Guitar


Lines form on my face and hands

Inte så mycket tid för bloggning idag, det finns viktigare saker att göra. Som till exempel att börja fundera över det muntliga nationella provet i svenska B. Gaah! Men jag vet vad jag ska prata om iallafall, så det är lugnt :) dagen har bestått av skola, gym och promenad med Johanna. Gött! Ikväll blir det nog någon film. Imorrn har jag en lektion på hela dagen och den börjar halv ett, snacka om slapp dag! Sovmorgon in my heart <3 Dessutom är det en rolig lektion: ensemble. Sedan drar jag till Malung för att söka sommarjobb på arbetsförmedlingen. Wiho! Nu har jag inte tid mer, see ya!

If you like to gamble...

Bara för att jag skrev om våren igår så snöade det idag. Kul.

Men jag är inte bitter för det. Ikväll blir det nog poker med lite folk ser det ut som :) nice! Jag brukade spela jätteofta förut, men nuförtiden blir det mer sällan.


Faster

Känner mig glad och lätt i hela kroppen. Den känslan brukar komma med våren. Jag gillar våren <3

Lyssnar på Within temptations nya album The Unforgiving, sjukt bra! Jag älskar sångerskan Sharons röst, så underbar. Jag längtar verkligen tills jag ska se dem i oktober.

Grym sångerska.

Teater

Hemma från teatern! Det var jättebra :D är verkligen imponerad av skådespelarna. De kunde båda agera, dansa och sjunga jättebra. Det var även två personer som spelade musik och det gjorde att det blev en speciell stämning. Underbart! Nu drar jag snart iväg till Järna för att hälsa på en sväng. Bye!

Living in a world of promises

Idag vaknade jag klockan sju. Sen somnade jag om och sov till nio! Woooooow! Sen kom jag på att klockan skulle ställas fram, så plötsligt blev klockan tio. Jag har faktiskt varit riktigt effektiv nu på förmiddagen, jag har handlat, städat, gymmat, duschat och lagat mat. Allt medan Joakim har luggit i sängen och sovit. Men han ska minsann få städa och greja han också ^^

Igår kväll var jättemysig med massa esteter, skratt och flumm. Sådana kvällar gillas. Under Earth hour släckte vi förstås ner alla lampor och tände massor av ljus. En riktigt bra kväll blev det. Klockan fyra idag ska jag på teater på kulturhuset. Ormstunga heter föreställningen och den framförs av en jättebra teatergrupp som heter Västanå teater. Jag såg en föreställning med dem förra året och det var jättehäftigt. Så nu har jag ganska höga förväntningar.

Det känns väldigt skönt att inte jobba idag! Det är inte ofta som man har en ledig söndag :)

Aaaj!

Jag måste bara få beklaga mig över min outhärdiga smärta. Okej, riktigt så illa är det inte. Jag var ute och gick en promenad idag i ett par skor som jag vet att jag får skavsår av om jag går långt, men jag tänkte inte gå så långt så jag trodde att det skulle gå bra. Men nu sitter jag är med svidande skavsår och hälar som värker i alla skor jag försöker gå i. Smart Elin! Usch, jag hatar skavsår!

"Rock'n'roll music is the true religion"

Skapligt trött jag är nu, haha. Har inte sovit mycket inatt. Föreställningen igår gick jättebra, det känns sorgligt att det var den sista. Jag vill köra igen! Bara att vänta till nästa produktion. Direkt efter föreställningen drog jag iväg på fest, mycket kul :) kom väl i säng vid halv tre. Gissa när jag vaknade imorse? Klockan sju och sedan somnade jag inte om. Bra Elin, bra! Jag fattar inte hur jag inte kan somna om! Jag gav upp vid åtta ungefär och åkte med Joakim till Järna för att se honom spela pingis. Det blev lite segt efter ett tag, för det tog låång tid, men som tur är var Johanna där och gjorde mig sällskap ^^ Nu är jag hemma igen och väntar på att gå ut och äta någonstans med pingisgänget. Yeah! Ikväll blir det produktionsfest med underbara esteter, det ser jag fram emot. Och imorgon jobbar jag inte, jag ska se en teater på kulturhuset istället! Wiie :D

Citatet i rubriken är av Lemmy Kilmister, sångare i Motörhead. Jag älskar det citatet.
Det har förresten kommit en film om Lemmy nu, den måste ses inom en snar framtid!

Wiee

Nu har vi spelat föreställningen för vuc så nu är det bara att vänta tills ikväll när vi ska köra sista föreställningen. Jag längtar! :D Det gick riktigt bra idag, förutom att en stol gick sönder. Att vi aldrig kan spela utan att någonting ska gå sönder, typiskt. Men that's life, tur att vi kan improvisera ;) Nu vill jag att det ska bli ikväll så vi får köra igen! Men först ska jag och Joakim äta våfflor med hans familj, det är ju faktiskt våffeldagen idag, nice ^^ nu ska jag snart ta en promenad. Bye!

No more utväxt

Idag har mamma varit här och hälsat på, hon passade på att färga mitt hår. Det behövdees verkligen kan jag lova. Nu är hela håret alldeles svart :') no more utväxt!

