Yeah

Myskväll med mig själv, skönt att bara ligga och läsa. Snart kommer Jonas, ännu mysigare.
 
Haft en bra helg, i fredags träffade jag massa awesome folk och flummade runt här i Vansbro, superkul. Igår blev det en vända till Borlänge och Falun med the Benders, mycket trevligt. Satt på olika pubar, åt god mat och lyssnade på ett gäng rockers som spelade, helt okej. Lite jobbigt att jag skulle upp och jobba idag bara, har inte sovit särskilt mycket inatt.
 
Känns som jag borde skärpa mig när det gäller sömn och sova ordentligt, men det finns ju så mycket annat som är så mycket roligare att göra än att sova. Jag önskar att jag var som en vampyr i Twilight, att inte behöva sova utan kunna vara vaken jämt och ständigt. Tänk så mycket man skulle hinna med. Men ändå är det ju faktiskt skönt att sova.
 
 
 
 
 
 
Wokgrönsaker <3333 håhå, skulle kunna leva på det.
 
 
 
Lite bilder från helgen (:
 

Irland

 
Vårt supermysiga hotellrum. Egentligen var det ett bed&breakfast men det var precis som ett hotell. God frukost fick vi också: ägg, bacon, toast och massa grejs. Mumma.
 
 
Vi åkte på en klassisk rundtur och fick se hela stan. Stannade till vid vaxmuseet och gick in där. Riktigt fränt, såg Smeagol i vaxform :') och massa andra kändisar. Skräckkammaren var dock inte lika läskig som den på vaxmuseet i London. Jag har inga bilder från museet, de låg på min gamla kamera. Stannade även till vid slottet och kikade på det.
 
 
Jonas däckade i sängen, som vanligt :*
 
 
Så här såg det ut på kvällarna. Första kvällen var vi på en mysig, typisk irländsk pub och åt supergod mat. Det var två musiker där som spelade, jätteduktiga! Shiet vad irländare är bra på att sjunga och spela.
 
 
Här var vi andra kvällen, awesome place! Litet, mysigt och alla var jättetrevliga. Alla som var där verkade känna varandra och vara stamkunder. 
 
 
Här har vi en som var grym på att sjunga och spela!
 
 
En till duktig musiker, han hade en jäkla bra röst.
 
 
Grymt bra kväll!! Slutade med att vi tog en taxi till subway mitt i natten, fast det egentligen inte var långt alls. Awesome.
 
 
På onsdagen åkte vi ut på en heldagstur i en liten buss. Åkte ut ur stan för att uppleva Irlands vackra natur och några sevärdheter. Vi hade världens roligaste guide, han gjorde resan fruktansvärt rolig. På bilden har vi stannat på ett cafe.
 
 
Det blev inga bra bilder från bussen, eftersom det regnade hela tiden.
 
 
Vi besökte bland annat platsen där Braveheart är inspelad, mäktigt.
 
 
Här är bron där P.S I love you spelades in, scenen där de möts för första gången. Jag var överdrivet exalterad ^^
 
 
Bussen vi åkte i.
 
 
Det var svårt att få bra bilder i regnet, men det var otroligt vackert. Man måste nog ha varit där för att förstå.
 
 
 
 
Besökte några gamla ruiner.
 
 
Vår guide :D
 
 
Vackert.
 
 
Stannade och åt på en restaurang i en liten by. Guiden lärde oss att vika roliga grejer.
 
 
Typiskt irländsk stuvning, gött! De hade väldigt god mat på Irland överlag, mycket lammkött på menyn.
 
 
Stannade vid en fabrik där de tillverkade massa kläder.
 
 
Mys :)
 
 
 
Tröttis påväg tillbaka till stan :*
 
 
Medan de andra låg och sov en stund på hotellet gick jag ut på upptäcksfärd själv. Underbart att bara gå omkring, titta och njuta.
 
 
 
Av någon outgrundlig anledning satt det en massa hänglås på en bro jag gick över.
 
 
 
När vi skulle hem gick vi upp klockan tre på natten för att hinna ta oss till flyget som gick kvart över sex. Jag var jäkligt trött eftersom jag bara sovit någon timme under natten, ville utnyttja varje sekund av resan. Men det var supermysigt flyga i mörkret :)
 
 
 
 
 
 

I'm in love

Hemkommen från Irland och jag kan bara säga att jag redan längtar tillbaka. Det må vara regnigt, men det var helt underbart!
 
Vi har suttit på mysiga pubar, träffat härliga irländare, lyssnat på mysig musik, sett massa natur och fina saker och det kunde bara inte bli bättre :') Dessutom bodde vi jättefräscht, även fast det var så billigt.
 
 
Det irländska vackra landskapet. Vi hann med att se båda Dublin och naturen. Mer bilder och bättre beskrivning av resan kommer!
 
Det enda dåliga var att jag på något vis tappade bort min kamera någonstans i Dublin, så nu är den borta. Tur då att den var så gammal och sliten att det snart skulle vara trasig ändå och att jag hade min mobil att fota med, så alla bilder jag lägger ut är mobilbilder.
 
