I love the darkness in you

 
 
 
 
<3
 

Helsinki vampires

 Är nyligen hemkommen från Skogsröjet och jäklar vilken helg det har varit!
 
Vi har sett massor av grymma band, träffat massa härliga människor, njutit i solen med en svalkande cider i handen och allt har känts underbart. Och sist men inte minst, jag har träffat Jyrki, Jussi och de andra grabbarna i The 69 eyes <333 lyckorus.
 
 
I öltältet, där vi träffade många roliga folk :D
 
 
Emmy, Simon och Christer :)
 
 
Godaste cidern!
 
 
 
Jag fick se Lordi, mina barndomsidoler. De var grymt bra :D kul att få höra Hard rock hallelujah, Devil is a loser, Blood red sandman och massa mer. Nostalgitripp.
 
 
 
Lita Ford var bättre än jag trodde att hon skulle vara. Ett stort plus att hon spelade Cherry bomb!
 
 
Morgonfrilla.
 
 
Lycklig!
 
 
 
Peppar för att träffa Dom med stort D.
 
 
Kan knappt tro att det är sant! De var jättetrevliga, underbara människor <3 en dröm har gått i uppfyllelse, nu kan jag dö lycklig.
 
 
 
 
Massa autografer.
 
 
Direkt efter träffen sprang jag och ställde mig längst fram vid scenen där de skulle spela. Konserten var underbar <3 Gothic girl, Perfect skin, Lost boys, Love runs away och Brandon Lee var några av de låtar de spelade. Under Red var det nära att jag fällde en liten tår <3
 
 
Dark Tranquillity, mycket bra spelning.
 
 
Sist men inte minst: Twisted sister. Lika bra som vanligt, Dee Schnider gör mig aldrig besviken, han är verkligen en fantastisk frontman.
 
Fantastisk helg! Och om bara två veckor får jag festivala ännu mer, denna gång i Gävle på Getaway Rock! Pepp :D
 

Fucked

 
Flumm.
 
Jävulska mängder egobilder hela tiden, wtf.
 
Återigen, det här med att packa...noooooo, I don't wannnaaaaaaaaa.
 
Ikväll bär det av till Nås på beachparty, blir trevligt!
 
Imorgon blir det först ett par jobbpass, sedan drar jag och Ailie äntligen iväg till Skogsröjet! Wiiie :D fantastiskt helt enkelt!
 
Ha det bra i solen. Själv har jag det bra i skuggan. Solskyddsfaktor 50 for the win.
 
Rock on!

Johnny Depp retrospektivt

 
Titta vad jag fick hämta ut igår :D En superfin bok om Johnny Depp och hans filmer med massor av bilder i. Johnny Depp har länge varit min favoritskådespelare så den här boken kändes självklar att äga. Wiiie <3

Water

 
Här är en bild från när Sofie fotade mig i vattnet en regnig dag. Kallt, men kul var det!
 
Snaaaart Skogsröjet! Jag är så jäkla pepp!! :D
 
 

So far away

 
 
Istället för att supa som många andra gör ikväll har jag tagit en skön springtur och planerat och spekulerat lite om min framtid. Jag har planer, ska ni veta. Hihihi, pepp!
 
Nu ska jag sova så jag orkar upp på jobbet imorgon.
 
Godnatt llamas. Jag ska drömma om höga berg och djupa dalar långt härifrån.
 

Dansa, dansa, dansa

 
Kom nyss hem från jobbet och nu har jag lite fredagsmys med choklad och bra musik innan det är dags att sova. Börjar jobba klockan sju imorgon, lika på söndag. Men nästa helg, då jäklar. Då blir det Skogsröjet! <3
 
Var i Malung igår kväll, hade det riktigt kul med massa bra folk :D fick dansa lite också, hihi. Lovely.
 
Rock on.

Falla ner och komma igen

 
 
Badrumsspegel is the shiiet.
 
Jag är inte så lite avundsjuk på alla som kan vara ute varje kväll i Malung och bara ha det gött. Men måste man jobba så måste man ^^ imorgon kanske det blir en sväng dit, vi får se.
 
Nu ska jag sova, är så trött så jag är nära att avlida.
 
Godnatt!
 
 

Bagg

 
I söndags drog jag och Jonas till Malung efter jobbet. Var mysigt att få träffa familjen och äta massa gött :) och att kolla läget på byn under dansbandsveckan. Jag är ingen fan av dansband, men vecka 29 är det alltid drag i Malung så då vill man vara där åtminstone en kväll.
 
Igår kände jag mig oförklarligt sjuk hela dagen, men idag är det bättre. Ska vila resten av dagen och hoppas att det går bra att jobba imorgon.
 
Rock on!

Spit it out

 
I tisdags fick Jonas körkort och då drog vi iväg på en roadtrip till McDonalds i Borlänge, vad annars liksom? McFlurry med marabousmak, nomnomnom <3
 
 
Igår köttade jag två jobbpass, träning och sedan såg jag The lone ranger på bio med awesome vänner. Den var grym, se den! Johnny Depp bevisar än en gång att han är min absoluta favoritskådespelare. Filmen var både spännande och jäkligt rolig.
 
