Life

 
Tänk att man alltid ser så... normal ut. Puss på människan till vänster <3 och alla vänner.
 
Nu har jag jobbat klart för denna veckan. Imorgon drar jag till Stockholm för en helg med massa awesome folk, lite häng på stan och så. Perfekt. Det ska bli skönt att känna storstadspulsen lite :)
 
Rock on llamas!

Om ett skratt förlänger livet är jag odödlig

 
Helt ärligt, finns det något roligare än en självgående gräsklippare som åker runt och klipper gräs? Jag skrattar ihjäl mig varje gång jag ser en. Jag har många liv.

Inne i livets karusell

Mysdag idag. Helgen har bestått av jobb och träffa massa awesome folk, helt okej! Ikväll blir det mer jobb.
 
 
Bild från lillördagfesten i onsdags. Vackert.
 
Nästa helg drar jag till Stockholm. Om mindre än en månad drar jag till Irland. Underbart.

Jordgubbspizza

Ny vecka, nya måsten. Dagen har bestått av jobb, träning och mer jobb. Nu har jag landat framför datorn och kollat igenom massa bilder från när jag blev fotad av Ida Melin, de är äntligen klara :) det var roligt att bli fotad av en så duktig fotograf! Beslutsångest deluxe om vilka bilder man ska köpa... tur att mamma betalar denna gång ;)
 
 
HIttade denna bild på min kamera sen i lördags. Ser faktiskt lite gott ut, förutom bean.

Urspårning

Haft en helt awesome helg!
 
I fredags bokade jag och Luise en resa till Dublin! Äntligen :'D den 24 september drar vi! Jag har alltid velat åka dit och nu blir det äntligen av, det är snart bara en månad kvar. Helt underbart.
 
Helgen har bestått av fest med massa awesome folk, hur bra som helst! Följde även med ett gäng till Mora igår kväll och gick ut på en pub, åt god mat och lyssnade på några musiker som spelade en blandning mellan irlänsk musik, skottsk musik och country, riktigt bra var det! Jag ser det som en uppvärmning inför min resa, hihihi, är superpepp.
 
Nu blir det chill med Jonas resten av kvällen :* och så choklad förstås.
 
Btw, Vansbrohem har äntligen varit här och satt in en ny kyl och frys! Så nu har jag äntligen en riktigt frys, det gillas.
 
 
 

Rockigt

A-kassa, hemförsäkring, skatter hit och dit... vuxenlivet är inte roligt alla gånger. Men vad gör man inte ;)
 
Förövrigt så har sommaren äntligen kommit, ett par månader senare än vanligt. Bättre sent än aldrig, skönt att få vara ledig idag. Blev utbjuden på Flottaren av mormor, det klagar man inte på.
 
Min spotifytid är väldigt bagg. Den tog slut förra veckan för första gången någonsin. Sen kom den tillbaka i tisdags och nu har jag bara 4 minuter kvar. Ingen reson i det hela.
 
Nu ska jag laga maaaaaat. Rock on llamas.

Broken

Beställde nyss bussbiljetter till Stockholm, älskar att det är så billigt att åka dit! Så helgen vecka 35 drar jag dit och träffar Johanna och de andra, kollar in deras nya hus, går på grönan och chillar på stan. Underbart :)
 
Förövrigt är jag ledig idag, det är behövligt. Igår jobbade jag på två av jobben, sedan blev det en spontan filmkväll med Ida, Johanna och Maja. Supertrevligt! Såg exorcisten och skrattade och flummade. Awesome. När jag kom hem kom Luise till mig och vi planerade lite, hihihi.
 
The 69 eyes har släppt en ny singel! Deras nya album kommer i september. Det kommer även nya album från Kiss och Sixx am och massa fler band. Då hoppas jag verkligen att något av bandet bokar in en sverigekonsert snart, så jag får gå på konsert någon gång.
 
Nu ska jag flumma vidare. Ha en awesome dag!

No reflection

Freaking jäkla myggbett. Dö.
 
 
Freaking lama. 
 
Haft en finfin helg i Järna med massa awesome folk, flyguppvisning och massa göttande. Lovely. Lite jobbigt att gå upp halv sju idag bara, men what the hell, you only live once. Nu ska jag dock gå och lägga mig snabbare än en snel hest galopperar.
 
Marilyn Manson får vagga mig till sömns.
 
