Sweeeet

Nu ska jag skynda mig att blogga innan min dator börjar protestera. Idag är det supervarmt och det är jobbigt men samtidigt skönt (: har varit till Malung och haft körlektion idag, det gick fint. Känns att man börjar bli lite bättre nu. Det är ju massor av folk som tar körkort hela tiden nu och då längtar jag bara mer tills det blir min tur! Tänk vilken härlig känsla, när man står där och har klarat uppkörningen. Awesome, men det är en bit dit än.

Ikväll ska jag dra till Lima med ett litet gäng, Joakims farmor har stuga där så vi ska låna den. Gött att komma bort till en fäbod ett tag. Roooock on!

Sugar

Jag säger bara: System of a down <3

Music is healing

Kommer aldrig glömma deras konsert på Metaltown.

Jag är fast

Jag kan inte slita mig och jag erkänner att jag älskar den känslan. Att bara läsa, läsa och läsa utan att behöva bry sig om tid och rum. Att försvinna in en bok är bland det bästa som finns. Det är sommarlovskänsla på högsta nivå. Jag bestämde mig för att njuta av detta sista sommarlov och det går bra än så länge.


En lite mindre trevlig sak är att jag var ute och sprang nyss. Det var skönt, om man bortser från den grönjävulska värmen. Gaaaah. Men de som är på Peace and love klagar nog inte, tur för dem att de har bra väder ;) annat var det på Metaltown, haha. Jag är härdad.

Du har polarvargens ögon, du har hunger likt en järv.

Freeze my soul

38 dagar till Wacken och nästa vecka bär det av till Åmål med min kära Ailie! Det ser jag fram emot :) Bluesfestival blir det, lite annorlunda mot de andra festivalerna jag ska/har varit på i sommar. Men det är awesome :D

Den här veckan har jag nog inte planerat något speciellt förutom körlektion på onsdag. Jag ska ta dagarna som de kommer och bara njuta av lovet. Min mage gör inte ont idag, wiiie :D härmed förklarar jag mig själv helt frisk. Mindre kul att vi inte har något varmvatten i lägenheten, men det ska nog fixas snart hoppas jag.

Det känns som att jag skriver om väldigt ointressanta saker just nu. Har lite bloggtorka, fy på mig.

Mina två sidor

Jag blir sällan arg, oftast är jag en snel hest. Men ibland när jag blir riktigt arg, kommer den dumma hesten fram. Som till exempel när min dator segar och det gör den nu. Jag förstår inte, den brukar aldrig krångla, men nu gör den det. Efter att jag haft igång den ett tag låser den sig helt, så man måsta starta om den. Jag hoppas att det inte händer igen O_o dum hest inte snel.

Jaja, är i alla fall tillbaka i Vansbro nu :) mår mycket bättre idag, men fortfarande lite ont i magen. Typiskt.


Curse the day, hail the night 
Flower grown in the wild 
In your empty heart 
In the breast that feeds 
Flower worn in the dark



Stop it, now!

Hade en riktigt bra midsommarafton igår hos Joakim med massa folk :). Nu befinner jag mig i Malung och är lite sjuk. Har haft lite ont i magen hela dagen och sedan började jag känna mig febrig mitt under skinnarspelet. Mamma fick inget annat val än att skjutsa hem mig. Sen dess har jag bara luggit i min säng och nu känner jag mig bättre, men har fortfarande ont i magen. Usch, jag hatar att vara sjuk. Jag är just nu inne på internet via mammas IPad, känner mig väldigt hightech (y) men det är lite jobbigt att skriva, så nu lägger jag ner för stunden.

I'll wait here, you're crazy

You should've never trusted Hollywood

Idag är det midsommarafton och den ska spenderas i Järna med Joakim och hans familj :) mys! Imorgon åker jag till Malung för att se skinnarspelet och vara där lite. Jag kommer troligen inte att ta med mig datorn, men ska försöka sno åt mig mammas Ipad för att surfa runt lite.

Btw, jag håller på att läsa en jättebra bok just nu, Lilla stjärna av John Ajvide Lindqvist. Jag rekommenderar den starkt, går knappt att lägga ifrån sig!

Jag kom på en väldigt trevlig sak nyss. Nämligen att sista Harry Potter-filmen har premiär snart! Jag ser fram emot att se den, men det kommer att bli sorgligt. Det är ju sista filmen för satan!