 
Idag fick jag reda på att jag kom in på Hälsopedagogiska programmet på Högskolan Gävle!
 
Känns så sjukt kul och det är en lättnad att äntligen få veta vad man ska göra de närmaste tre åren. Jag ska få utbilda mig inom ett ämne som jag verkligen intresserar mig för och vill jobba med, kan det bli bättre? Dessutom har jag redan ordnat lägenhet i Gävle, så nu är det bara flytten kvar i mitten av augusti.
 
Jag är både glad och har en jäkla ångest. Att lämna alla vänner, Jonas, lägenheten och tryggheten här i Vansbro känns jättejobbigt. Men samtidigt känner jag att jag inte kan stå kvar i den här lilla byn och trampa, jag vill utvecklas! Det är tur att det inte är så väldans långt till Vansbro, jag ska åka hit ofta och hälsa på alla.
 
Det ser ut att bli en spännande höst.
 
Rock on!

Man måste ha varit ung och dum för att bli gammal och vis

 
Jag har en ny bh från Odium Clothing. För den är cool, tycker jag.
 
Skönt med en ledig dag. Dock saknar jag redan festivalandet, men nu ska jag låta headbangningsmusklerna vila i ett par veckor. Sen blir det Skogsröjet. Åhåååååååå <3
 
Och Jonas har fått körkort, hur grymt är inte det? Puss på honom :*
 
Snaaart fredag.
 
Råååcken'roll!

Sick

Metaltown var sjukt. Jag kommer alltid att tänka tillbaka på Metaltown 2013 och skratta, gråta en skvätt och bli euforiskt lycklig. Ett minne för livet och jäklar så kul jag har haft. Bra folk, bra väder och BRA BAND!
 
 
R.I.P min lama som först tappade ögat och sedan försvann spårlöst. Men det blev ett mycket värdigt slut, den skulle ändå inte ha orkat längre. Puss på min lama <33
 
 
Jag och mina campingpolers, Mackä och Klas. McKlas.
 
 
Grymt camp vi hade.
 
 
 
Träffade många snela hestar.
 
 
 
Terra tenebrosa. Rätt intressant band, synd bara att sången knappt hördes.
 
 
Dålig bild på The Kristet Utseende. Men ett jäkla röj var det! Bärs som bärs!
 
 
Älskade Ghost. Även om jag tycker att de passar bättre på den mindre, mer intima Close-Up scenen där de spelade för två år sedan gör de mig inte besviken, inte ens i dagsljus. Mäktigt och alldeles underbart.
 
 
Vad vore livet utan festivaler?
 
Sista bandet jag såg på fredagen var Slipknot. Jag tog inga bilder, för de hade ändå inte blivit bra. Men jag stog nästan längst fram och det var en obeskrivligt bra spelning. Kan inte riktigt släppa hur fantastiskt det verkligen var. Vilken energi, vilken känsla, vilket jäkla ös. Slipknot levererade. Och Corey Taylor är söt i sin mask, just saying. De andra också. Jag vill se dem igen, helst nu. Det är verkligen ett band man måste se innan man dör.
 
 
Vi spelade en extremt roligt ölspelslek i ungefär varje paus mellan banden. Kungligt.
 
 
Hardcore Superstar var väldigt roliga att se live, partystämningen på topp! Kul att de tog upp ett par fans på scen.
 
Såg även Amaranthe, men tog inga bilder. Det är ett band man blir glad av att se och höra, riktigt nice att bevittna.
 
 
Sista bandet ut: Korn. Ett alldeles förträffligt liveband, satt som ett smäck, lika som kravallstaketet mellan mina revben. Men det var det värt. Grymt!!!
 
Jag önskar att jag kunde återuppleva allting igen. Men hur kul det än var så är det fantastiskt att få sova i min egen säng igen.
 
Idag har jag jobbat, beställt lite kläder, kört ett friskispass utomhus som var otroligt skönt och imorgon är jag ledig. Då ska jag få träffa Jonas hoppas jag, jag längtar ihjäl mig efter honom.
 
Godnatt and rock on.
 

Zumba och metal

Kom nyss hem från mitt livs första Zumbapass och jäklar så roligt det var! Grym träning och så underbart att bara släppa loss. Det får bli många fler gånger!
 
 
Imorgon är det äntligen dags för avresa till Göteborg och Metaltown. Jag är så otroligt pepp, det kommer bli helt sjukt grymt. Kan inte förstå att jag ska få se Ghost igen, det band som trollband mig för två år sedan. Jag hoppas de är minst lika bra i år, men det tvivlar jag inte på. För att inte tala om Slipknot och Korn, oml!! Synd bara att Motörhead ställde in på grund av att Lemmy inte mådde bra, men jag har redan sett dem som tur är :] vädret ser ut att bli kanon i helgen också, awesome.
 
Klockan är ställd på ca halv sex imorgon, åker från Vansbro klockan sju. Tur att man kan sova på bussen, för det kommer nog inte bli så mycket sömn inatt, är så exalterad.
 
 
Här är en bild från min första festival, Sweden Rock 2009, jag och killarna. Oförglömliga dagar med ett oförglömligt gäng och sedan dess är jag festivalberoende.
 
Rock on!
 
För det ska jag göra, hela helgen, hela livet.