Happy Halloween

 
 
 
Så här såg jag ut förra Halloween. I år blir det något helt annat, en favorit i repris. Hehehehe. Hoppas ingen känner igen mig ^^ Jag älskar Halloween. Så mysigt, så kul, så festligt, så läskigt.
 
Imorgon är det tenta. Efter jag gjort tentan är hela kursen klar! Alla inlämningar är gjorda. Så när jag blivit fri från plugget imorgon blir det Halloweenfirande för fulla muggar med fina vänner. Utklädning, sittning, fest, flumm och dans i dagarna två. Dessutom är min fina här i närheten, så jag hoppas verkligen jag får träffa honom. Kan det bli bättre? Knappast. Att njuta en hel helg utan att tänka på plugg kommer bli underbart. Sedan kör den nya kursen igång på måndag, hoppas den blir intressant.
 
På grund av ovanstående är jag superglad just nu och kommer förmodligen vara ännu mer överlycklig och superpeppad imorgon när tentan är gjord! För då är det bara att köööra :D
 
Let's rock!

Hey cruel world

 
Idag har jag och denna fina människa varit tillsammans i två år. Tänk vad fort tiden går. Jag älskar dig, min Jonas. <3
 
I fredags kidnappade Jonas iväg mig till Nås. Eller ja, jag var ganska följsam. Så jag spenderade helgen där med honom, myys. Vi åkte cross vilket var hur kul som helst :D lyckades till och med köra monstret, haha. Fantastiskt.
 
Sedan blev det en tur till Vansbro också och där fick jag träffa några vänner, bland annat Mirell som jag inte sett på evigheter! Awesomeness!
 
På söndag hjälpte jag till att paketera älgkött, sedan fick jag med mig ca 2 kilo älgfärs hem. Helt okej :D
 
I detta nu multitaskar jag: Lagar ugnspannkaka, bloggar, dansar Thriller (Snart Halloween juuu :D) och pluggar inför en redovisning imorgon. Att dansa Thriller utan mina kära esteter känns inte riktigt rätt, saknar er alla!
 
Btw så hoppas jag att min läcka i badrumstaket blir lagad snart. Det är rätt irriterande när det droppar vatten för jämnan.
 
Rock on folks.

X

Godmorgon!
 
Idag är det freeedag, alltid lika skönt! Dessutom en "ledig dag" (självstudier), vilken innebär sovmorgon och snart ska jag bege mig iväg på ett träningspass. Det kallar jag en bra start på helgen. Sedan kommer nog Jonas hit så blir det mys hela helgen, awesome. Ibland behövs helger där man bara slappar och inte gör så mycket alls. Och äter choklad såklart, hihihihi.
 
Tiden går så otroligt fort, tyckte nyss det var fredag och nu är det det igen. Tenta om en vecka.
 
Sitter just nu och läser om invigningen av Ikea i Borlänge, det öppnar idag. Folk har stått och köat hela natten för att komma in. Jag fattar verkligen om folk står och köar till en konsert hela natten, det skulle jag själv kunna göra. Men till en möbelaffär? Hmm, det är ju inte alls så att om man inte kommer in idag kommer man aldrig att få chansen att gå in på Ikea i Borlänge och köpa en Billy bokhylla och en Malm byrå. Nooooo way. Lite kul ändå med så mycket uppståndelse. Men själv skulle jag inte kunna tänka mig att göra likadant.
 
 
Snart är det Halloween, till min stora lycka! Denna outfit från Odium Clothing skulle jag inte tacka nej till.
 
Ha en fin helg!
 
Rock on.
 
 

So come on

Efter ett svettigt nära-döden intervallpass ser håret ut såhär efter att ha varit uppsatt i en tofs:
 
 
Okej, det såg inte så extremt ut. Inte alls. Men det är extremt tovigt och så vidare. Med på bild har jag förstås min kääära pluggbok som jag inte går en meter utan nu för tiden. Åh, kära bok, tänk vad jag kommer att ha tröttnat på dig i slutet av nästa vecka. Då är första högskolekursen klaaar :D och jag hoppas jag blir godkänd i alla uppgifter! Herre min lama vad tiden går fort, tyckte nyss vi började skolan och nu har vi snart gjort en hel kurs.
 
Fick då mycket bättre resultat än jag trott på första kursmomentet, så jag är glaaad :D sitter och smider planer inför Halloween, hihi. Jag älskar halloween, att få klä ut sig och bli lite skrämd. Förhoppningsvis kommer även jag skrämma några i år. Oh ja, med tanke på min utstyrsel så kommer jag uppenbarligen det. I alla fall mig själv.
 
Näheeej, nu ska laman försöka plugga lite mer. Fast det känns ändå ganska lugnt på pluggfronten. Förhoppningsvis. Och tentan är inte förrän nästa fredag. Perfektion.
 
Längtar ihjäl mig till nästa konsertillfälle: Ghost! <3
 
Rock on!
 
 

Love

Efter en kanonhelg har jag landat hemma i lägenheten igen. Har verkligen haft det jättekul, har träffat Jonas och massor av saknade vänner. Lite älgjakt hann vi också med på lördagen, det var en mycket vacker dag i skogen, så himla skönt att få vara ute en hel dag.
 
 
Härlig promenad i nåsskogarna med en saknad vän i fredags.
 
 
En riktigt vacker lördagsmorgon. Det var snö på en hel del ställen, speciellt i skogen. Jag är inte mentalt förberedd för vintern än, men det kändes ändå mysigt med snööö :D
 
 
Just chillin' on the floooor
 
Jag tog inte så många bilder under kvällen igår, men kul som attan var det :D jag blir så glad i själen av att träffa alla saknade! <3
 
Efter att ha varit lite effektiv ska jag nu mysa ner mig i soffan med en film och choklad. Låter som en helt okej söndagskväll enligt mig! Det enda som fattas är Jooonas.
 
