Påsk

Hello!
 
Har haft en bra påsk hittills. Har träffat awesome vänner, jobbat och igår åkte jag till Malung direkt efter jobbet. Där umgicks jag med hela familjen, åt massa gott, promenerade i solen och festade till det lite på kvällen med Johan och stockholmsfolket. Riktigt kul blev det :)
 
 
Vansbrofeeest i torsdags :)
 
 
Malungsfeeest igår. Kramkalas ^^
 
Nu är jag tillbaka till Vansbro och inväntar jobb ikväll och imorgon. Saknar Jonas :*
 
Rock on!
 
 

Awesomeness

 
Detta är Klas och min lama. Klas anlände till Vansbro igår så vi styrde upp lite fest. Grymt kul!
 
 
Tequila!
 
Nu ska jag ta det jäkligt lugnt och invänta jobb.
 
Rock on!

Year zero

Åh, denna ångest!
 
Hä orn sä.
 
Min älskade spellista på spotify som jag jämt lyssnar på är borta. Den bara försvann. I don't want to live on this planet any more.
 
Är nyss hemkommen från jobbet och har ätit mat. Ska nog träna ikväll och träffa lite folk sen. Det blev en kul kväll igår må jag säga :)
 
 
Jag våldgästade Jonas i måndags och då hittade jag de här supergoda chokladäggen på Tempo. Suuuupergott kan jag lova! De finns ingenstans i Vansbro, bara i Nås. Och Stockholm. Typ.
 
 
NOMNOMNOM <33
 
 
 

Overkill

Då var denna helg snart slut, jag har haft det riktigt bra.
 
I fredags myste jag massa med Jonas, åt massa gött och var hundvakt till lilla Alice en stund. Awesome :) Igår blev det en låång sovmorgon, powerwalk, jobb och sedan ut och träffa lite folk. Idag har jag och Jonas gjort våfflor, supergött! Vi firade våffeldagen en dag i förväg, hihi. Idag har jag även varit och sett esteternas teater Mad, jag gillade den starkt. Sjukt duktiga var de! 
 
Nu har jag precis kommit hem från jobbet och Jonas har åkt hem. Det är tomt utan honom, men awesome att få ha varit med honom nästan hela helgen ^^
 
 
Jag och lillvovven, supersöta Alice.
 
 
Nomnomnom.
 
 
Haha, det ser ut som små tentakler eller nåt. Weeeird.
 
 
<3
 
 
Nu ska jag snart sova och ladda upp inför kommande vecka. 
 
Rock on!

The howling

 
Luise färgade mitt hår igår. Det blir bagg när man stått lutad över badkaret i en evighet. Grumpy cat-face på det.
 
Men bra blev det. Ingen mer utväxt, alltid lika skönt.
 
Har invigt helgen med att sluta tidigt från jobbet, powerwalk i solskenet och hälsat på Ailie en vända. Snart kommer Jonas hit. Finfint :* Imorgon ska jag jobba kväll, på söndag ska jag se esteternas teater och jobba kväll även då. Blir nog en bra helg det här.
 
Rock on!

Eyeless

 
Dagens mat: Lax med creme fraiche, babyspenat och sötpotatis. Rekommenderas starkt.
 
Denna dag blev lite mer hektisk än jag hade tänkt, blir en jobbkväll, lite hastigt och lustigt.
 
 
Snygg stil där :*
 
 

Party

Hej världen.
 
Blev en riktigt kul kväll igår. Bastade, åt, drack och flummade med massa awesome människor till Mackäs ära, han fyllde ju 20, den laman. Grattis!
 
Idag har jag dansat, powerwalkat och haft det allmänt skönt. Snart kommer Jonas hit, awesomeness.
 
 
20-åriga Mangomackä. Mongomackä.
 
Rock on!
 
 

En nästan ledig fredag

Hade sovmorgon imorse, men vaknade såklart halv sju och kunde inte somna om. Typiskt mig.
 
