Puff

Efter att ha jobbat hela dagen blev jag bjuden på mat hos Ailie <3 guld värt! Spank you my dear :*
 

Well, imorgon är det fredag och det innebär helg! Ser ut att bli en awesome helg. Imorgon efter jobbet bär det av till Rättvik för att åka gokart med Jonas, kan bli spännande ;D sen blir det massa flum resten av helgen.
 

Ice age 4 var jättebra btw :'D såå rolig!!
 

 

3D is the shit. Fast egentligen tycker jag bättre om att kolla på vanlig bio, inga jobbiga glasögon.
 

Question

Snälla System of a down, kom till Sverige igen snart. Det var mer än ett år sedan jag såg er och det är alldeles för länge. I beg you, System. Please.
 

Förövrigt luktar det köttbulle i hela min lilla lägenhet. Det kommer antagligen lukta i ett par dagar. Så är det när man har en liten kokvrå utan köksfläkt. Jag har också gjort min första dag på introduktionen för nya jobbet idag, nice (: jag tror jag kommer trivas. Dock sov jag inte så mycket inatt, så i slutet av dagen kunde jag knappt hålla ögonen öppna.
 

Har jobbat, tränat och städat idag. Ikväll blir det Ice age 4 med Jonas och Mackä :D bra avslut på dagen! Känns så skönt att vara tillbaka i Vansbro.
 


 
Gillar att det står 13 juli, fast den har premiär idag.

Mental breakdown.

Mental breakdown.
 

Fuck yeah.

A demon's fate

Det är tydligen brutalt att jobba med fönsterputsning, har massa rivsår på armarna, ont i ryggen och blåmärken lite här och där. Hur bär jag mig åt?
 
 
Nu har jag slutat och sitter och väntar på bussen till Vansbro :'D yaaay, äntligen får jag åka hem och träffa Jonas och alla andra. Men först jobba några timmar till.
 
 
Och nu försvann halva texten jag skrev, tack blogg.nu se, jag älskar dig också. Hatar att de gjort om, men jag vänjer mig nog snart. Alla bilder blir superstora också.
 
 

You're so random

Chilldag idag. Man uppskattar lediga dagar mycket mer när man jobbar. Imorgon blir det jobb igen och på tidag drar jag till vansbro. Yeeey :'D fast jag har haft det riktigt bra här i Malung också med allt folk.
 

Funderar på att göra en liten beställning från Odium också, hihi.
 

 

Det legendariska kolet. 
 
 

Midsommar i Dalarna

Midsommar igår, en riktigt kul kväll med massa mat, flumm och musik. Precis som det ska vara :) jag har verkligen skrattat ihjäl mig. Jag säger bara: Kolet... Dör litegrann bara jag tänker på det. Övertrötthet is the shit <333
 
 
 
 
Midsommarflumm på hög nivå.
 
 
 
 
Jag och Johanna <3
 
 
 
 
Massa bluegrassmusik, awesomeness.
 
 
 
 
Midsommardrink, yummie.
 
 
 
 
Rawr, haha ;D

Metaltown 2012 - dag två

Trolololololoooo!



Började andra dagen med att åka ner till stan och äta kinamat :') fucking lovely! Åh , vad jag älskar kinamat.

Sedan såg vi Skitarg! De var lika awesome som när jag såg dem i Falun med sina uppblåsbara kukar, gunghästar och allt man kan tänka sig. Underbara Skitarg. Träffade på Vulva också och passade på att ta ett kort. Jag ser helt fuckad ut, men hon är söt.

Redbull-mys på campingen.


Skååål!


Coolness <3


En väldigt rolig spelning var Killswitch engage, jäklar vilket drag det var! Moshpits hit och dit, dock ville jag inte riskera livet så jag skippade det. Jag är så liten så jag skulle nog dö om jag hamnade i en sån, men bra sugen var jag ett tag. Stod och headbangade som satan och hade superkul. Jag kände bara igen två låtar de spelade, men de var grymma.


Sanna ord.


Jag såg Sabaton en sväng också, innan jag rusade vidare till Dark Tranquillity. De fick jag inga bra bilder på, men de var mycket bättre än jag väntat mig, när de spelade The treason wall var det helt underbart!


Sist men inte minst: Slayer. Tack vare dem hade jag jävulskt ont i nacken dagen efter, men jag var ju bara tvungen att headbanga hela spelningen, det går inte att låta bli till deras musik. Så jäkla mäktiga att se, helt sjukt, underbart bra!!