Khaos

We are standing in the flames
reaching for the sky
fighting to the end
yesterday is dead and gone

Good morning! Vaknade upp efter en mycket bra dag/kväll igår med massa trevligt folk :) great.

Fuck dalatrafik som har så dåliga busstider!

Idag ska jag plugga teori, baka och tvätta. Förhoppningsvis ta en promenad också, om vädret tillåter. Rock on!


Och förresten, R.I.P Ryan Dunn. <3

Metaltown dag två

Arch enemy. Äntligen fick jag se dem live och de var riktigt jäkla bra! Angela Gossow rules!
Direkt efter deras spelning sprang jag iväg till deras signering och började köa. Det var grymt att få se dem på så nära håll och få min skiva signerad  :D
Cradle of filth. Ett band jag har älskat länge och alltid velat se live. De var inte lika bra live som på skiva, ljudet var ganska dåligt, men det var jättekul att äntligen få se dem :)  Synd bara att Dani Filth har klippt av sig sitt långa hår .__.
De spelade Nymphetamine! Lycka <3
Avenged Sevenfold. De gjorde en underbar spelning och bäst av allt var att de spelade A little piece of heaven! Då var tårarna påväg kan jag säga <3
Awesome <3

Jag såg även Volbeat såklart, men vid det laget hade min kamera dött. Förutom att det regnade nästan hela deras spelning och man var kall och blöt så var det grymt bra!

Metaltown dag ett

Våra tält :) Tur att mitt och Joakims tält var vattentätt, för det regnade en hel del.
Viktor hade lite mindre tur xD
Yeeah
Raubtier
De var jäkligt bra :) kul att vi fick träffa dem sen också!
Pigg? Haha <3
Ölstaven "You shall not pass!"
Joakim och sångaren i Raubtier :)
Jag och basisten
Kan man vara gladare än när man är på festival? Knappast.
System of a down. Det var en av de bästa konserterna jag någonsin sett. Helt sjukt underbart bra!
Synd bara att min kamera suger, fick inte särskilt bra bilder.
Ghost. Ännu en fantisktisk konsert! Jag stod nog med gapande mun genom hela spelningen och bara förundrades. Det var som en satanistisk gudstjänst och musiken.. helt underbar. En av höjdpunkterna! <3
De var så söta i sina uppfällda huvor. Det är en sak jag gillar med Ghost, de visar aldrig sina ansikten, de är faktiskt ett av Sveriges mest anonyma band. På så vis uppstår en mystik kring dem som jag gillar starkt.

The hest is back

Gaaah, jag är tillbaka från Metaltown. Jag vill ha mer festival NUU! Eller okej då, det var väldigt skönt att få komma hem och sova i en mjuk säng istället för ett tält som riskerade att läcka in en massa vatten på grund av att det regnade väldigt mycket. Men ändå! Det var helt jäkla underbart! Jag har sett några av de bästa spelningarna någonsin <3 jag säger bara: System of a down <33 Ghost, Avenged Sevenfold, Volbeat, Arch enemy, Cradle of filth och massa mer! Jag träffade Arch enemy och fick deras autografer, hihihi <3 samma med Raubtier, coola killar det där. Jag skulle kunna skriva hur mycket som helst om denna helg men jag vet att ingen kommer orka läsa och det går ändå inte att beskriva, man måste ha varit där ;) bilder kommer, det kan jag lova! Nu är det bara att ladda för Wacken.

Imorgon!

Tomorrow is the day. Vi åker till Metaltown! Gaaah! Jag ser inte direkt fram emot att sitta nästan tio timmar i en buss, men festivalen kommer att bli awesome! Jag ska se System of a down, Cradle of filth, Volbeat, Avenged Sevenfold, Arch Enemy, Ghost och massa mer ffs!!! Rockigare kan det nog inte bli :') har ägnat mycket tid till att packa idag, åh vad svårt det är. Tar alltid med mig en massa grejer jag ändå inte använder. Men that's life. Nu blir det ingen bloggning förrän måndag. Bye bye Vansbro, hello Göteborg! This is going to rock.

Håhåhåhåhå

Trololo, you made my night. Again. Jag får inte nog!!

Snart Metaltown. ELIN GOES CRAAAAZY!

Du svor att du för evigt var min

Nu jäklar är jag igång med teoriplugg och körning och allt vad det innebär. Det känns bra må jag säga! Gjorde riskettan idag och imorgon blir det körlektion. Ibland känns det verkligen jättetungt att plugga till körkortet, det är så mycket man ska kunna, men just nu är jag faktiskt peppad. Hoppas att det håller i sig. Nu blev det fint väder ute, så jag ska passa på att ta en promenad.


