Wiiiiiiiho

Jahapp, då var det helg igen! Awesome :D tiden går fort! Jag gillar fredagar, dom dagarna är alltid så flummiga, haha <3

Ikväll blir det fest i Nås :D wie! Imorgon ska jag åka till malung och träffa dom från Kårsta och Johan :D blir nog en bra helg det här.

Nej nu måste jag fixa lite sen ska jag åka iväg, rock on dudes!


May the llama be with you.

Shikaka

Just nu har jag bara en sak att säga: SHIKAKA!


Bara för att jag älskar filmen.

Shot in the dark

Nu sitter jag här med massa färg i håret, alltid lika snyggt med bakåtslickat, blänkande hår, haha. Så tyvärr, ingen bild på det. Mirell var nyss här och färgade det :D awesome! Jag skulle nog aldrig kunna färga mitt eget hår, skulle bara bli fail. Tur att det finns folk som kan det där ^^

Idag blev det ännu en tur till Malung, sedan hårfärgning och nu ska jag bara ta det lugnt resten av kvällen. Och lyssna på massa musik <3 låter bra det.

Handelsjanken

Hello! Sitter just nu hemma i Malung och leker med mammas iPad. Har varit ute och övningskört en massa och så har vi hunnit med ett besök på banken också. Så nu ska jag äntligen få sköta min ekonomi själv :D jag gillar att vara arton. Nu ska jag snart åka till Vansbro och väl framme där ska jag till Ailie och Anina och se på film. Awesome :) måste även säga att det är helt underbart höstväder ute! Det är ju liksom varmt och det är snart oktober. Nice ^^ rock on!

Mys

Nyduschad och känner mig duktig för jag har pluggat massa och städat lägenheten idag :D nu ska jag krypa upp i soffan och läsa manga. Myyyyys! Har hittat en väldigt bra serie, Nana heter den. Rekommenderas starkt till mangafans (:


En av karaktärerna i Nana.

Förtrolololollad

All my words is spoken


Jag har ett tuggummipaket med 60 bitar i! :D Tack vare Maja <3 åhåhåh, då kommer det att räcka superlänge, I hope.

Hm, just nu känns det som att jag har ganska mycket att göra om dagarna. Både tisdag och onsdag måste jag åka till Malung för att övningsköra, jobbigt. Visst att det är kul att köra, men att åka till Malung? Nej. Längtar tills jag har körkortet så jag slipper åka dit hela tiden. Känns som att det går bort så mycket tid. Jag ska åka dit på lördag också, för då kommer dom från Kårsta dit :D det blir trevligt! Idag har jag inhandlat hårfärg och Mirell ska nog färga mitt hår på onsdag :D vilken snällis! Skulle nog aldrig klara av att färga mitt eget hår själv xD det skulle bara bli fail.

Jag vill till Borlänge den 5 oktober och se Hamlet med 123 Schtunk! Hoppas hoppas att vi får åka dit med skolan. Annars ska jag ta mig dit själv (y)


Vill se!

Makes you one of us

Vaknade klockan halv fyra inatt av att det ringer på min dörr galet många gånger. När jag till sist orkar släpa mig upp ur sängen är det ingen där. Wtf?

Men inatt har jag i alla fall sovit mer än jag brukar :D fast jag har vaknat minst fem gången, men sedan har jag somnat igen. Mina sömnproblem kanske börjar bli bättre. Nu ska jag snart dra mig iväg till konsum, handla på morgonen is the shit!

Igår åkte jag och Luise till Malung på marknad, vi åkte karusell och blev höga på helium. Sedan åkte vi tillbaka till Vansbro, åt på Selins och åkte sedan hem till Pär och våldgästade honom. Trevlig dag :) idag ska jag plugga och kanske ta en springtur. Sedan får vi se (y)


Det är ju sån himla tur att jag har min lama <3 som är min sambo och samtidigt min son. Hm.. hur det går ihop vet jag inte.

Jag ska döda dig

Lyssnar på Skitarg och taggar inför 28 oktober! Och innan dess blir det Within temptation också. Är grymt sugen på att åka iväg på konsert.

Som jag trodde blev det inte så mycket sömn inatt :P men kvällen och natten var verkligen helt awesome! Då är det värt att man är lite slö dagen efter ;) här kommer lite bilder.


Här är den vackra tårtan som jag fick :D dock är den uppäten nu för den var supergod (y)

Familjen :D
Naaw!