Tröttis på vägen hem. Snacka om att man var sliten, trött och dessutom en aning solbränd till mitt stora förtret! Men lätt värt, festivalen var så jäkla awesome. Jag kunde inte få en bättre start på sommaren.

Black waltz


Avatar, vilket band alltså <3 Kan inte sluta lyssna.

Är allmänt flumm, är fortfarande i Malung och har hela huset för mig själv i nuläget. Skönt faktiskt, springer runt och flummar satan och fixar massa grejer. Typiskt, kommer inte kunna sova ikväll heller, är för pigg. Varför är jag så trött på morgonen och så pigg på kvällen? Jag menar, det är ju logiskt att vara trött när man gått upp klockan sex, men nejdå. Hahaha.

Jag åker troligtvis inte till Vansbro förrän nästa vecka. Wääh, jag saknar Jonas och alla vänner <33 Men det är chill att vara i Malung också. Dessutom väntar vi finbesök imorgon :') de från ekskogen kommer hit! Äntligen :'D och på midsommar blir det hestfest här med massor av folk, det blir fint det.

Rock on llamas! För det ska jag göra.

Metaltown 2012 - dag ett

Jag måste bara säga det: Mjölk <333333 Vad vore världen utan kor? En värld utan mjölk och det vore ingen bra värld.

Och nu till något helt annat: En liten resumé av Metaltown 2012.


Flumm i tältet :*


Som var superlitet och såg ut som en hajfena.


Taggade folk!


Puss!


Sweet :*


Trivium! De var riktigt jäkla bra :) bäst var när de inledde spelningen med In waves, eller In whales som jag så vackert vill kalla den. Det är ju en låt som man headbangat gärnet till på varenda fest och nu fick jag äntligen göra det live :')


Avatar var sjukt bra! Verkligen en positiv överraskning :) hade lyssnat lite på dem innan och nu nöter jag dem! Sångaren var hur cool som helst <3 Smells lika a freakshow!


Within temptation - lika bra som sist jag såg dem. Fast jag tycker nästan alltid att festivalspelningar är snäppet sämre än riktiga konserter, men Sharons röst håller alltid och hon är en sjukt bra frontkvinna :) me like!


Underbara, fina Marilyn Manson <3 känslan av att äntligen få se honom är ganska obeskrivlig. Han var mycket bättre live än jag hoppats på, helt underbart när han körde Personal Jesus och The love song <33 Visst att han har blivit gammal, men ändå. Love.


Det är inte svårt att gissa vilket band som har så mycket pyroteknik på scen. In flames, såklart. Jag lyssnade mycket på dem förut, men inte så ofta på senaste tiden, bara lite på deras senaste album. Nu när jag såg dem live igen blev jag påmind om hur bra de faktiskt är. Bäst var ju lätt Where the dead ships dwell och Only for the weak.

Pure happiness

Den här helgen har varit så jäkla awesome! Har haft superkul på Metaltown med massa underbara spelningar, awesome folk och härligt väder (förutom när det regnade några skurar). Jag vill festivala mer redan nu! Eller ja, det ska bli väldigt skönt att få sova i en riktig säng inatt istället för ett fuktigt, hårt tältgolv. Men det är ju en del av festivalfeelingen ;D Det har varit så skönt att bara gå lös, släppa alla krav och bara njuta. Helt underbart <3

Massa bilder och närmare beskrivning av de band jag såg kommer inom kort ^^

Nu bär det iväg till Malung om ett par timmar för att jobba nästa vecka. Kommer sakna Jonas och alla vansbrokompisar <3


Mitt awesome festivalgäng :D


Och så jag. Den bjuder jag på. Flummlama deluxe.

Btw så har jag blivit solbränd. I ansiktet. Döööööö. Men det bleknar förhoppningsvis snart.

Fuck yeah

Det är mycket på nu. Har börjar jobba i Malung, helt okey :) imorgon ska jag hinna med en hel massa för att sedan dra till Göteborg och Metaltown på torsdag!! :''''D AWESOME!! Äntligen festival, jag är taggad till tusen <33

Förövrigt tog jag mammas cykel till jobbet imorse och parkerade den på byn i Malung. När dagen var slut gick jag för att hämta den och då var den borta. Jävulska värld. Jag har tydligen otur med cyklar. Men mamma får faktiskt skylla sig själv att hon inte hade något lås (a) jävulska människor som inte kan låta bli det som inte är deras.