En random bild för att göra inlägget lite roligare. Jag och Johanna för ett par år sedan <3

Keep on rocking

Jag gillar att min spotifytid återställs nästan varenda gång jag använder det, vilket betyder att jag kan lyssna hur mycket jag vill utan att köpa unlimited. Awesome.

Jag gillar inte att det förmodligen kommer att bli regn i helgen. Hoppas att tält är väldigt vattentäta, har inga erfarenheter av att tälta i regn. Kommer bli spännande.

Randomness

Funderar på att åka och hyra en film, det skulle sitta fint med lite filmmys. Satan vad tiden går fort btw, det är snart torsdag och då bär det iväg till Göteborg och Metaltown! Helt sjukt! Jag kommer dö flera gånger om <3 jag har fan fler liv än en katt.


Snart släpps In flames nya album också, nice!

Ride with the moon in the dead of night


Du och jag laman <3

They're trying to build a prison

I buy my crack, my smack, my bitch 
right here in Hollywood



Det regnar ute och det är jättemysigt. Jag älskar regn, i alla fall när man inte behöver vara ute i det. Fast det är mysigt att vara ute och gå i regnet ibland också. Jag motsäger mig själv.

Igår umgicks jag med Johanna, Markus och Johan och de andra som var på besök hos oss, mycket trevligt. Det åskade en stor delen av dagen också, så jag och Johanna satt ute och kollade på blixtarna. Det är så vackert! Sedan har vi såklart youtubeflummat och sett på skräckfilm, det är tradition för oss ^^ det blev även en sväng på byn på kvällen/natten. Idag åker de hem, tråkigt .__. men vi kommer att ses mer i sommar, that's good!

Btw, jag drömde om jordens undergång för någon natt sen. Det var ju... trevligt.

On the road again

Idag har jag invigit sommarlovet med att sova till halv elva. Så otroligt skönt! Det behövdes kan jag säga. Det blev en superbra kväll igår i alla fall, satt i lokparken med massa trevligt folk :) hoppas att det blir många sådana kvällar i sommar. Jag har dock myggbett överallt, men det är det värt. Snart bär det av till Malung, ska bli gött att komma dit lite. Men det är jobbigt att packa .__. tänk att jag alltid måste packa för mycket.

Sommarlov

Då var det ett år kvar tills man tar studenten :) det känns lite konstigt att det här sommarlovet är det allra sista. Det kommer att bli en riktigt bra sommar, det är jag säker på. Om exakt en vecka befinner jag mig i Göteborg på Metaltown!

Här skulle det egentligen vara en youtubefilm, men jag är för oteknisk för att veta hur man gör xD

Ikväll blir det bus i Vansbro och imorgon drar jag till Malung.

Don't you dare to back down

Jag hade nyss fullt med saker i huvudet som jag ville skriva ner, men nu när jag satte mig framför datorn rann allt bara av mig. Typiskt.

Whatever, jag känner mig glad nu. Glad på ett väldigt härligt vis (: kanske är det känslan av att ha en hel sommar framför sig, en sommar fylld med roligheter. Imorgon ska vi först samlas i skolan, sedan sjunga och spela lite här och där och sen får vi sommarlov. Det känns både skönt och inte. Jag ser verkligen fram emot sommaren men jag kommer att sakna folk i skolan. Men jag kommer nog träffa dem på lovet, det tror jag verkligen. På lördag åker jag till Malung och stannar där ända till på onsdag. Det var länge sedan jag var hemma i Malung så många dagar i sträck xD det är väl på tiden nu. De dagarna ska jag umgås med Johanna och de andra från Ekskogen, gå på marknad, klippa mig, plugga till körkortet och förhoppningsvis träffa några kompisar. Det blir nog fint.

Nu tänkte jag ta en springtur, det ser faktiskt ut som att det inte regnar nu. Men hellre regn än stekande sol, i alla fall när man ska springa.

Music never dies

Idag har jag spelat och sjungit från kvart över åtta på morgonen till fyra. Rolig dag! ^^ Nu är det bara två dagar kvar i skolan, liksom whaaat? Har lite svårt att inse att det snart är sommarlov. Nu ska jag snart dra iväg till Johanna för att kolla film, rock on!

Yesterday is dead and gone

Konstig? Svar ja!