Rock on llamas.

Jag och min gröna vän.

 
Kollakollakolla, vi matchar. Jag och laman, laman och jag. Så grönjävulskt gröna.
 
Jag är trött. Jag ska till Järna snart, flygfeeest :D jag är ledig imorgon yeeey. Jag ska jobba på söndag, noooo. But still, awesome.
 
Nu ska jag packa klart, för en natt. Att det ska vara så svårt.
 
Rock on guys.

Won't dry for many years

Jag säger då bara: Om du någon gång är ledsen, lyssna på trololo. Du blir glad fortare än du kan floppa (om du kan floppa, för det är det minsann inte alla som kan, mohahaha). Well, jag blir då det. Jäkla låt alltså. Skrattar ihjäl mig. Fortfarande. Herrelama.
 
Jag är forever alone och flummar. Våldgästade Ailie nyss och snart kommer Jonas hit. Awesome. Har klippt mig idag (woho, inga mer slitna toppar) och även jobbat min sista schemalagda dag på hemtjänsten. Men jag står fortfarande kvar som vikarie, så det blir säkerligen mer jobb :) redan på söndag kväll faktiskt, haha. Imorgon börjar mitt nya jobb, exciting.
 
Har skrivit en lista på alla resmål jag vill besöka i livet. Eller ja, några. Börjar i höst eller i vår med Dublin, så jäkla awesome. Vi får se när det blir.
 
 
Denna vackra ö ska jag besöka inom en snar framtid. Greatness.

If I have to give my life, you can have it.

Tänk vad pigg man blir av att röra på sig, it's like magic. Kom hem från jobbet och var lagom trött och sliten, sedan gick jag ut och sprang och efter det blev jag som en ny människa, superpigg! Awesome.
 
Nu sitter jag här, dunkar Slipknot och bläddrar i Sweden rock shop och inväntar ivrigt min beställning därifrån som skickats idag. :D
 
Kollar även massa på tradera, hittar en del som skulle vara nice att klicka hem, hihihi.
 
Nu ska jag ut och gå med Luise. Låter som jag ska ut och gå med en hund. Rock on llamas.

Mysigt värre

My dying bride i högtalarna (fast musiken hörs knappt eftersom jag inte vågar spela högt alls, jag är rädd för mina klagande grannar), tända ljus och mysväder ute, mörkt och regnigt. Bra avslut på dagen. Har hunnit med alla tre jobb idag, haha. I'm awesome. Är sjukt glad att jag kan bo kvar i Vansbro.
 
Saknar Jonas dock, om han var här hade det varit ännu mysigare <3
 
En bra helg har jag haft också :) varit i Nås mycket och flummat loss med massa folk, ätit på Selins två gånger och haft filmkväll med Ailie två gånger. Igår såg vi på The runaways, mycket bra film! Se den!
 
 
Mina ben kliar sönder av alla myggbett. Seriöst, det ser helt sjukt ut för det är så många. Varför måste de små asen älska mig? Jag gillar vampyrer, men inte små sådana som surrar och ger en kliande bett.
 
Btw, i början av september sticker jag till Stockholm. Längtar!
 
Rock on llamas.
 

If we're gonna kill each other, how we're gonna live forever?

Skön dag :) mamma har hälsat på, så det blev lunch på Selins och sedan fika på Håkanssons i finvädret. Superhärligt faktiskt, pratade massa och planerade framtiden, mihihi. Awesome.
 
Min lediga helg blev lite mindre ledig, ska jobba imorgon ändå. Men lite extra cash har ju ingen dött av ;)
 
Nu ska jag äta mat och sedan våldgästa Ailie, I think.
 
Rock on llamas!
 
 
Like a glove.

Fire

Superawesome kväll på Orsayran igår med underbart folk, härlig stämning och massa spelande och sjungade :') precis som det ska vara! Superkväll. Jag har inte ens varit särskilt trött på jobbet idag, även om jag somnade vid halv två inatt. Har även fått ett till jobberbjudande, oh god, haha. Jag skriver inte oh god för att jag tror på gud, utan för att jag tänker på laddergoat.
 
Ledig hela helgen :D skönt. Sugen på att dra till Stockholm, men det får nog bli senare i augusti eller september :)
 
Snart ska jag dra hem till Jonas <3
 
 
Well, flumm som fan, det gillar vi!