Watch out

 
Söt anksill på bion :*
 
Har nyss varit och sett Paranormal activity 4, första gången jag sett en skräckfilm på bio. Självklart hade jag en kudde med mig, vad ska man annars skydda sig med? Haha, det var en upplevelse, lagom läskigt. Tur att jag hade Ida och Mackä på varsin sida om mig.
 
Detta har varit en riktigt bra dag, till skillnad från gårdagen. Gillas!
 
Keep on rocking.
 

Du <3

 
Ett år med Jonas idag.
 
I alla fall enligt våran räkning. Bilden är tagen för precis ett år sedan, innan vi skulle se Skitarg. Det var en lyckad kväll.
 
Jag älskar dig nå så jävulskt <33

Ghost river

Det känns som att hela min kropp håller på att krackelera. Har ont överallt. Eller det var överdrift, men på lite för många ställen. Jag skulle behöva en rejäl omgång massage och en helg ute i en stuga i skogen där jag kan sitta och bara stirra in i en sprakande eld. Någon gång i nästa liv kanske.
 
Åhh, vad jag älskar att komma hem tidigt från jobbet i Äppelbo. Brukar komma hem vid den här tiden ungefär, men idag kom jag hem redan vid två. Det förtjänar jag när jag ska jobba hela helgen tycker jag, hahaha.
 
Svammel, svammel, svammel. Jag vill ha sommar och massa festivaler  och konserter :D och jag vill ha vår, då planerar jag att resa till minst ett land jag aldrig varit till.
 
 
Dör.
 

Jump! Bounce! Up! Down!

Dunkar musik och ska iväg på dans om någon timme. Känns skitkul att komma igång med dansandet igen :D har saknat det.
 
Snart är det helg. Imorgon ska jag se estettvåornas teater och sedan blir det jobb lördag och söndag. På söndag har jag och Jonas varit tillsammans i ett år, i alla fall enligt vår räkning. Shiiet var tiden går fort <3
 
Jag ska se Paranormal activity 4 på bio på tisdag :D jag kommer dö! Har aldrig sett skräckfilm på bio förut, tycker dessutom att de tidigare paranormal-filmerna är superläskiga. Som sagt, jag kommer dö. Att ta med en kudde att gömma sig bakom är ett måste. Det är nog första gången någonsin som en skräckfilm visas på Vansbro bio, haha.
 
På torsdag nästa vecka ska jag se en teater med 123 Schtunk, wiie. Mycket på g nu, me like.
 
 
Försöker se någorlunda normal ut.
 
 
Ger upp.

This is Halloween

 
Kom på att det är Halloween snart och denna outfit från min favoritsida Odium clothing vore ju inte helt fel. Ge mig!!!
 
Har dock ingen aning om vad som sker på Halloween, men jag är pepp på att klä ut mig. Kanske ska kidnappa Mirell och tvinga henne göra någon creepy sminkning på mig... mohahaha.

Core

 
Plugg och glass, helt okej en gråmulen söndag. Jag är glad. Blött hår har jag också.
 
 

Insane

Det är inte alla som vaknar pigg och utvilad klockan åtta en söndagsmorgon. Men det gör jag :D gick upp och pluggade lite och tog en powerwalk. Nu sitter jag här, nyduschad och pigg som en lärka. Sådana mornar gillar jag, det är liiite bättre än att vakna upp bakis.
 
Detta har varit en skön helg med både party och chill. Precis vad jag behöver. Ska träffa Jonas idag, perfekt avslutning på helgen.
 
Nu blir det matlagning innan min mage kurrar ihjäl. Gryta med lax och räkor i, det låter inte helt fel. Lax <33333
 
Have a trolling day!
 
 
Btw, lyckan som uppstår när man kommer på att jag har en och en halv burk Ben&Jerrys kvar i frysen. Ehehehehehehe! 
 
 

Shot

Underbara, lediga helg! Igår blev det pizza, mys och senare utgång med massa awesome folk :) resten av helgen har jag inga speciella planer alls, känns riktigt skönt att bara kunna ta dagarna som de kommer! Nu ska jag snart ut på powerwalk, sen ska jag chilla galet så får vi se vad som sker ikväll.
 
 
Jag och Jonas bestämde oss för att göra blåbärspaj i torsdags, jäklar så gott det blev!
 
 
Finingar på Selins igår.

Strimlad komage

 
Det här hittade jag och Mackä på konsum nyss. Det var halva priset så jag var bara tvungen att köpa, av absolut ingen anledning alls. Och nej, jag tänker inte äta det. Men om någon frågar mig om jag har strimlad komage i skafferiet så kan jag åtminstone svara ja utan att ljuga.
 

A nice day

Tjohooo!
 
Idag är en sån där skön dag när man är ledig, ganska underbart. Har städat, kört ett träningspass, handlat, lagat mat och nu väntar jag på att sista tvättmaskinen ska bli klar.
 
