Music

Wiiiho, njuter av bra musik med nya högtalarna som jag fått låna :D de är supersöta med Packman på ^^ så nu kan jag äntligen dunka musik. Tack Jonas, you're the best! :*

Det är söndag och superhärligt väder :D helgen har varit braaa som vanligt :) imorgon är det valborg, tagga! Det kommer bli awesome. Dock önskar jag att vi var lediga imorgon, nästan alla andra är det utom vi. Superdåligt, för då kan inte jag vara med och åka båt. Men men, jag är glad ändå (:

Idag ska jag ta mig en redig promenad i det härliga vädret, hoppas det blir lika bra väder imorgon. Sen blir det nog film och flöt, älskar söndagar.

Born villain



Lyssnar på Marilyn Mansons nya album. Dock har jag inte särskilt höga förväntningar. Men jag ser fram emot att se honom i sommar, äntligen <3

Rawr

Bra dag idag :D det började med att jag gick upp klockan sju i morse, fast jag inte började förrän halv ett. Då pluggade jag massa, ringde och snackade jobb, var ut och sprang m.m. Man hinner med mycket när man går upp tidigt ^^

Efter skolan drog jag och en hel drös med folk till Äppelbo och våldgästade både Matilda och Emil eftersom de fyller år idag (: superkul!

Jag känner mig faktiskt riktigt jäkla trött just nu, fast det är så tidigt. Men det är bra, då somnar jag förhoppningsvis tidigt ikväll. Imorgon är det fredag, heeelg :D underbart!


Bild på den vackra penistomaten jag köpte förut, hahaha. Den är nu uppäten, RIP.

Lama

Okej, jag är konstig. Så är det bara.

Sitter här och tränar manus och bara är allmänt... konstig. Vilken konstig dag. Jag vill ha imorgon. Jag vill träffa folk.

Random lamainlägg. Sorry for that.

Peppeppepp

Jag sitter verkligen och lyssnar på trololo och är jätteglad. Hahaha. Hoppas bara det kan få hålla i sig.

Awesome spelning ikväll :'D det var verkligen jättekul och alla var sååå duktiga! Vi är grymma! Känns så tråkigt att det är slut, det gick ju så fort. Jag spelade inte så mycket fel som jag trodde heller faktiskt, hihi. Det är verkligen värt att vara nervös för att få den där kicken man får på scen. Underbart <3 det blir svårt att varva ner ikväll, haha.


Cause we're awesome!



Dör av skratt litegrann.


Glad Manson-wannabe med superfluffigt hår.

Snel.

Stress.


Jag önskar att man kunde varva ner lite ibland. Och att alla jäkla företag jag har sökt jobb hos kan ge ett svar någon gång! Kan det vara så svårt? Jag vill bara veta om jag får jobb eller inte.

Har repat hela dagen i skolan idag, awesome :) imorgon klockan 18.30 kör vi på teatern, be there! Detta blir vår sista spelning innan vi tar studenten, inte för att vi har haft så spelningar (typ inga). Men ändå :D det kommer bli superkul! Och nervöst, men det hör till.

Jobbigt.

En sak som är jobbigt med att tycka väldigt mycket om någon är att man saknar den personen grönjävulskt mycket direkt den är på ett annat ställe än en själv <3

En annan jobbig sak är att det finns så många filmer så jag kan omöjligt välja vilken jag vill se O_o de jag helst vill se har liksom nyss haft biopremiär så de är svåra att få tag på. Hmm, jag och mina problem. Men nu kom jag på att jag lånade första säsongen av Vampire diaries av Johanna, det kanske är värt att testa kolla på den? Jag kollar verkligen aldrig på serier och har ingen aning om den är bra, men den handlar ju om vampyrer och det är ju awesome :'D jag ska nog ge den ett försök, kan ändå inte bestämma mig för någon film och jag vill mysa ner mig i sängen och se på någonting.

Hm, nu känns det som om jag har skrivit en hel roman om min beslutsångest över en mycket oviktig sak. Men det är väl det man har bloggar till, skriver av sig?

Gothic girl

The 69 eyes <3 wonderful.

Trololololo! Uppe skapligt tidigt idag för att vara en helg, sköööönt :D Då hinner man göra lite grejs innan det blir repning klockan ett. Shiiiet, det är ju på tisdag det gäller.

Nice kväll igår :D började hos Lollo med massa flumm med esteter <3 sedan blev det Selins, som vanligt ^^


Vi spelade twister, snacka om att folk hamnade i galna ställningar ibland!