De två sista bilderna: Så kan det gå när Mackä och Jonas snor min kamera. Hittade massa random bilder när jag fick tillbaka den xD lovely.

Where do you expect me to go when the bombs fall?

I can't get enough!


Nu är det helg igen :D ska bli skönt att äntligen få sovmorgon. Fast jag känner på mig att det ändå inte kommer att bli så mycket sömn (y) äsch, sova kan man göra i graven.

Ikväll kommer det en massa folk hit :D wie! Fast vi kan inte vara här hela kvällen, jag ska se till att vi drar vidare någonstans klockan tio eftersom mina grannar tydligen är lite sura på mig. Typiskt O_o så efter tio ska min lägenhet vara supertyst!

Vad skulle jag göra utan min lilla lamasambo? Utan den vore jag sååå ensam <3

Ska lägga in bilder när jag laddat kameran.

I'm eighteen!

Jahapp, nu var man arton då. Det känns riktigt bra :D känns mycket roligare att fylla arton än sjutton. En till sak som är superbra är att jag klarade teoriprovet! Känns otroligt skönt! Halkbanan gick också bra, det var superkul :D väl hemma från Falun blev det mat på Restaurang Saltvik och Selinshäng med massa awesome girls (gillar min swengelska). Och inte nog med det, senare på kvällen går jag ut på balkongen och ser Mirell, Ailie och Sofie stå nedanför med världens finaste lamatårta! Det har verkligen varit en bra dag <3 tur att man har underbara vänner. Bilder kommer!

Nu ska jag hoppa i säng, gick upp halv sex imorse och känner att jag verkligen behöver sova. Så hoppas vi på att det blir lika grymt imorgon som idag :D rock on!

Kill

Är väldigt, väldigt trött just nu och det känns jobbigt. Kunde verkligen inte sova igår kväll, fattar inte varför. Hade väl för mycket tankar i huvudet. Sedan, när jag väl hade somnat, vaknar jag klockan fem och är hur pigg som helst. Grrr. Jaja, känner att jag kommer att stupa i säng ikväll i alla fall, det är ju bra!

De närmaste dagarna är ganska fullbokade, men I like it (y)


En bild på Mirell och Mackä sen i fredags, bara för att jag älskar deras miner :D

Random

Idag har jag tänkt vara väldigt effektiv. Måste läsa på körkortsteorin som fan och dessutom börja plugga i lite andra ämnen. Får bli en pluggkväll ikväll tror jag (y) det kan behövas. Det känns nästan som att jag håller på att bli förkyld igen, inte okej! Men jag ska ta det lugnt och hoppas att det går över fort som attans.

Men som sagt, har inte tid att skriva mer, nu ska jag sätta igång och fixa alla saker. Rock on!

Are you dead yet?

No, I'm still alive. Och jag är ganska glad hest faktiskt :)


Så glad är jag! Och jag gör alltid, ALLTID samma pose på varje bild! Det börjar bli lite...uttjatat.

Kom nyss hem från Ailie och Anina, tur att man har superbra grannar (y) idag har jag blivit lite firad i förskott av familjen, fyller ju arton på torsdag. Shit! Men nu är jag back in Vansbro, tänk att man saknar det stället och alla människor här så fort man åker till Malung.

Jag har sovmorgon imorrn! :D Det är inte ofta det händer kan jag lova, men imorgon får jag sova en hel timme extra. Wiie!

Nu ska jag gå och lägga mig fort som attans, kan behövas. Har inte sovit så väldigt mycket de senaste nätterna och dessutom har jag drömt väldigt konstigt. Good night!

Grönjävulska blogg

För det är bäst så.


Lyssnar på Dream Theaters nya album och funderar. Har haft en grym kväll med Sanna och Ottilia, vi borde verkligen ses oftare <3 blev massa prat och bilåkande, nice!

Kvällen igår var ju också väldigt nice, hihi. Den spenderades med massa härligt folk <3 lovely. Skulle vilja lägga ut några gulliga bilder från gårdagen, men har inte hunnit lägga in dem på datorn än. Har haft fullt upp hela dagen med en massa saker.

The nightmare returns

Jag har en rörlig bild av en grön lama på min mobil. Den springer alltid. Men nu har den stannat. Ett under har skett, laman är äntligen framme! Den har äntligen nått sitt mål. Och jag känner lite detsamma faktiskt. Jag tror att jag... börjar komma fram till saker och ting.

