnasiet, som om man börjat leva på riktigt och jag har haft superkul med alla jag lärt känna. Det känns så hemsk att allt detta roliga ska ta slut.

Men jag vet att vart jag än flyttar kan jag ju alltid komma och hälsa på alla i denna lilla by :) nu tänker jag njuta av de sista månaderna med alla awesome personer.

Keep on rocking!

Trolleriloooo



Två veckor kvar. Tagga!

Face to face

Wiiiiho! Inte mycket uppdatering i helgen, har varit upptagen med att leva livet. Här kommer en sammanfattning av helgen:

Fredag: Först skola och sedan en härlig promenad på det. På kvällen blev det grillning med lite folk, en mycket trevlig, mysig och högst intressant kväll xD awesome!

Lördag: Först jobb, sen hem en vända och efter det bar det av till Falun med ett härligt gäng :D blev en mycket lyckad kväll! Dock har jag fortfarande ont i fötterna efter de högklackade skorna jag hade på mig. O_o

Söndag: Jobb igen, sedan drog jag hem till Jonas och fick våfflor :'D lyx! Jag älskar våfflor <3 Sedan blev det chill resten av kvällen.

Oh yes, min helg har varit awesome.


Jag och Luise hittade Osbourne Cox's bil i lördags. Om ni undrar så är det Brad Pitt's karaktär i Burn after reading. Jag säger bara: se den filmen! Den är extremt rolig, tack vare Brad Pitt's karaktär :D

På grund av dig går deras liv i kras

Freeedag! En helg med jobb och förhoppningsvis massa annat kul väntar :) awesomeness.

Metaltown släpper äntligen några nya band klockan två! Som jag har väntat. Sweden rock och andra festivaler gör bandsläpp hela tiden, men inte Metaltown. Bäst för dem att det är några riktigt bra band.


Nu tänker jag avverka min uppgift vi fick i kulturhistoria på direkten och sen ut och gå i det underbara vädret :D

Rock on!

Sixx sixx sixx

Sovmorgon till halv ett idag, det klagar man inte på ^^ Fast sedan finns ju den lilla nackdelen med mina svårigheter att sova länge. Jag vaknade klockan sex och har vaknat, somnat, vaknat, somnat konstant fram till klockan åtta, då gav jag upp. Men skööönt att veta att man kan ligga kvar hur länge man vill. Nästan.

Jag vill att mitt ben ska bli bra, så jag får springa. Sneeela ben, blir bra nuuuu.

Jag har bara en lektion idag, snacka om slapp dag. Då är frågan vad man ska göra resten av dagen? Något kommer man alltid på ^^

Rock on!

Can the living marry the dead?


Corpse bride, underbara film <3

Vårväder idag :D awesome! Fast mindre kul att sitta inne och plugga när man bara vill ut, plus att jag måste vila mitt ben. Shiiiieet vad jag skriver om vädret btw, har jag inget annat att komma med?

Nej, nu ska jag plugga och greja lite, sedan ut och träffa lite folk :) rock on llamas!

Jag blåser iväääg


Håhåhå <3

Sträckning i benet = ingen träning. FML!

Idag ska jag vara produktiv. Söka skolor, plugga, städa osv. Rock on människooor!

Hand of doom

Hallo!

Håller på att laga mat - piroger blir det denna gång. Jag gillar att laga mat som tar lite tid, det är kul. Igår gjorde jag och Jonas stuvade makaroner, jäklar vad grönjävulskt gött det blev! Matlagning in my heart <3

Igår kväll blev det fest med massa awesome folk och det var superkul :D det har varit så gött med en ledig helg. Jag har till och med sovit länge, det är extremt ovanligt. Så nu är jag superladdad för den kommande veckan. Inte för att det sker något speciellt då, men ändå.

Nu ska jag fortsätta laga mat och sedan ta en powerwalk i det härliga vädret :) rock on!


Mackäs ansiktsuttryck är oslagbart!

Life is beautiful

Rubriken talar sanning <3

Freeeedag :D denna helg ser ut att bli awesome. Äntligen en helg där jag är i Vansbro och inte jobbar ^^ visst hade det varit nice med jobb, men nu tänker jag njuta av ledigheten.

Snart blir det gymmet och senare ikväll blir det teater. Föreställningen vi ska se är Nils Holgersson med Västanå teater :) tror att det kommer bli riktigt bra! Sedan ska jag mysa med Jonas resten av kvällen :* Imorgon blir det fest :D niiiiiice.

Nu ska jag flumma vidare. Rock on people!

When love and death embrace


Såhär läskig var man i tisdags, Mirells verk, mihihihi. Lite grudge-feeling över det hela. Awesome.

Tvättid = tråkigt. Men nu ska jag ut och gå en sväng (: rock on llamas!

The artist

Sitter i skolan och har inte mycket att göra. Så jag bara flummar runt som vanligt :D

Måste nämna att jag såg en mycket bra film igår. The artist, det som är coolt är att det är en stumfilm men att den är gjord 2011. Se den!


The artist - en väldigt charmig film.

The enemy

Känslan när man kommer hem från skolan, tar av sig de supertajta jeansen och tar på sig mjukisbyxor <3 true love.


Idag har jag äntligen fått springa för första gången på två veckor. Underbart gött! Min hals är helt frisk nu och det är awesome :D nu gäller det bara att hålla sig frisk.

Snart ska jag dra mig iväg till skolan till Sofie och Mirell (: ska bli spännande att se vad de har hittat på denna gång. Sedan händer det nog inte så mycket idag. Jag fullkomligt älskar vårvädret <3 det gör mig lycklig.