Men som sagt, har haft det helt underbart! Jag har velat sett Irland så länge och nu har jag gjort det, nu kan jag dö lycklig.
 
 

Let it burn

Iiiiiiiiiih, imorgon bär det av till Irland :D fucking awesome! Kan inte fatta att det äntligen är dags, tiden har gått så sjukt fort. Kommer inte fatta förrän vi är där. Det ska bli så skönt att bara komma bort och utforska en ny plats.
 
Just nu har jag packångest. Inte det roligaste. Men hä orn sä!
 
Nu är jag nitton år btw. Det var mycket roligare att fylla arton, haha. Kändes mer speciellt. Nu är man liksom bara ett år äldre, ett år närmare döden. Men hade det mycket trevligt i alla fall, i fredags var det feest och lördagen tillbringade jag med att gå på marknad i Malung, fika jävulska mängder med gofika med familjen och avslutade dagen med tacos hos Lars med lite folk. Kan inte klaga, blev en bra dag! :)
 
Btw, jag har äntligen köpt Ben&Jerry core :D så ska smaka den någon gång när jag kommit hem från Dublin. Awesome.
 
Nej, nu ska jag packa klart, see ya llamas!
 
 
Bild från en av många powerwalks.

Let it burn

Iiiiiiiiiih, imorgon bär det av till Irland :D fucking awesome! Kan inte fatta att det äntligen är dags, tiden har gått så sjukt fort. Kommer inte fatta förrän vi är där. Det ska bli så skönt att bara komma bort och utforska en ny plats.
 
Just nu har jag packångest. Inte det roligaste. Men hä orn sä!
 
Nu är jag nitton år btw. Det var mycket roligare att fylla arton, haha. Kändes mer speciellt. Nu är man liksom bara ett år äldre, ett år närmare döden. Men hade det mycket trevligt i alla fall, i fredags var det feest och lördagen tillbringade jag med att gå på marknad i Malung, fika jävulska mängder med gofika med familjen och avslutade dagen med tacos hos Lars med lite folk. Kan inte klaga, blev en bra dag! :)
 
Btw, jag har äntligen köpt Ben&Jerry core :D så ska smaka den någon gång när jag kommit hem från Dublin. Awesome.
 
Nej, nu ska jag packa klart, see ya llamas!
 
 
Bild från en av många powerwalks.

In the forest

Jag måste bara berätta om vårt lilla äventyr igår kväll. Jag, Jonas, Hampus, Lars och Elias åkte ut i skogen lite random för att bestiga någon ås ute i Skålö, minns dock inte vad den hette. Det var en liten bit att gå upp för att komma till själva utsiktsplatsen. Vad de inte hade berättat vad att det var extremt jäkla blött... så där kom jag i mina converse, nya skinnjackan och strumpyxor och skulle gå på den blöta, hala skogsstigen. Jag kände mig som en stadsbo som aldrig sett skog (y) tummen upp för mig.
 
Men kul var det :D många skratt och vrål blev det, herregud vad jag kan skrika... Jag älskar att vara ute i skogen, det är så förbannat skönt. Ro för själen faktiskt.
 
 
Killarna försöker visa sin manlighet,
 
 
Finfint.
 
 

Festlama

Det har varit en rätt nice dag idag. Ledig från jobbet och har fixat en del. Har städat, kört ett träningspass, haft kursintroduktion, Mirell har färgat mitt hår (Spank you :D) och skrivit ut flygbiljetterna till Dublinresan. Wiiie :'D dessutom har jag pluggat massa, riktigt intressant faktiskt.
 
 
Festlaman <3
 
 

The pain is not ashamed to repeat itself

En vecka kvar tills jag är i Dublin :') yeeeeey!
 
Min helg har varit nice. I fredags blev det film och flumm med folk. I lördags myste jag med Jonas, sen åkte han hem och jag var lite överallt, haha. Blev både lite festande och filmmys och även wii-spelande, awesome! Slutade med att jag la mig halv sju på morgonen och vaknade halv elva (y)
 
Igår blev det flumm med folk och en sväng till älgberget för att spana efter vildsvin, men de ville inte visa sig. Härligt att komma ut i skogen i alla fall.
 
Imorgon ska jag på kursintroduktion, blir spännande.
 
 
Bästa spelet! Fast jag är inte lika bra som en gång i tiden, jag skyller på att jag inte spelat på länge ;) jag blir brutal när jag spelar, oh yes.
 
 
 
 

At the end of the river

Igår kväll skulle jag se på alla Sagan om ringen-filmerna med ett gäng. Dock gick det inte så bra, höll på att somna efter halva första filmen så jag gick hem och sov istället xD kanske blir att se sista filmen ikväll.
 
Idag har det varit en riktig mysdag, har varit ute och powerwalkat i finvädret, myst med Jonas och njutit av ledigheten. Nu sitter jag med gitarren i knät och spelar och sjunger. Försöker sjunga på finska, men jag är inte särskilt bra på det.
 