Har spenderat dagen i Borlänge med Jonas, har släpat med honom i nästan varenda klädbutik, stackarn. Köpte en del kläder, en tavla, nya träningsskor och lite annat. Bra dag med bästa <3
 
Sedan bar det av hemmåt, släppte av Jonas i Nås och for till Vansbro. Där väntade några timmars jobb och nu ligger jag däckad i sängen, tror jag blir kvar här resten av kvällen :) är ledig både lördag och söndag. Freaking awesome! Imorgon blir det nog bara chill på dagen, sedan träffa lite folk på kvällen :) ska även försöka få upp lite tavlor på väggarna.
 
 
Puss <3
 
Ha det fint!
 
 

Nytt

Bra dag. Började med att vakna upp bredvid Jonas <3 sen drog han till Falun med skolan och jag chillade vid datorn, beställde bland annat en sån där bh med nitar, finally.
 
Sen drog jag till Vansbro och lunchade med mamma, efter det fick jag reda på att tapetseringen i min lägenhet var klar. Efter en grundlig städning är stället beboeligt, äntligen har jag ett hem igen (y) Det blev mycket finare än förut :)
 
Före
 
 
Efter
 
 
Syns lite dåligt på bilderna, men bra blev det i alla fall. Ljust och fräscht!
 
Nu väntar jag på att få åka och jobba. Imorgon blir det en vända till Borlänge och lite shopping. Om jag hittar något vill säga, jag har en tendens att vara lite kräsen, haha.
 
Rock on folks!

Steel

Jobbat klart för idag, så nu har jag bosatt mig hos Jonas för kvällen. Sitter i hans stuga, äter lite choklad och lyssnar på Volbeats nya låt. Nice!
 
 
Så här ser det ut hemma hos mig. Kaos, haha. Hoppas det inte tar alltför lång tid innan allt är klart.
 
 
Flöööt.
 
 
Grumpy :*
 
 

The strangest place

 
Då var det helg igen, satan vad fort tiden går. Men det är bra, för jag vill ha vår nuuuuuu! Ännu en jobbhelg nu, helt okej. Sovmorgon imorgon. Men nästa helg vill jag vara ledig ;)
 
Jag har lite beslutsångest. Inte så lite heller. På måndag ska min lägenhet börja tapetseras om, vilket innebär att jag inte kommer att kunna bo här som vanligt på några dagar. Jobbigt, men skönt med lite nytt och fräscht. Tapeterna som jag har nu är slitna och stygga, så det är på tiden att de byts ut. Men då återstår frågan: Vad ska jag ha för tapeter? Har fått ett par tapetböcker att kolla i, men det är svårt. Äsch, vad som helst är bättre än de jag har nu. Det blir nog kanoners!
 
Ha en bra helg lamor.

Scream until your heart stops

Åh, jag vill bara att det ska bli slutet av april nu! Har så mycket att se fram emot. I can't waaaait!
 
 
 
Lite foodporn. Ett par maträtter jag har ätit nu i veckan. På första bilden är det laxwook med tzatziki, andra bilden är det tacopaj. Ja, jag gillar att laga mat. Och att äta den.
 
Igår kändes det precis som det var fredag. Jag var ledig och hade en mycket bra dag bestående av promenad och prat med Johanna, matlagning, mys med Jonas och Lemony Snickets berättelse om syskonen Baudelaires olycksaliga liv. Perfekt.
 
Jag älskar Jim Carreys roll i den filmen, speciellt i scenen när han imiterar en dinosaurie. Oslagbart.
 
Rock on!

Try to fly

 
Bild från igåååååååår.
 
Helgen har varit nice. Jag har jobbat, hängt med folk och kört ett träningspass nu på söndagskvällen. Jag är redo för en ny vecka.
 
Nu skön musik, tända ljus och en bra bok. 
 
Rock on!
 

Dirty diamonds

Det är skönt att bo själv ibland. Jag kan dansa runt i lägenheten i bara underkläder och vrålsjunga. Underbart. Typ så är mitt humör idag, glad som satan. Beror kanske på vädret.