Flummlama? Japp.

Happiness

Lyssnar på awesome musik och är allmänt glad. Det har varit jättehärligt vårväder idag och det gör mig glad, jag hoppas att det fortsätter så och att det inte kommer någon mer snö. Dessutom är jag nyklippt och mitt paket från Sweden Rock kom idag :'D så nu är mina väggar pimpade. Lovely <3 Det skär sig en hel del mot tapeterna... men wth, det finns viktigare saker att bry sig om här i världen.

Jobbat som satan i skolan idag så jag kommer inte ha särskilt mycket att göra de närmaste dagarna. Skönt? Jaa :D är dock lite besviken att jag inte fick jobba i helgen, men nästa helg ska jag jobba. Det blir ju ändå lite jobb imorgon så det är ju braaaaa.

Nu ska jag flumma vidare och sedan ut och gå :D rock on!


Ghost

Oh my llama

Kom nyss hem från mitt lilla äventyr i Stockholm :) hihihi. Det var naaaajs, väldigt spännande må jag säga. Sedan fick jag träffa Johanna och Sara och det var awesome <3 vi hade det supermys :) men nu är det rätt skönt att vara hemma igen faktiskt. Nu blir det att stanna i Dalarna i en månad för att sedan åka på Nightwish i Göteborg den 10 april :D är sååå pepp!

Nej, mer än så orkar jag inte skriva, nu ska jag äta mat för jag är suuuperhungrig. Sedan kommer Jonas hit <3 myyyskväll :D

Rock on llamas!

Perfect weapon

Min hals är bättre :D yay! Men inte helt bra, så jag ska fortsätta vila upp mig och peppa inför imorgon. Då ska jag ta mig upp vid halv fem på morgonen för att dra iväg mot huvudstaden på nya äventyr. Ska helt klart bli spännande! Det bästa är ju att jag får träffa Johanna och Sara på kvällen, värsta mys :D <3

Nu ska jag snart åka till Malung för att åka därifrån imorgon bitti, kommer tillbaka till Vansbro på söndag. Shit vad jag är ute och åker mycket, men that's awesome! Synd när man missar kul grejer som händer här bara, men det hinner man ju ta igen :)

Jag och några fler var på studiebesök på Karlstad univrsitet igår, mycket intressant var det. Får ju lite beslutsångest, det finns jättemycket som verkar intressant att plugga! Jag funderar på att söka en del saker, sen får vi ser vad det blir. Bättre att söka för mycket än för lite (y)

Nu ska jag gå och packa, have an awesome weekend!

Poff

Get out of my fucking mind!!


Jag är bra på att överanalysera saker och tänka för mycket. Men nu jäklar vill jag bli av med mitt onda hals. Men vad kan man göra mer än att vila, eller ja, försöka vila så gott det går, knarka halstabletter och sova mycket? Hugga av halsen? Jo, det låter som en lockande lösning just nu.

Nej, nu ska jag verkligen bara ta det lugnt. Sitter och spelar gitarr just nu, that's awesome <3 Senare ska jag nog socialisera mig med lite folk och ikväll tänkte jag kolla på senaste avsnittet av Hårdrockens historia :) intressant serie!

Rock on!

Oj, jag glömde nästan nämna att det är fullmåne <3 underbart!

Gone

Död åt min hals, den gör ont. Inte okej :( bäst för den att den blir bra till på lördag. Jag hatar att vara lite sådär småsjuk, då kan man inte riktigt träna och måste ta det lugnt. Gaah. Det är inte kul att vila.

Nu till något bättre :D jag har äntligen fått tag i Nikki Sixx senaste bok! Har velat läsa den jättelänge och så kom jag på att man faktiskt kan beställa den på biblioteket, det kostar ju inget ^^ det gäller att vara ekonomisk!


Awesome!

Down

Hej, här sitter jag och bloggar när jag egentligen borde göra lite annat. I'm evil.

Fast egentligen har jag inte så mycket att göra som jag tror. Jag är bara bra på att stressa upp mig själv.

Nu är skolan igång igen och jag måste säga att jag har haft ett underbart lov! Fort som attan har det gått också. Studentkryssning, jobb, Västerås, Stockholm och massa underbara människor har mitt lov bestått av. Inte illa :) Fast jag har saknat Jonas en massa, så det var awesome att få träffa honom igen igår <3 och superkul att träffa alla i skolan idag!

Shoppat massa har jag gjort också, hihi. Och nu ska jag nog shoppa lite mer, ska nog beställa hem lite från en del sidor. Me like!


Cupcake <3


Johanna och Doris :) det var jättekul att få träffa alla i Ekskogen igen och jag träffar Johanna igen redan nu i helgen :D ska ju ner till Stockholm då igen.

Urspårning

Tillbaka i Vansbro efter en helt grym studentkryssning :D satan så kul vi har haft!! Det var verkligen lätt värt att åka! Dock var man lagom sliten när man kom hem, men det var det värt!

Nu ska jag snart iväg och jobba och sedan bär det av till Västerås för att hälsa på Johan ^^ imorgon åker vi vidare till Ekskogen. Ett himla åkande, men lika bra att passa på när man kan. Men innan vi åker från Västerås ska jag hinna med ett besök på Make up store, har nämligen blivit bjuden på en sminkning plus smink för 500 kronor, det tackar man ju inte precis nej till.

Nu ska jag äta frukost och sen dra iväg, rock on people!

Här är lite bilder från kryssningen :D


Sjukt kul, tack alla som var med!