Jag drömde inatt att det hade kommit en ny Ben&Jerry med smak av vitlök och paprika. Och jag tyckte den var god. Ehhhhh.
 
 
Den här verkar då godare än den smaken jag drömde om. Vill smaka! Vaaaarför finns inte core-smakerna i Vansbro?
 
 
 
 
 
 

Angel of death

Tom Arayas skrik <3
 
Jag är stressad, som vanligt. Helt i onödan. Chilla gaaaaalet nu, Elin. It's fucking weekend.
 
 
Bara för att både jag och Anina ser totalt borta ut.
 
 
 
 
 
 

Well

Känslan när foten somnar och sedan blir normal igen... GAAAAAH </3
 
Min nya mobil kom idag, så har suttit och grejat mer den ett tag. Satan vad oteknisk jag är. Tur att Jonas finns, han får hjälpa mig imorgon (a). Men gött att äntligen slippa min gamla slitna telefon.
 
Veckan har bestått av jobb och umgänge med awesome folk. Det gillas starkt. Snart är det helg vilket innebär ledighet. Superskönt.
 
 
 
 
 
Så jäkla vackert.
 
 
 
Det finns massa, massa fler awesome bilder att visa, älskar när folk snor min kamera (y) men jag orkar icke lägga upp nå mer.
 
Nu är jag jävulskt trött, så ska försöka sova snart. Rock on llamas!
 

Flopp

C-vitaminbrustablett <33 supergott. Förövrigt är säkerheltsnålar bland mina bästa vänner.
 
Jag har sovit ungefär två timmar inatt och ändå är jag skapligt pigg. Hade en supertrevlig kväll igår på kräftskiva hos Luise och Anders, sedan drog vi ner på byn och flummade runt lite överallt. Awesome!
 
Det var dock lite jobbigt när Jonas mobil ringde klockan sex imorse, jag skulle nämligen följa med honom ut och jaga. Hade aldrig varit med på något sånt förut, men det var faktiskt riktigt mysigt att gå runt i skogen i det fina höstvädret och spana efter djur. Själva dödandet gillar jag inte, utan jag följde med bara för att få komma ut i skogen.
 
Btw, jag har beställt en ny telefon, en touchtelefon. Det var på tiden! Jag ska äntligen uppdatera mig från knapptelefon till touchtelefon! Wish me luck. Min mobil jag har nu går knappt att ladda längre, den är så gammal och sliten så det finns inte. Så nu väntar jag ivrigt på min nya lilla leksak.
 
 
Kvällen till ära hade vi förstås fåniga partyhattar på oss.
 
 
Har äntligen insett att det faktiskt är riktigt jäkla gott med kräftor.
 
 
 
Rawr.
 

Reloading

 
Det är helg. Jag verkar vara ledig lördag och söndag. Ikväll blir det kräftor, vin och massa awesome umgänge. 
 
Rock on.

Bullar i massor

 
Jag och Jonas bakade bullar igår, jäklar så gott med nybakade bullar och mjölk <33 dock blir man väldigt mätt. Nu är min frys full med bullar, awesome.
 
 
Det kletiga innehållet, yummie.
 
 
:*

Lite mer mmm i livet

 
Jag, Mackä och Mirell gick till Ica och till min stora lycka hittade vi tre nya chokladsorter :'D var tvungen att dansa en liten glädjedans där inne. Så nu har jag massa choklad hemma, hihihihi. Köpte dock bara två av dem, för den vita vet jag redan hur smakar.
 
Dessutom hittade vi ett äppelträd med massa äpplen på, jag plockade ett superlitet och det smakade som det ultimata gröna äpplet <3 jag ska se till att gå förbi där varje dag.
 
Min näsa gillar inte mig, den är totally igentäppt.
 
Nu ska jag försöka somna tidigt, imorgon blir det jobb och bullbak med bästa. Rock on llamas!

Höst

Mysmusik i högtalarna och myshöstväder ute. Det är grått, regnigt och gula löv fladdrar åt alla håll i vinden. Jag älskar höst, den ger mig en härlig känsla som ingen av de andra årstiderna ger.
 
Jag har förövrigt haft en grym helg i Stockholm. Har umgåtts med Johanna och hennes familj, sprungit runt på stan och shoppat en del, sett The dark knight rises på bio (superbra!) och dessutom träffat Ida och Lina i söndags innan jag åkte hem :') som sagt, mycket bra helg. Jag gillar Stockholm.
 
Nu är jag tillbaka i byn, men det är inte så illa det heller. Idag har jag uträttat massa saker och jobbat lite, senare blir det nog att träffa lite awesome folk, som vanligt.
 
Nu ska jag snart försöka mig på att laga lasagne. Och med mina matlagningsskills kan det nog inte bli annat än bra.
 
 
Träffade Royal Republic när de spelade på Bengans, lite random sådär. Var ju bara tvungen att ta kort och få en autograf. Sångaren på bilden.
 
 
Sötkatten Doris <3 supermysig.
 
 
Snyggingar :D