Btw, jag såg en väldigt bra film på bio i söndags: Snow white and the huntsman. Sevärd tycker jag :) det kommer massa bra filmer på bio snart som jag vill se, Ice age 4 och Rock of ages för att nämna några.

Jag har humörsvängningar har jag märkt. Ena ögonblicket gråtfärdig, andra hoppfull och glad. Hmm. Just nu glaaad :D kan man vara annat när det är festival snart!?


Fuck yeah!

Angel of death

Jag har lite smått ångest. Jag saknar redan skolan och allt folk. Jag vet inte vad jag ska göra i höst. Hur ska man kunna veta?

Uppmuntrar mig själv med att det blir en bra sommar. På torsdag åker vi till Metaltown ffs! Helt sjukt underbart roligt ska det bli. Festival är det bästa som finns <3

Har btw haft en mysig helg i Malung, det behövdes efter en hård men kul vecka.


Well, här är jag utklädd till Vulva i Skitarg, som vi ska se snart :D wiiiie!

För vi har tagit studenten!

Fy fan vad vi är bra!

Kan inte riktigt fatta det. Efter tre awesome gymnasieår med världens bästa klass och underbara esteter och massa andra folk så är det slut. Jag vill inteeeee. Jag kommer sakna alla så grönjävulskt mycket. När jag väl har insett hur allvarligt detta faktiskt är, kommer jag nog fälla en del tårar. Men jag har faktiskt lyckats med att bara tänka positivt och haft sjukt kul hela veckan :) en gång estet, alltid estet. <3

So, now it's over.

Nu är jag inte student längre, jag är en... vad ska man kalla det? Arbetare? Vuxen? Jag känner mig inte vuxen. Men jag är i alla fall inte arbetslös och det känns skönt. Ser fram emot denna sommar och alla bravader den kommer att innebära. Metaltown nästa vecka! <3

Nu bär det snart av till Malung en sväng med Jonas för att kolla in marknaden och flumma runt. Niiice.




ES09, I love you! <3

Jag har groteska mängder med fler bilder, från maskeraden, studenten osv, men hinner inte lägga ut dem just nu. Kommer senare!

Just live


Sötesteter i lokparken igår. Mycket rolig kväll <3


Bara för att Mackäs hand är läskig, den ser ut att tillhöra någon annan.

Om exakt en vecka åker vi till Metaltown! :'''D Jag är lycklig.

Nu: Tagga inför maskeraden ikväll och studenten imorgon! Jag har inte riktigt insett att vi tar studenten imorgon, det känns så overkligt. Det är ju en självklarhet att vi alla ska återvända till skolan efter sommaren, men så är det inte nu. Herregud vad jag kommer sakna alla <3

You're so vain


Den awesome studentveckan fortsätter ikväll. Imorgon är det maskerad, kan bli intressant. På fredag tar vi studenten. Då börjar en sommar med jobb och massa skoj.

Mer än så har jag inte att säga just nu. Rock on.

Party hest is in the house tonight

Studentveckan är i full gång! Underbart.



Johanna hyllar trololo. <3





Lovely!

En stor förlust

Värsta awesome dag, invigning av studentveckan, spring i regnet och så har jag till och med sett lamor :'D Stina, Louise och Ida kom och kidnappade mig och tog mig till vanåvallen, där en cirkus just nu håller hus. Och de hade lamor där :'D superglad blev jag!

Sedan fick jag nyss reda på att Mr. Trololo har dött :( 77 år gammal på ett sjukhus. Fy satan vilken förlust! Den mannen har minst sagt förändrat mitt liv. Och många andras skulle jag tro.


Rest in peace Mr. Trololo. Jag kommer aldrig sluta att trolololla.

Nääe, nu blir det gymmet en vända för att sedan get the party started! Wohoooo.

Bildbomb - bal 2012


Älskar att jag ser ut som en grudge.
De här bilderna har jag tagit. Det finns maaaassa mer på facebook som andra har tagit :)

They don't even know you, all they see is scars.

Skin - Sixx A.M

Sitter hemma hos Jonas och ockuperar hans dator, sjunger, spelar och skriver medan han är ute i garaget. Chilldag, gött som körv. Fulväder ute, blåsigt, kallt och regnigt. Då är det perfekt att vara inne och mysa och göra just ingenting.

Gårdagen var superkul! Det var bal för oss treor och det blev en mycket lyckad kväll :) hade verkligen jätteroligt med alla. Bilder kommer!

Peppa studentvecka nästa vecka. Då jäklar.