Living

 
Tjohoo.
 
Jag är oförskämt pigg för att ha gått upp klockan sex imorse.
 
Idag har varit en intensiv men bra dag. Först två jobbpass, sen hem, duscha, äta och greja. Efter det tog jag sällskap med Ailie till teatern för att se Introitus konsert. Asnice!
 
Imorgon är det fredag och min helg kommer troligtvis att bestå av jobb och fest. Göttans.
 
Godnatt lamor. Men innan ni sover, titta på den här :
 
http://www.youtube.com/watch?v=w0CdXaOS5_o
 
Ni får kopiera och klistra in. Punkt.
 
Och dö av skratt litegrann.
 
Rock on.

We meet again

 
So, matteböckerna, we meet again.
 
And that's my grumpyface. Egentligen kan jag bättre, jag övar ständigt.

Energize me

 
 
Jag älskar kyrkogårdar. De är vackra och rogivande.
 
 
Tadaa, ännu en bild på en sovande Jonas. För det är tomt här utan honom <3
 

Put your hands in the air and wave them like you just don't care

 
I Vansbro är det fest alla dagar. Typ. Awesome lamor <3

Happiness

Härlig dag, härlig helg. Har verkligen haft det bra. Nu är jag peppad för en vecka full med jobb, medan många andra har sportlov.
 
Igår blev det massa häng med roligt folk, vi spelade bland annat in en version av fenomenet Harlem Shake. Kommer bli spännande att se.
 
Idag började jag dagen med en powerwalk, sen bar det av till Emelie på fika. Efter det drog jag och Jonas till Nås och tog en skotertur. Superhärligt! Perfekt skoterväder idag, solen har lyst hela dagen och det känns som vår. Shiiet vad det är kul att köra skoter.
 
 
Resultatet av gårdagens bakning. De blev grönjävulskt goda!
 
 
Söta lilla Alice.
 
 
Hestmackä.
 
 
Emelies supersöta, fluffiga katts favoritplats är på Jonas rygg.
 
 
Grumpy?
 
 
Lovely.
 
 
Har varit awesome att ha Jonas här nästan hela veckan :*
 
Nu funderar jag på att baka pizza och bara ta det hur lugnt som helst.
 
Rock on!
 

Bra, bra, braaaa

 
Lamans nya stil <3
 
Vilken härlig dag! Solen skiner och jag har vårkänslor som bara den. Började denna lördag med att sova så länge det bara gick, galet gött med sovmorgon. Sedan blev det en powerwalk i finvädret och nu håller jag på att baka kladdiga brownies med mjölkchokladglasyr. Kan inte bli bättre.
 
Gårdagen var också väldigt lyckad. Började med att jobba hela dagen sen blev det massa flum med awesome folk hela kvällen och natten som avslutades med skräckfilmsmys hos Ida. Tror jag somnade halv fem. Jonas har lanat hela natten så nu ligger han däckad i min säng och är omöjlig att få liv i, sötis <3
 
Ska snart fortsätta med baket och senare ut och träffa folk och se vad vi ska hitta på :)
 
Rock on!

Hurricane

Livet är gött när jag jobbat hela dagen och sedan har Jonas lagat mat till mig när jag kommer hem :* dessutom är det fredag och jag är ledig i helgen (förhoppningsvis). Yeeeeay!
 
 
 

Foodporn

 
 
Ledig dag idag! Underbart skönt. Har fixat lite här hemma och chillat. Lagade lite mat också: Currysoppa med räkor, cashewnötter och wokgrönsaker. Och vitlöksbaguette till det. Håhåhå, jag älskar mat.
 
Jonas har bosatt sig här resten av veckan, mysigt :]
 
Rock on!
 

A little bit of heaven

Jag och Ailie såg nyss A little bit of heaven. Det slutade med att vi grät båda två. Jag gråter inte ofta till filmer, men nu kunde jag inte låta bli. Sedan kollade jag på en film med getter som lät roligt och skrattade som en galning. Nu gråter jag igen. Känslostorm.
 

