Carving a giant

Lite norwegian black metal såhär på morgonen, bra start på dagen. <3

Inatt drömde jag att jag och några ur min klass åkte bil med Emil, han sladdade som satan och åkte till sist ner i diket. Alla blev livrädda, men jag bara låg och skrattade.

Jag kan flytta in i nya lägenheten nu :D ska nog börja göra det på måndag. Gött! Då får man äntligen det gjort :) Peppaaa! Snart nyår nu också, det blir nog awesome.

Btw, det står på min termometer att det är 12 plusgrader ute och så snöar det. Huh? Jag litar inte riktigt på min termometer.


Fucking old mobilpic. Why so serious?

Bring it on

Det dåliga med att ha lov är att man blir så seg, speciellt när det är så grått och trist ute. Vart tog snön vägen? Det brukar ju alltid vara massa snö och jättekallt på nyår, men det ser inte ut att bli så i år. Men idag har jag gymmat så då piggnade jag till lite, awesome.

En annan dålig sak med lovet är att man plötsligt får så mycket tid och ibland kan det vara svårt att hitta på något för att fördriva all denna tid. Men jag brukar vara bra på att hitta på saker, fast just nu går tiden lite segt. Men det blir nog bättre senare ikväll när jag förhoppningsvis får sällskap ^^

Nu ska jag trololola vidare, rock on dudes!

Hell yeah

Fuuck! Håhåhåhåhå, nu har jag brutit ännu ett löfte till mig själv, and I'm proooud of it! Jag har spelat, yäääy :D superläskigt faktiskt. Läskigare än man kan tro. Amnesia is the shit. Lite iaf. Men nu ska jag flumma vidare. Roooock on llamas!

Paaaain

Mina fötter dööööör! Haha, jag säger då det: aldrig mer högklackat! Gick i högklackade skor hela kvällen igår och sista timmen hade jag ont som satan! Lika ont gör det idag också, jag kan knappt gå xD Men det är ju så snyggt, synd bara att fötterna tar så mycket stryk. Nej, nästa gång jag tar på mig högklackat ska jag se till att det är en fest där man mestadels sitter ner. Fast det finns ju inte så många sådana fester, i alla fall inte i min värld (y)

Förutom mina ömmande fötter så var kvällen igår grym! :D Massor av härligt folk och massa dans, det kan ju bara bli bra! <3

Mina enda planer för idag är att ta en promenad med mina ömmande fötter och hämta min bil som står i dalasågen. Sedan får vi se vad som händer :D

Här kommer ett par bilder från igår:



Awesome people :D

It's good for you

Wiiiho, då var det juldagen då och nu peppar jag inför att åka till Vansbro ikväll och först dra hem till The Benders på förfest, sedan dra vidare till Flottaren :D it's gonna be awesome! Men först ska jag nog börja plugga lite manus och gå ut och gå en sväng.

Saknar dig <3


Igår var det ju julafton, som ni redan vet. Måste säga att min blev riktigt mysig och bra. I min familj firar vi verkligen som riktiga svenssons. Liksom, först äta julmat, sedan kolla på Kalle Anka, sedan dela ut julklappar osv... men jag klagar inte, supermysigt :) Fast till skillnad från de flesta andra kollade vi på animefilm istället för en klassisk julfilm. Anime är ju så mycket bättre <3 Jag och Johan var ute och sladdade loss i hans gamla volvo också, underbart! Jag vill också ha en bakhjulsdriven bil.


Jag försöker gömma mig i Johans ståbas-fodral, men kan inte låta bli att sticka ut handen och posa som jag alltid gör. Lite random sådär.

Do it like a penguin

Jag var nyss ute och gick och det måste ha varit en ganska rolig syn. Det var så grönjävulskt halt ute och jag ska ju alltid envisas med att gå så fort jag bara kan, så resultatet blev en liten svartklädd figur som bara halkade omkring och gick som en pingvin. Vackert.

Nu väntar jag på att mamma ska lämna huset så jag kan börja baka och slå på Skitarg på högsta volym. Lite julstämning måste man ju ha!


Detta är jag när jag är ute och går.

Btw så vill jag se Happy feet 2, helst nuuu.

A scent of christmas

Nu är det jullov, wiiie vad skönt :D jag anlände till Malung vid ettiden idag och sedan dess har jag varit fullt upptagen med att pyssla med lite allt möjligt. Först nu fick jag tid att sätta mig ner, blogga och puffa folk på facebook.

Jag har nytt hjälpt mamma att bygga pepparkakshus, här är resultatet:


Gulligt. Fast vi fuskade lite eftersom vi köpte ett pepparkakshus och bara satte ihop det. Men det är snabbt, enkelt och bäst av allt: det luktar grönjävulskt jäkla gött! Jag kan sitta och lukta i evigheter. Jag har kommit fram till att jag älskar att lukta på saker, speciellt choklad och pepparkakshus.

Nu ska jag fortsätta flumma runt och se på film, I guess. Rock on!

Poke me

Har nyss sett Skitargs nya video :D dominant! Jag tycker verkligen att de borde komma till Metaltown.