Sedan fick Stina och Lollo en lapdance av Emil och Krillä i födelsedagspresent... hysteriskt roligt!

Redemption

Jag ska bli rikskassler när jag blir stor. Eller just ja, jag är stor. Jag är 18 år. Jag har läst för mycket historia. Ursäkta mitt flumhumör.

Nu är jag i alla fall klar med hela historia-kursen :''D wiiie! Nu är det bara ett moment kvar i samhällskunskap och sedan är alla pluggämnen klara. Helt underbart.

Jag spillde nagellack på min dator nyss, ooops. Tur att den redan är svart.

Nu är det helg, vilket känns väldigt skönt. Sovmorgon <333 Ikväll ska jag till teatern och se en musikteater med musikskolan, det kan bli intressant. Resten av helgen kommer att bestå av chill, träffa awesome folk och repa. Niiice.

Rock on llamas!

Trololo passar alltid som rubrik

Känns som att det är väldigt mycket nu. Fram till slutet av maj ska vi hinna med en musikföreställning, en dansföreställning, en teaterföreställning plus en massa repetitioner till dessa, göra klart alla kurser, göra intagningsprov på en folkhögskola, åka på studieresa till Stockholm osv... plus allt annat som man alltid behöver göra till vardags.

Jag gillar att har mycket saker att göra, hatar att vara uttråkad. Men att stressa är inte heller kul. Tur då att det är en massa roliga saker man ska göra och att jag gör det med underbara människor :)


Puss <3

Bed of nails

Hallooooooooooo :D

Är superflummig, som vanligt. Har nyss tagit min första springtur utomhus för i år, underbart jäkla gött!

Snart kommer min pappa hit, då blir det Selins, som vanligt (y) jag klagar inte! Men fram till dess ska jag vara effektiv och plugga till proven som blir denna vecka.

See ya llamas!

Burn it down

Nu ska jag snart sticka iväg till Malung en sväng :)

Jag beställde äntligen en studentklänning igår ^^


Me like. Älskar Odium <3

Nightwish 10 april 2012


Anette Olzon var sannerligen en bra frontare tycker jag :) bra som satan sjunger hon också!


Basisten Marco Hietala var superglad hela tiden, det såg så härligt ut :D han sjöng grönjävulskt bra också.


Tuomas Holopainen hade verkligen roliga ansiktsuttryck när han spelade, det syntes verkligen att han njöt av det han gjorde :) ett sant geni!!


Emppu Vuorinen verkade lite blyg, men spela kan han!


Underbar konsert, är glad att jag fick uppleva den :)

No rabbit in the hat

Myskväll med plugg, choklad och film. Perfekt avslutning på lovet. Dessutom är det mysväder ute :)


Nu ska jag avsluta lidandet för min chokladkanin, som oturligt nog har tappat huvudet.

Sweeeeeeet

Oh hello!

Jag kan inte direkt säga att jag varit aktiv här den senaste veckan, eheheh... jag har faktiskt varit fullt upptagen med att bara leva.

Känns som det finns hur mycket som helst att skriva. Kan ju börja med att Nightwish-konserten var helt jäkla underbart bra! Det var nästan så att man ville fälla en tår :') så underbart, äntligen fick jag se dem! Massor av bilder kommer, just wait for it! Vi stod nästan längst fram så jag fick en hel del bra bilder :'D

Annars har jag mest umgåtts med massa awesome people hela lovet och det klagar man ju inte på ^^

När jag var i Göteborg inhandlade jag även ett par converse, me like :D har även gjort en beställning från Odium, längtar tills den kommer. Dock har jag fortfarande lite panik över studentklänning, men det ordnar sig alltid. Det är bara att fortsätta leta.

Idag får bli en riktigt slödag och imorgon är det skola igen. Bara några veckor kvar till studenten nu.

Här kommer några bilder från de senaste dagarna.


Superglada :D



Beautiful.

Imaginaerum

Wiiiiho, nu drar jag till Göteborg :) kanske bäst att gå snart så jag inte missar bussen till Borlänge.

See ya llamas!


Come cover me

Jag hatar människor som inte kan låta bli saker de inte äger, ska det vara så svårt att fatta? Nu har min cykel blivit stulen och det känns rätt irriterande. Give it back motherfucker.


Funderar på att gå ut en sväng, men vädret är verkligen oskönt. Vid den här tiden imorgon befinner jag mig i Göteborg :'D jag kan inte fatta att jag äntligen ska få se Nightwish imorgon! Är pepp som satan!




Wääääh.