Nu ska jag kötta igång med plugget (: rock on!
 
 
Bara tanken på Jim Carrey får mig att skratta. Vilken awesome människa.

Curse of me

 
Ja, the grudge är min tvilling. 

It's like a glove

 
The grude gör konstig min och tummen upp.
 
Kissbiljett beställd! Det är fredag. Jag lyssnar på awesome musik, ska snart dra ut. Tagga jobb lördag och söndag. Men på kvällarna ska jag bannemig träffa awesome folk.
 
Fiiint det. Rock on, llamas!

In my own green world

Än en gång, jag är bäst i världen på att laga mat. Pasta carbonara, nomnomnom <3
 
Kom på att jag inte har något vettigt att skriva. Har hållit igång hela dagen, så nu längtar jag efter att få sova tidigt. 
 
 
För att jag saknar den laman <3
 
 

Feel the fire

Kiss kommer till Sverige den 1 juni! Och ja, jag ska dit. Jag ska se dem innan gubbarna dör. Beställer nog biljetter på fredag. Äntligeeen :D
 
Sitter och chillar, nyduschad efter jakten idag. Åkte till skogs igår kväll och sov i Jonas stuga, myyyys <3 sedan bar det iväg tidigt imorse för att spana efter älgar. Det första som hände, när jaktlaget samlades, var att det dök upp en älgko med kalv i skogen, så dagen började bra ^^ men sedan var det dött hela dagen, fick inte se någonting mer.  Men jag är glad att jag fick se ett par älgar i alla fall och det var skönt att få komma ut i skogen. Väldigt skönt att komma hem och duscha efteråt också. Önskar jag kunde vara med någon mer dag i veckan, men jobben kallar.
 
 
Jonas är på hugget :*
 
 
Jag älskar att sitta vid en eld och höra hur det sprakar. Skulle kunna bosätta mig i en eld, haha.
 
 
 
 

Anyway you want it

 
 
 
 
 
 
 
Hade en helt awesome kväll igår! Först var jag i Malung och träffade min bror, det blev ingen flygning eftersom det var något fel på planet, med awesome att träffa honom! Sedan bar det av till Matilda där det blev en supermysig kväll med massa gött och massa skratt. Underbart att få träffa klassen igen, även om några saknades. Tycker vi borde göra sådant oftare. Avslutade kvällen i Vansbro med massa folk, kom i säng vid 5. Bra fart.
 
Idag blir det nog bara chill och ladda inför jobb och älgjakt nästa vecka. Nice!
 
Rock on folks.

Lovely weekend

Heeeelg och jag är ledig idag och imorgon. Med tanke på att jag jobbar hela nästa vecka, även helgen, är det väldigt skönt att få vara ledig.
 
Igår blev det bullbak och mys hos Jonas med han och Elias, vi firade kanelbullens dag en dag i efterskott, eheee. Sedan åkte jag hem och såg på Rock of ages med Luise. Filmen var helt okej, dock lite väl förutsägbar.
 
Idag har jag pluggat och powerwalkat, nu ska jag käka och sedan dra till Malung för att få en flygtur med Johan :) ska bli kul. Älskar att flyga! Flög ju förra veckan med, när vi var till Irland. Det känns inte som det var förra veckan vi var där, känns längesen. Saknar det!
 
Ikväll blir det tacomys med awesome folk hos Matilda :) lovely! Sedan är det fest i Vanå, som vanligt. Härligt!
 
Icke att förglömma: Idag fyller Mirell år :) Grattis till dig Mirell!
 
 
Man kan aldrig få för mycket bullar ;D
 
Rock on llamas!
 
 
 

Flow

 
 
Här är ett par bilder från fotograferingen med Ida Melin. Lamaness.
 
Bra fart på mig, sitter uppe och flummar som satan. Men nu ska jag verkligen försöka slå av epic sax Gandalf och sova. Good night llamas!

Epic gandalf

 
Klicka på länken och dö av skratt. Ni hörde mig. 

Doften av kokos <3

Dö, förkylning, dö. Inte för att jag är jättesjuk, men min hals och min näsa är fucked up, tillräckligt för att jag inte ska kunna träna. Inte så konstigt egentligen när jag har umgåtts med en hel del sjuka människor och sovit dåligt. Jajaaa, det är väl bara att försöka vila och ta det lugnt. Synd bara att jag har så svårt för det.
 
Idag får det bli en pluggdag :) städat har jag gjort också. Sedan ska Jonas kidnappa mig till skjutbanan i Nås, spännande. Ska följa med honom på älgjakt nästa vecka, mys!
 
 
Jonas köpte en kokosnöt lite random igår när vi var på ica. Det var inte helt lätt att få isär den, han fick kämpa tappert med en hammare. Men till slut gick det :) sedan hade vi myskväll med film, grönsaker och dipp. Awesome <3