Rock on.
 

En lama? Lamt.

 
Glad heeest. Och väldigt överflummig.
 
Började dagen med att ha seminarium, som gick riktigt bra! Sen drog jag hem, pluggade ett tag och sen in till Gävle igen för ett träningspass, trots träningsvärken. Nu har jag tagit helg och det är bara torsdag :D Lååånghelg, känns jätteskönt. Imorgon drar jag till Dalarna över helgen för att träffa kärleken och underbara vänner. Det kan inte bli annat än bra! Det är tydligen snö i Dalarna ;O uuuuh! Jag är inte mentalt redo för vintern än.
 
Nu lär jag packa, det som är sååååå roligt. Not. 
 
Rock on, llamas.
 

Just dance

 
Superrolig kväll igår med vin, dans och massa skratt. Och så fyllekäk på donken såklart. Tack för det tjejer!
 
 
 
Efter en söndag bestående av städning, plugg, matlagning osv ska jag nu inta soffan och se på Mulan i sällskap av kladdmuffins. NOMNOMNOM!
 
Jag älskar gamla disneyfilmer <3 söndagsmys på hög nivå. Det behövs för att orka med en ny vecka med nya utmaningar. Pepp!
 
Rock on!

Jag älskar helger

Det bästa med att ha börjat plugga igen är att varje helg är ledig, helt underbart. När jag jobbade blev det mycket jobb på helger, inte det roligaste, men man tjänar bättre än på vardagar ;) känner mig dock lite lat som inte försökt skaffat mig något extrajobb, men ärligt talat har jag inte tid med jobb just nu. Jag lägger allt krut på skolan för att få ett så bra resultat som möjligt och dessutom vill jag ha lite fritid och kunna göra roliga saker, annars går jag under som människa.
 
Det är sååå skönt att få sova länge, bara ta det lugnt, träffa vänner och hitta på massa kul. Fast jag har alltid i bakhuvudet att "jag borde plugga" ungefär hela tiden, även på helger. En helt annan stress än när man jobbar, då man kan släppa stressen när man kommer hem. Men nu ligger det ständigt över en, stressen att man måste plugga. Just nu känns det dock ganska lugnt, bara man sätter igång med uppgifterna i god tid tycker jag det blir mindre stressigt :) så denna helg blir det lite plugg, men även slappande och roligheter.
 
Nu är dagens plugg gjort, jag är nästan klar med min uppsats - bra Elin! Och tre veckor kvar till inlämning, woho.
 
Sedan finns det såklart massa mer som är positivt med att plugga - jag lär mig hur mycket som helst, utvecklas som människa, kan få ett jobb jag verkligen vill ha när jag pluggat klart, lär känna mängder av nya människor... you name it!
 
Imorgon blir det lite mer plugg, men nu ska jag ut på powerwalk i finvädret!
 
Have an awesome day!
 
 
 
 

För en gångs skull är jag lite stolt över mig själv

 
 
 
 
 
Vilken fantastisk höst vi har.
 
Efter en vecka med massa plugg och träning har jag bara myyyst ikväll. Kollat på film, ätit gott och såklart massa tända ljus överallt <3 underbart. Dock är jag forever alone, men det är rätt skönt ibland, att bara få en stund för sig själv. Saknar min andra hälft, lite sådär jättemycket. Och fick lite vansbroabstinens nu, saknar alla vänner där. Tur att jag har lärt känna awesome människor här! Det känns som jag trivs mer för varje dag som går, superawesome! (Ja, jag överanvänder ordet awesome. Awesome!)
 
Nu ska jag mysa vidare, det får bli en tidig kväll.
 
Imorgon blir det ut på roligheter.
 
Rock on!
 

Myshelg

Jag hatar avsked.
 
Jag har haft världens mysigaste helg. Jonas har varit här och vi har bara tagit det lugnt, bakat både bullar och negerbollar, kollat film och igår tog vi en tur till Valbo och inhandlade en skrivare till mig.
 
 
HIttade ett par coola brillor i Jonas bil.
 
 
Bullbak i fredags, fantastiskt gott blev det.
 
 
Igår fick jag ett ryck och svängde ihop lite chokladbollar. Otroligt gott! Att baka är beroendeframkallande.
 
 
<3
 
En lugn och mysig helg med den bästa var välbehövligt.
 
Nu ska jag fundera på om jag ska leva på chokladbollar ännu en dag eller äta lite riktig mat. Det får nog bli det senare!
 
Rock on.
 

Hösten är underbar

Tjeena!
 
 
Härliga, glada tider.
 
Jag var nyss ute på powerwalk i det fantastiska vädret. Jag älskar höstens alla färger, denna tiden på året är helt underbar. Jag får sån ro i kroppen.
 
Liver rullar på med plugg, träning och fina vänner. Igår blev det bio, såg Familjetrippen. Den rekommenderas! 
 
Nu är det freeedag! Tänk vilken härlig känsla man får varje gång det är fredag. Snart kommer min fina hit och så ska vi baka bullar, det är ju faktiskt kanelbullens dag, vilket är en bra ursäkt att möla i sig jävulska mängder nybakade bullar ;)
 
Förövrigt har jag spelat in några flummiga videos, funderade ett tag på att lägga upp dem här. Jag vet dock inte hur man gör och det är nog bäst för alla om jag inte lägger upp dem, hahahaHAHAAA!
 
Vilken luring.
 
Ha en fantastisk helg!