The best of times

Nu har jag landat framför datorn och det känns som jag gör ungefär tusen saker samtidigt. But it's okey, jag har hela kvällen på mig att fixa, för imorgon kan jag sova hur länge jag vill eftersom det är loooov :D

Jag har då haft några väldigt bra dagar. Igår åkte jag och Jonas till Malung en sväng och fick mat i mängder, niiice. Sedan drog vi tillbaka till Vansbro och spenderade resten av kvällen på Selins med awesome folk :) mycket trevligt! Idag har vi lagat ugnspannkaka som blev supergod. Vi är bäst på att laga mat. Sedan kidnappade vi Mackä och Marianne och åkte till Fänforsen, mycket vackert ställe :) sedan lämnade jag av alla i Nås och åkte hem.

Jag är lite smått förkyld fortfarande, har ett väldigt irriterande lock för vänster öra som inte vill släppa. Weird. Så ikväll blir det att bara ta det lugnt och kolla på film. Imorgon ska jag fixa massa saker för att sedan dra till Göteborg på tisdag :'D Nightwish!! <3


Fänforsen.



Oh yes!

Det efterlängtade påsklovet är här :D inte för att jag inte gillar skolan, men det är ju så skönt med ledighet och sovmorgon <33 jag ska se till att vila riktigt ordentligt och bli frisk från min lilla förkylning. Det känns som att jag blir småsjuk jämt, irriterande!

Det blev då en mycket bra start på lovet igår. Först var vi ett helt gäng med awesome folk som satt på Selins och firade Isaks 18-årsdag, sedan drog vi till Järna och åt tårta, spelade gitarr och hade det allmänt mysigt. Sedan åkte jag till Vansbro och väckte Jonas som låg och sov i min säng :*

Nu ska jag till Malung en sväng och hälsa på familjen och äta god mat :D sedan får jag låna mammas bil hela helgen, så då ska jag nog åka tillbaka till Vansbro redan ikväll och bara glida runt :) äntligen får jag köra bil igen!!


Gitarrspelning hos Isak.


Sötismirell!

Låt napalmen regna

Trololoo, en skoldag kvar sedan är det lov. Imorgon ska min klass avverka en hel kurs på en dag, skönt!

Ikväll ska jag se föreställningen Tid för avgång med Panikteatern. Det blir intressant, har hört att den ska vara rolig så jag hoppas att det stämmer. Dessutom är jag scenarbetare så jag tjänar lite cash samtidigt, underbart ;D

Förövrigt så älskar jag voltaren <3 enda sedan imorse har jag haft ont i ena örat och varit lite småförkyld, inte okej! Men efter en voltaren blev jag som en ny människa :D spank you!

Det ska bli så underbart skönt med påsklov. Ska vila upp mig massa och hitta på en massa kul. Greatness!


Johannas katt Doris njuter av vårsolen. Finis <3


Kolla länken. It's awesome <3

Slay

Om exakt en vecka befinner jag mig i Göteborg och ska snart se Nightwish :'D Happiness!!

Denna dag har bestått av att spela och dansa massa i skolan, bli hög på godisdoft på Ica och en skön promenad i solen. Vad ska man då hitta på ikväll? Det blir nog mest chill, funderar på att se Beetlejuice, en Tim Burton-film jag inte sett. Illa! På tal om Tim Burton, hans nya film Dark Shadows med Johnny Depp i huvudrollen har snart premiär :D den ska jag definitivt se!

Mina små bekymmer just nu: Hitta ett sommarjobb, fundera på framtiden och hitta en studentklänning.

Btw har min dator börjat få konstiga ryck. Den låser sig helt och musiken börjar hacka, så håller den på i någon minut och sen blir allt bra igen. Weird O_o snälla älskade dator, du har aldrig krånglat förut, så varför börja nu? <3

You can't hide

Feeling unknown
And you're all alone
Flesh and bone
By the telephone
Lift up the receiver
I'll make you a believer


Söndagskänslan <3 till skillnad mot de allra flesta, som får söndagångest, tycker jag väldigt mycket om söndagar. Det är en sån där skön slödag och oftast äter man choklad också :'D en bra dag för att ladda upp för en ny vecka helt enkelt.


Min helg har varit veeery nice, i fredags blev det massa flum här i Vansbro och igår drog jag och Luise till Malung :) det blev en jätterolig kväll! Kul att träffa lite malungsfolk för en gångs skull, det är inte ofta.


Ikväll ska jag äta choklad. Sedan har jag inte så mycket mer planer. Oml <3





Massa flum i Malung.