Igår fick jag och min klass inviga Vansbros 3D bio, hihi, en av många fördelar med att vara estet ;) det var coolt. Vi fick se en massa trailers och jag blev lycklig när jag insåg att det ska komma en Happy Feet 2! Wiie!

Nu är det helg och ikväll ska jag träffa massa härliga människor :D perfekt! Sedan ska jag dra till Malung någon gång i helgen, vet inte om jag åker på lördag eller söndag.

Rock on!

We dance to the dark delight

Håller på att laga mat nu och ska sedan dra iväg till Johanna och se på film (: nice.

Igår var en bra dag, hade ett litet uppträdande med esteterna och det var awesome! Vi är grymma <3


Några av de underbara esteterna :D

Laman dansar så glatt

Det är sannerligen inte lätt när det är svårt.

Jag vet inte, jag vet inte. Jag vet int nå.

Welcome 2 my nightmare

Har nyss varit på den flummigaste historielektionen någonsin. Hysteriskt roligt. Jag älskar min klass <3
Har varit superflummig hela dagen, det gillas väldigt mycket!

Nu är jag hemma och lyssnar på Alice Coopers nya album Welcome 2 my nightmare! Wiiiie :D

Snabb uppdatering. Rock on!


Queen of the damned

Har nyss sett filmen Queen of the damned, satan så bra den var! Fattar inte att jag inte har sett den tidigare.


Stuart Townsend som Lestat.

Jag är lika hyper som vanligt. Kan knappt sitta still. En del av mig är nervös, en annan del är lite smått förvirrad, men den största delen är bara glad. Det känns bara bra.

Awesome

Laamaaaaa! Jag måste säga att denna helg har varit superkul. Både fredag och lördag blev helt awesome (: that's metal.

Men nudå? Idag får bli en riktig chilldag. Greatness. Måste komma ihåg att boka resa till Stockholm också. Och plugga körkort. Alltid finns det något att göra.


Den legendariska gurklaman. Worship it!

Somebody put something in my drink

Igår hade jag fullt upp hela dagen. Det började med skola fram till lunch, sedan tog jag bussen till Malung för att köra lite bil med mamma. Kom tillbaka till Vansbro ca kvart över fem och då var det bara att slänga i sig lite mat, fixa sig och häva sig iväg till Nås, där det blev partaj med massa härligt folk :D grym kväll!

Jag gick och la mig halv tre inatt och ändå vaknade jag halv åtta imorse. *Sur hest*.

Så vad händer idag? Inte en aning, jag tar dagen som den kommer, det låter bra ;)


Yeah, supersöt bild från igår!

Run

Har en sån där konstig, olustig känsla i kroppen. Som om jag är orolig och stressad över något. Det känns hela tiden som om det är en massa saker jag måste göra, jag kan liksom inte ta det lugnt. Weird feeling.


Är rätt trött och seg också, så det får nog bli en promenad lite senare för att pigga upp mig själv lite. Nice.

Har haft massa teater idag, det var awesome. Nästa vecka ska esteterna visa upp sig i samband med demokratidagen på onsdag, ett inslag är improvisationsteater där jag kommer att medverka (: ska bli kul! När man improviserar vet man aldrig vad som kan hända (y)

When you burn in hell

Rubriken fick mig oförklarligt att tänka på Voldemort. Hm.

Idag välkomnades jag av en vacker syn när jag kom hem från skolan. Ett nytt nummer av Sweden Rock magazine, med Alice Cooper på framsidan! :D Så jag känner att ikväll blir det massa läsning, först HP och sen SR. Awesome!

Skitarg kommer till Arenan i Falun den 28 oktober. Jag funderar starkt på att åka dit, det vore ju grymt att se dem! Det får nog bli så :D

Nu ska jag nöta teorifrågor. Rock on!

Nice läsning en regnig dag som denna.

We're in heaven

Jag har nervryck i låret. Ehee. Eller jag vet inte om det är nervryck, men det känns så. Känns väldigt psycho.

Jag har snart läst ut HP. Åh herrejävlar vad bra den är. Nästan så jag måste läsa om den en gång till. Eller kanske inte. Däremot vill jag väldigt gärna läsa Nikki Sixx senaste bok This is gonna hurt, men jag ska vänta tills den finns i pocket innan jag köper den. Den inbundna är lite för dyr för mig.