Imorgon får vi jullov. Gött! Då tar jag med mig en jäkla massa grejer och drar till Malung. Åker tillbaka till Vansbro på söndag för en utekväll med awesome folk :D

Nu ska jag dra mig ut på en powerwalk, det jobbiga är att det är superkallt ute ._. men rör man på sig får man upp värmen, så det går nog bra (y)


Bild från bullbaket i söndags. Smörlama.

Never to be seen

Go away, evil thoughts.

Imorgon... då köttar vi :D haha, har innebandydag, men om man är positiv blir nog även det bra. Snaaart jullov! Då ska jag verkligen försöka ta det lugnt och inte stressa med någonting, i alla fall försöka. Det känns som att det alltid är massor av saker man måste göra, men nu under lovet ska jag som sagt försöka att bara slappna av och göra massa roliga saker. Och förhoppningsvis flytta. Det ska bli skönt att komma hem till Malung en vända, det är inte ofta jag är där. Men samtidigt jobbigt.

Idag tankade jag bilen, på rekordtid dessutom. I'm getting there! Igår lärde jag mig dessutom att sladda :D satan så roligt! Men satan vad bensin är dyrt, inte okej.


Fuck yeah

Jag har ett rivsår på handen. Inte okej. Jag har ont i nästan hela kroppen också, hur bär man sig åt?

Jag har kommit på att den främsta anledningen till att jag dricker alkohol på fester är för att slippa tänka på att alla fulla människor är jävlusiskt jobbiga. Undrar om jag är lika jobbig själv.

Idag ska jag dra med mig Ailie till Järna och baka bullar med lite folk, haha. Awesome. Det blir ingen bio idag, känner att jag faktiskt måste spara lite pengar. Hoppas att jag får lite tillökning i plånboken under julen (a)


<3

Sleepwalker

Goood morning!

Eller, klockan är faktiskt tio äver tre, så det är ju inte morgon. Men det känns så eftersom jag gick upp rätt nyss. Ehehehe...

Kul kväll igår :D och ikväll hoppas jag på en lika bra kväll, hihi.

Dagens beslutsångest: Ska jag gå på bio på söndag och se Happy Feet 2 eller inte? Jag vill så gärna se den filmen! Men jag gjort av med så mycket pengar de senaste dagarna så jag får väldigt dåligt samvete om jag dessutom ska gå på bio. Vi får se, skulle vara väldigt kul iaf :D

Nu ska jag göra ett tappert försök att dra upp Jonas ur sängen, den människan kan då sova hur länge som helst, raka motsatsen till mig. Puss på honom <3

You gotta be gentle

Jag beställde biljett till Metaltown igår! :D Yaaay, kommer bli hur grymt som helst! Dessutom kommer Slayer dit också, underbart <3 ge mig sommar och festival nu! Fast först vill jag faktiskt ha lite julmys.

Det känns väldigt gött nu, det är knappt en vecka kvar i skolan och sedan är det jullov där det verkar hända en massa roligt :) sedan direkt efter lovet börjar vår APU, då vi ska vara på teatern i fyra veckor och repetera inför vår musikal. Awesome.

Det blev som sagt en vända till Borlänge igår, mycket trevligt :) fast till skillnad från de andra köpte jag bara saker till mig själv (a) det blev ett par supertighta brallor och en ring. Nice.


Wiiie :D

Fly to a dream

Double rainbow, oml!

Kom på att det är julafton nästa vecka, oml igen. Tiden springer iväg. Har bara ett prov kvar att göra innan jullovet, känns jäkligt skönt :D idag bär det av till Borlänge med några awesome människor för att shoppa lite. Fast jag är ju klar med alla julklappar, så sånt behöver jag inte tänka på, hihi.

Nu ska jag snart dra mig iväg mot teatern, skön dag idag, har bara karaktärsämnen :) me like.

Btw, jag skaaaa till Metaltown!


Den obligatoriska sminkbilden :)

Ghost love score

Underbara låt <3

Igår hade som sagt Get Loose UF en julföreställning på teatern som jag och många fler var med i :) riktigt bra blev det! Och de fick in massa pengar, awesome!


En väldigt vacker morot jag hittade för någon dag sen. Jag höll på att skratta ihjäl mig lite grann.

Idag har jag gjort klart kulturhistorian, hela kursen! Härligt :D redovisningen gick faktiskt väldigt bra. Nej, nu ska jag sluta blogga och börja plugga samhällskunskap. Rock on people!

Icke att förglömma! Jag har en ny mobiltelefon nu :D begagnad visserligen, men det duger fint för mig! Yeeey <3

Damn you dreams...

Hm, varför har alla mina spotify-listor försvunnit? Sjukt irriterande.

Jag har drömt om min försvunna mobil hela natten :( oj vad jag måste sakna den. Bland annat drömde jag att jag fick tillbaka den och då vaknade jag upp och var överlycklig. Men nej, det var bara en dröm. Damn. Men jag ska nog köpa en ny redan idag :D awesome! Haha, annars har jag ju ingen väckarklocka tills imorrn och då kanske jag missar skolan. Fast jag kan typ inte försova mig, har inte gjort det på ett par år tror jag xD

Idag blir det träning hela dagen inför kvällens Get Loose - Christmas edition, klockan fem på teatern i Vansbro! Det blir massa sång, dans och julmys, verkligen värt att åka dit! So, be there :D

Winter wonderland


Jättehärligt väder idag, så jag tog en promenad genom det snötäckta landskapet :) det är så vackert med snö. Sånt här väder borde det vara hela vintern.