I love it loud

Härlig dag igår! Började med jobb hela dagen, sedan dansträning efter det. Sen var det bara att dra hem, duscha och därefter hade jag och Ailie dejt på Selins. Efter det blev det fest i Järna. Mycket rolig kväll! Och så jävulskt gött med sovmorgon idag!
 
 
Nu ska jag fixa mat och dra iväg och jobba.
 
Rock on!
 
 

Kötta

Halloj!
 
Har haft en najsig onsdag bestående av jobb, smidit planer inför Parisresan och dansrep. Plus en supergod sallad och en semla. Awesome.
 
 
Jag höll i en bebis för första gången i mitt liv idag, haha. Har inte vågat förut, är superrädd att jag ska tappa bebisen eller hålla fel eller något. Men det var mysigt, hihi. Matildas lilla Klara är väl för söt.
 
Nu blir det nog att stupa i säng, sovmorgon imorgon. Känslan av att få vakna upp utan att höra Hampus vrålande röst, som jag har som väckningssignal på mobilen, är behaglig.
 
Sov gott lamor. And rock on.
 
 

Stay true, stay metal

 
True story.

Semmeldagen for the win

Idag efter jobbet drog jag hem, städade och drog igång med att baka semlor. Allt medan tullejonas låg och sov i min säng, haha <3 sen vaknade han och hjälpe mig att baka. Det är ju faktiskt semmeldagen idag och semlor är jävulskt gott. Semlorna vi bakade blev små med goda som satan! Skulle kunna sätta i mig hur många som helst *glupsk*
 
 
Fult element som bakgrund.
 
Nu ska jag snart dra till Nås och bjuda på semlor. Imorgon får jag besök av mamma och Karin, vi ska planera lite inför resan till Frankrike, iiiiihh! Sen blir det lite dans efter det.
 
Rock on llamas!

For my fallen angel

Mycket trevlig kväll igår! Och mysmorgon idag, underbart att vakna upp bredvid den man tycker om mest och vara ledig. Sedan tog vi en liten skotertur, superkul :D
 
Nu är jag hemma i Vansbro igen, ikväll ska jag ta det hur lugnt som helst, äta godis och se på animefilm. Börjar jobba klockan sju imorgon.
 
 
<3

Rooftops

Det är freeedag! Igen. Tiden rusar iväg.
 
Glappa sladdar </3 Höll på att skriva slappa gaddar.
 
 
Som sagt, det är fredag! Snart tar jag mitt hårdrockiga Kiss-vin och choklad och drar och träffar Johanna. Blir bra det. Chokladen är förresten en ny sort, så var bara tvungen att köpa den. Nya marabou-sorter gillas. Starkt.
 
Förövrigt blir det en ganska lugn helg, jag ska jobba på söndag. Gött mä jöbb!
 
Nu ska jag plinka lite på gitarren (skrev giratter först) innan jag drar ut på äventyr.
 
Ha det fint and rock on!
 
Swenglish for the win.
 

Frozen

Då var denna helg snart över. Riktigt nice har den varit.
 
I fredags var vi ett gäng som lagade trerättersmiddag, gött som attan! Och hade allmänt sköj :)
 
Igår drog jag till Malung för att fira mormors födelsedag, blev sedan kvar där över natten och chillade, var helt död efter gårdagen, hahaa. Såg till och med på melodivestivalen, då har det spårat ur. Men Yohio var söt, fast låten var inte bra. Hade föreställt mig riktig j-rock, men nej.
 
Idag har vi äntligen bokat resa till Paris :D 29 april drar vi iväg, pepp som satan!!
 
Nu är jag tillbaka i Vansbro och laddar för en ny jobbvecka. Nice.
 
 
Förrätten, riktigt gött var det.
 
 
Mitt sällskap.
 
 
The dudes.
 
 
Skål.
 
 
Oskar har en söt sköldpadda som kravlade runt på golvet.