Imorgon har jag en sån där goo dag i skolan igen. Teater med tvåorna på morgonen och sedan slutar jag. Nice :D det är skönt att sluta tidigt, då hinner man göra så mycket på dagen.


Please, kom i pocketversion snart! I wanna read you.

Cold skin

Det blev ingen lugn kväll igår. Haha! Linus insisterade på att jag skulle komma på fest till honom, så vad gör man inte? ;) En trevlig kväll blev det i alla fall! Jag ska ta min myskväll idag istället. Det blir bra det.

Jag känner mig äntligen helt frisk från min förkylning! Wiiiie :D Det var på tiden kan man ju lugnt säga. Så jag har nyss varit ute på en powerwalk, vilket var underbart skönt. Det var perfekt väder också, så jag är glad hest.

Åh, jag vill på konsert nunununu! Är jättepepp på det. Vad jag däremot inte gillar är när spotify inte byter låt automatiskt så man måste klicka själv varje gång en låt är slut. Typiskt. I-landsproblem. På tal om i-landsproblem (ska man använda bindestreck eller inte?), jag kom att tänka på när jag och Mirell skulle köpa choklad i Borlänge i lördags. Vi stod där bland alla chokladsorter i evigheter "Åh, vad ska vi ha? Ooooj vad svårt detta är!". Tänk på dem som inte får någon choklad alls o_O vi har det verkligen bra.

Efter många om och men så har jag kommit fram till att Marabou är världens godaste choklad. For real <3

Som en sill

Jag går mot strömmen. Istället för att vara i Falun och grisa ska jag mysa och ha filmkväll. Great ^^ Hade varit kul att åka till Falun, men hade ingenstans att sova och ingen skjuts hem eller något. Så det sket sig. Men filmmys gillas, gött med en lugn helg, det behövs ibland det med.

Har haft en jättebra dag i Borlänge med Johanna och Mirell :) jag gjorde massa fynd faktiskt. Jag köpte högklackade skor. Ja, du hörde rätt, JAG köpte högklackade skor, som knappt kan gå i sådana! Busigt av mig ^^ sedan köpte jag röda jeans och lite smått och gott. RÖDA jeans. O__O I like it.

Iron

Left in the darkness 
Here on your own 
Woke up a memory 
Feeling the pain 
You cannot deny it 
There's nothing to say 
It's all that you need to find the way 

Oh Damn, the war is coming! 
Oh Damn, you feel you want it! 
Oh Damn, just bring it on today! 

You can't live without the fire 
It's the heat that makes you strong 
Cause you're born to live and fight it all the way 
You can hide what lies inside you 
It's the only thing you know 
You're embracing that, never walk away 
Don't walk away 

Don't walk away 
Don't walk away 
Don't walk away 

Raised in this madness, you're on your own 
It made you fearless, nothing to lose 
Dreams are a drug here, they get in your way 
That's what you need to fight day by day 

Oh Damn, the war is coming! 
Oh Damn, you feel you want it! 
Oh Damn, just bring it on today! 

You can't live without the fire 
It's the heat that makes you strong 
Cause you're born to live and fight it all the way 
You can hide what lies inside you 
It's the only thing you know 
You're embracing that, never walk away 
Don't walk away 

You need not to fear us 
unless you're a dark heart 
a vile one, who preys on the innocent 
I promise, you can't hide forever in the empty darkness 
for we'll hunt you down 
like the animals you are 
and pull you in the very bowels of hell

Oh Damn, the war is coming! 
Oh Damn, you feel you want it! 
Oh Damn, just bring it on today! 

You can't live without the fire 
It's the heat that makes you strong 
Cause you're born to live and fight it all the way 
You can hide what lies inside you 
It's the only thing you know 
You're embracing that, never walk away 
Don't walk away 

Don't walk away 
Don't walk away 
Don't walk away

Taggar inför Within temptation den 27 oktober <3


Genesis

Nu har jag färgat Joakims hår, så det är svart som natten igen. Hoppas jag inte kladdade alltför mycket bara, haha.

Jag är glaad, för jag har äntligen kommit på ett projektarbete! Känns väldigt skönt, nu behöver jag inte fundera över det mer. Bara att sätta igång. Nu är det helg också, gött! Jag ska nog inte göra så speciellt mycket, bara ta det lugnt. Imorgon blir det en sväng till Borlänge för att shoppa lite, det är det enda jag har planerat.

Woow, vilket intressant inlägg! Har faktiskt inte så mycket mer att säga just nu.