Peppar inför Metaltown med Arch enemy <3 kommer bli hur grymt som helst! Jag är avundsjuk på Angela Gossow, vill också kunna growla. Någon gång i livet ska jag lära mig det, det har jag bestämt. Måste bara hitta någon som kan lära mig :D någon väldigt tålmodig människa...


Hest på rymmen

Pumpkins scream in the dead of night

Idag tog jag första doppet för i sommar. Det tyckte jag var bra gjort av mig, har blivit värsta badkrukan de senaste åren och badar nästan aldrig ute, men idag då jävlar! Visst var det kallt, men uppfriskande ^^ Nu ska jag mysa ner mig och se en musikalfilm. Imorrn är det brännbollsdag med skolan, är inte särskilt pepp. Dessutom har jag jätteont i mitt högra knä, fattar inte varför .__. dumma knä!

The eyes of the midnight

Här kommer lite bilder från helgen. Jag beklagar att de inte är särskilt bra. Om någon har tips på hur man får bra bilder i mörker på långt håll med en digitalkamera så tar jag gärna emot dem!


Raubtier

De var faktiskt jäkligt bra! Tuffaste norrlänningarna ever med tung, skön musik.


Sabaton

Sjukt bra, dock saknade jag några låtar


Sabaton och alla deras gäster, bland annat Van Canto och folk från Grave digger, Accept och Dragonforce. Inte illa!


Van Canto på deras egna spelning. Helt underbart bra!

Oooh my...

Det är söndag och jag sitter i Pärs lägenhet i Falun och väntar på att han och Joakim ska sluta jobbet. De håller på att riva scenerna efter Rockstad Falun. Jag måste säga att helgen har varit grymt rolig! En kul erfarenhet att ha varit funktionär, fick lära känna en massa nya människor :D dock var jobbet ganska slappt, men jag klagar inte. Och själva festivalen var superrolig! Freedom Call, Sabaton, Van Canto! <3

Det var grymt kul att få se Freedom Call, värsta nostalgin eftersom jag lyssnade på dem mycket när jag var mindre och de var bättre live än jag trodde. Sabaton var såklart underbart, ÄNTLIGEN fick jag se dem! På lördagen var det bara ett band jag verkligen ville se, nämligen Van Canto. De var helt sjukt bra, tänk att de låter lika bra live som på skiva. Helt underbart när de körde Stora rövardansen <3 awesome! Längtar tills jag får se dem igen på Wacken.

Nu är festivalsommaren inledd och om mindre än två veckor är det Metaltown. Life rocks right now! Jag fick inte särskilt bra bilder från Rockstad, men kanske lägger ut några lite senare. Nu ska jag snart dra ner på stan och kolla i lite affärer och sedan åka tillbaka till Vansbro så fort de andra kommer tillbaka.

Metal machine

Laddar upp inför helgen med massa Sabaton. Äntligen ska jag få se dem :') ska bli så grymt! Gött att man fick jobb på Rockstad Falun, då får man ju gå på festival gratis. Kan det bli bättre? Jag åker till Falun idag klockan två och börjar jobba imorgon halv tio. Jag har perfekta arbetstider, hinner se alla band jag vill, så det känns bra. :D Synd att jag missar cruisingen på lördag, men jag går då mycket hellre på festival.

Jag kom precis på att det faktiskt är juni nu och att vi slutar skolan nästa vecka. Det betyder att det är sommar på riktigt!

Hade en riktigt trevlig kväll igår med Ailie btw :D jag tror att jag skrattade ihjäl mig. Men jag lever fortfarande. It's a miracle!

Time for sunglasses

(Gammal bild)

Here and now

Nu är jag tillbaka från skogen! Woho. Det var faktiskt mysigt, jag tycker om att sova i tält :) och så har man ju massa trevligt folk med sig så det är ju awesome. Tur med vädret hade vi också, är så glad att det inte regnade mer än en liten skur. Nu har jag liksom värmt upp inför den kommande festivalsommaren, kommer att bli mycket tältning då kan jag lova ^^ efter denna lilla campingtur är jag även officiellt klar med idrotten! Det klagar jag inte över direkt :D tvärtom. Mitt hår luktar dock rök nu ._.

Dansföreställningen vi såg i fredags var väldigt nice och verkligen mysko. Dansarna var otroligt duktiga, de dansade modern dans och jag gillar den dansstilen eftersom man verkligen får tolka allting själv.

Ikväll ska jag hälsa på min nyblivna granne Ailie! :'D Och ladda inför morgondagen, då bär det av till Falun.