Min telefon är borta :( har letat överallt, men hittar den inte. Smaaaart Elin! Skillat att tappa bort något så viktigt som en mobil. För jag känner mig lite smått handikappad utan den. Men det är väl bara att köpa en ny, jag har haft min i ca fyra år så det är på tiden att skaffa en ny ^^

Those mornings...

Seriöst, vilken jävla morgon... haha. Och vilken jäkla kväll igår :D jag hade jättekul! Fast mindre kul imorse, usch. Blåmärken överallt har man också, hur lyckas jag? Nu inväntar jag mamma och Johan som ska komma och ta med sig lite saker jag inte kommer att få plats med i nästa lägenhet till Malung. De har sagt att jag ska laga mat åt dem också, får nog bli en riktig finmiddag med korv och makaroner (y)

Det är helt underbart vinterväder ute :') massor av snö, sol och precis lagom kallt. Det får definitivt bli en promenad sen! Förmodligen blir det upp till lerbäcken för att hämta min förbaskade mobil som jag lyckades glömma där.

We're all stars now

Oml! Metaltown har släppt de första banden till nästa års festival :D bland annat kommer Marilyn Manson och Within Temptation att spela i Göteborg i sommar. Jag. Vill. DIT! Jag har velat sett Marilyn Manson så sjukt länge, så nu ska jag fan ta chansen.


Awesome.

Oooh

Idag börjar jag inte förrän klockan halv ett, men jag gick upp vid åtta ändå. Oml. Om ni undrar vad oml står för så behöver ni inte undra det länge till. Oh my llama. Har bara en lektion idag, börjar bli en vana. Haha, men det är väl gött. Har sovit fyra timmar inatt, men det gör inget, det är ju mycket roligare att flumma än att sova :D

Nej, nu ska jag gå igenom en redovisning sedan ska jag nog dra mig till skolan och leta upp någon rolig människa. Och senare idag kan jag skriva: JAG HAR ÄTIT PANNKAKA! För då har jag gjort det, hihi.


Haha, hittade en väldigt söt cambild på Emil, Mirell och Sofie på datorn. Awesome!

Never grow old, never die

Effektiv dag idag. Först skola, sedan blev det en sväng till gymmet. Sedan gick jag hem och fixade mat, kollade lägenheten igen som jag ska flytta till och planerade lite inför flytten. Ska inte flytta förrän på jullovet, men det är lika bra att börja fundera på vad man får plats med och inte. Blir liksom en rätt stor omställning från att bo ensam i en trea till att få en etta med kokvrå. Men jag tror det blir superbra :D sedan har jag pluggat en massa också, awesome. Men nu ska jag lägga ner, börjar bli lite väl okoncentrerad, haha. Nu ska jag göra något roligt, vi får se vad det blir xD

Jag längtar redan till helgen :) rock on people!

Dance

Kom hem från Borlänge ganska nyligen. Jag tog med mig Sofie och Mirell och kollade på dansföreställningen som Ida var med i. Det var jättebra :D verkligen värt att se! Ida, du är jätteduktig <3

Den här helgen har jag konstigt nog inte tagit några bilder, bortsett från de misslyckade från dansföreställningen idag. Men det har då varit en bra helg, lite snö har det kommit också :) nice. Nu är det bara att ladda inför en ny vecka. Awesome.

Keep on rocking.

I want my tears back

Var på julkonsert i Äppelbo igår, det var fint och supermysigt, fick värsta julkänslan :) problemet var att när man sedan gick ut ur kyrkan så var det ingen snö på marken och då var julkänslan som bortblåst. Men idag har det snöat lite ^^ fast nu ser det ut som att det regnar.

Idag ska jag försöka plugga lite och bara chilla. Kolla lägenheten igen ska jag också göra, om jag får tag på han som bor där förstås. Ikväll ska jag nog träffa lite folk så får vi se vad vi ska hitta på ;) rock on llamas!

Btw, nöter fortfarande Nightwishs nya. Längtar som en tok till tionde april <33

Svammel

Seriöst, kan man inte bara radera den där äckliga känslan av stress och prestationsångest?


Bara för att klockan är typ tölv.

Coolness

Trololo! Sitter i skolan, har haft en lektion idag igen. Känns som jag har det ganska slappt. Men snart ska jag nog bege mig hemmåt. Ikväll blir det att se på julkonsert i Äppelbo :) mys. På söndag ska jag, Mirell och Sofie till Borlänge och kolla på dansföreställningen som Ida är med i. Awesome :D

En annan sak jag definitivt ska göra i helgen är att nöta Imaginaerum, har knappt hunnit lyssna på den.


Bara för att jag faktiskt längtar efter snö, blir mysigare då. Fast kallt behöver det ju inte vara ^^