Cupcakes

Jag hade en riktigt rolig kväll igår med fina vänner. Tack för att ni finns <3
 
Idag har jag haft ultimata mysdagen. Har julpyntat, bakat chokladcupcakes med pepparkaksfrosting och lagat massa mat. Nu ska jag mysa ner mig med en film och provsmaka det jag bakat.
 
 
 
 

Catching fire

 
I måndags såg jag Catching Fire, andra delen av Hunger games-serien, på bio med Petra. Bra sätt att starta veckan!
 
Jag älskade den. Jag gillade ettan skarpt och Catching Fire var nästan ännu bättre. Den gjorde mig väldigt arg också och fick mig att tänka på vilken hemsk värld vi lever i. Jag har läst alla böckerna, men det var längesedan så jag kommer inte riktigt ihåg hur allt slutar. Jag längtar som en galning tills tredje filmen kommer, om ett år. Ett heelt jäkla år!!
 
Förövrigt är livet upp och ner, som en bergochdalbana. Mitt liv är som en skräckfilm och en komedi på samma gång. Som Scary Movie, ungefär.
 
Jag önskar jag kunde göra allting bra.
 
Imorgon blir det utgång med mina fina vänner. Det blir kanonbra. I helgen ska jag julbaka och myyysa. Snart jul, yeey.
 
Rock on!

There's one cure and there's no way out

 
Tjääna.
 
Äntligen fredag. Fort går det, jag tyckte nyss det var fredag. Vart tar tiden vägen? 
   Jag har hållit igång konstant hela denna vecka. Alla dagar har sett ut ungefär såhär: Vakna, åka till skolan, plugga hela dagen, träna, åka hem, duscha, äta, packa och plugga lite mer. Och sen, dö. Eller ja, sova kan man också kalla det. Men jag ska inte klaga, hellre fullt upp än att vara uttråkad och understimulerad
 
I eftermiddags blev det ett gympass och ett steppass och nu har jag finally unnat mig lite fredagsmys. Käkat varma mackor, som blivit min standardfredagsmat, enkelt och göörgött. Och sett på Det stora matslaget, Äppelbo var med och man måste ju stötta hembygden, hihi.
 
Imorgon ska jag först sova ut riktigt ordentligt, sedan bär det av till Stockholm med en av mina fina vänner. Vi ska flumma runt och göra Stockholm osäkert, kan det bli bättre?
 
Ikväll får det bli en tidig kväll. Eller ja, vi får se hur det går med det. Jag har väldigt svårt för att gå och lägga mig tidigt om kvällarna. Speciellt när jag börjat läsa om Femtio nyanser av honom. Jag är totalkär i de böckerna, fortfarande. Can't wait for the movie!!
 
Snart har Hunger games 2 premiär! Yayness! Frågan är bara när jag ska hinna se den. Jag får ta det så fort jag kan.
 
Massa babbel.
 
Rock on llamas!
 

Flumm

Jag hade en riktigt rolig kväll igår. Jonas och ett gäng kom hit och sedan drog vi in till Gävle och hade allmänt kul. Först förfest, sedan drog vi till Å-krogen och bevittnade en spelning med Doomsday disciples. Sedan blev det såklart det obligatoriska mcdonaldskäket och sedan fortsatte flummet. 
 
Idag har vi strosat runt i Gävle och lekt turister, fikat och haft skrattattacker ungefär varannan minut. Superkul att träffa vansbrovänner.
 
Nu har de åkt och det känns jättetomt. Saknar Jonas så fånigt mycket. Tur jag har choklad i alla fall ;)
 
Nu får det bli en film och massa mys i min ensamhet.
 
Rock on.
 
 
 
 
 

Spikes

Det är fredag! Tänk att jag alltid är lika glad när det är fredag, helt otroligt, hihi.
 
Tiden flyger iväg, vi har börjat en ny kurs och jag har fullt upp hela dagarna. Därav dålig uppdatering.
 
Började denna dag med sovmorgon och ett skönt träningspass, lovely. Nu försöker jag plugga i väntan på att vansbrogänget ska anlända. Sen ska vi dra ut och göra Gävle osäkert. Me like.
 
Jag tycker det är svårt att plugga på fredagar. Jag har svårt att hålla fokus då, jag är så pepp och glad så det är svårt att sitta still. Men brukar ta igen det på söndagarna lite grann.
 
Jag är väldigt avundsjuk på de som ska se Avatar och Avenged Sevenfold ikväll. Jag menar, vilken kombination! Två kanonband. Dock har jag redan sett båda banden två gånger och det var så jäkla grymt. Jag har sett Avenged spela A little piece of heaven live, så mitt liv är komplett. 
 

 Btw, jag fick hem dessa skor nu i veckan. Materiell lycka! Ju mer nitar, desto bättre.
 
Nej, nu jäääklar, ska jag försöka plugga lite. Men jag har faktiskt varit rätt effektiv denna vecka, så det känns bra.
 
Let´s rock!
 
 

This is halloween

Helgen har varit så jäkla grym! Halloweefirande utan dess like, fantastiskt.
 
 
Dålig bildkvalitét, men så här snygga var vi i fredags ;) 
 
I fredags skrev jag tenta vilket jag tror gick riktigt bra. Jag älskar den känslan. Direkt efter det satte vi igång att göra i ordning oss till tacksittningen med temat "Så här kommer du aldrig se mig igen". Grym kväll med grymma människor! <3
 
 
 
Piggelindrinkar <3
 
 
Såhär såg vi som överlevt fredagen ut på lördag :]
 
På lördagen bar det av till Hofors med Carin och Madde. Där blev det pizza och bad i bubbelbadkar utomhus, hur mysigt som helst! Sedan fixade vi oss, drog på förfest och sedan till Folkan där det blev massa dans! Jag totalt älskar att bara kötta loss på dansgolvet <3 när festen var slut åkte vi tillbaka till Gävle och där mötte jag upp Jonas och hans kompis så åkte jag med dem till Älvkarleby. Tror inte jag somnade förrän halv sex. Kanonkväll!
 
En helt awesome halloween blev det! Tack ni underbara som var med <3
 
Idag har jag lite lätt söndagsångest. Jonas har åkt till dalarna och alla kompisar är i Gävle, känner mig lite forever alone här. Imorgon börjar en ny kurs, spännande.
 
Nu ska jag se någon riktigt bra film och äta grönsaker och dipp :') nomnomnom!
 
Rock on!