Premiären blev av idag, äntligen! Det gick riktigt bra också, det är så sjukt underbart att stå på scen så det går inte att beskriva. Tänk att man blir så nervös innan, känns som att det är tusen fjärilar som fladdrar omkring i magen, men det släpper när man väl kommer in på scen <3 Dock hände det en liten incident, vi har en soffa som vi tar ut från scenen en gång och som sedan ska in igen i nästa scen. Men när vi skulle ta in soffan råkade ena benet lossna. Snacka om panik vi fick! Ljuset gick upp på scenen och vi var tvungna att gå in utan soffa, så jag och Maja som skulle sitta i den fick stå istället. Hahaha, det var lite kul faktiskt, alla på scen fick kämpa för att hålla sig för skratt. Så kan det gå ;) Nu är det bara att ladda inför de sista föreställningarna: Kl.10.00 för Vuc imorgon och kl.19.00 för allmänheten. I like it!


Det står faktiskt "dum soffa" på bilden, om ni inte ser det (a).

Welcome to my nightmare, I think you're gonna like it.

Alice Cooper kommer till Gröna Lund i sommar!

Jag. Vill. Dit!!!
Vi får väl se, jag har ju redan sett honom två gånger, men en tredje gång skulle inte skada :D Inte en fjärde heller, och en femte... åh, jag tror att jag har konsertabstinens. Ge mig sommar och Wacken så blir jag glad. Fast jag är ju glad redan nu :) men.. ja.
I morgon har vi premiär. Eller jag menar, jag hoppas att vi har premiär. Det är fortfarande folk som är sjuka. Men jag tror att vi klarar det :) men det känns inte som att vi har premiär i morgon, vi går ju i skolan nu och det brukar vi inte göra dagen innan en premiär! Men jag vet att jag kommer att vara pepp i morgon, längtar! Ikväll bär det av till Johanna för ännu en pepp-kväll. Tredje gången gillt nu! Nej nu vill jag spela gitarr och så småningom laga mat, rock on!

Ut

Just nu sitter jag i skolan och har håltimme. Det är jättehärligt väder ute och jag vill bara UT! Det får bli en promenad efter skolan, åh vad skönt! Nu ska jag vara duktig och plugga engelska i väntan på sista lektionen.

<3

Take this kiss with slow embrace
To the darkest place
Just you and I

Through these walls to the other side
Where our souls collide
Never to die

Into the grave
We waltz from the light
Out of the grace
Only love will survive
Thicker than wine
Deeper than time
We dance to the dark delight.

Without end through ash and dust
In our hearts we trust
What fate has allowed

Beyond this time on the other side
Where nocturnals lie
Living to die

Into the grave
We waltz from the light
Out of the grace
Only love will survive
Thicker than wine
Deeper than time
We dance to the dark delight

Joined together
Bound forever
Deeper
Stronger
Nothing can tear us apart in this world

Don't you turn away those years
Another thousand tears
Wash away your fears

Dancing on and on
In the night and the tears keep falling 

Eternal

Hemkommen från jobbet och har nyss blivit bjuden på kycklingsallad av Joakim. Tack <3
Har varit en helt okej dag idag, imorrn är det skola igen, alltså vanlig skola. Det känns jättekonstigt, jag har inte varit i skolan sen fredagen innan sportlovet O_o



The 69 eyes <3



Time to sleep

Jag har precis kollat på Burlesque, har velat sett den filmen länge. Den var riktigt bra! :D
Musikalen i Djurås var också bra, sorglig var den. Jag gillar sorgliga musikaler, det blir liksom mer känsla i dem. Nu ska jag gå och lägga mig, kan behövas eftersom jag ska upp och jobba klockan sju i morgon. Good night!



Good morning

Hade en väldigt kul kväll igår. Min bror kom hit och vi spelade massa tv-spel, hihihi. Det var även lite mer folk här, blev en riktigt lyckad kväll. Idag lyser solen och jag ska iväg till Djurås tillsammans med några esteter och se en musikal. Det ska bli awesome :D känner på mig att det blir en bra dag idag. Imorgon ska jag jobba. Ha en bra dag!

Snart åker skinnjackan fram! Det är ett vårtecken :)
(Gammal bild)

Nintendo <3

Idag var jag jättepeppad för föreställning, men sedan blev det ingenting. Typiskt. Det blir ingenting alls den här helgen. Vi ska spela upp den nästa vecka istället, på torsdag och fredag. Tur det, för om vi inte hade kört alls hade jag blivit riktigt jäkla ledsen. Jag vill verkligen göra det här! Jag längtar tills nästa vecka :') då ska nog alla vara friska. Så min morgon blev alltså lite upp och ner, men nu sitter jag hemma och det är helg. Skönt! Ikväll kommer min bror hit, då ska vi spela Mario Kart Double Dash och Super Smash Bros Melee! Jag älskar det, så sjukt kul! Nintendo är bäst <3 det blir nog en bra kväll :)

Jag har alltid varit en liten nintendonörd, hihihi.

Nothing hurts my world, just affects the ones around me

Det blev ingen föreställning idag tyvärr, men vi kör förhoppningsvis imorgon. Det blev i alla fall ett genrep idag och det kändes bra. Så nu längtar jag tills imorgon!! *Hyper* Då blir det två föreställningar, en för vuc och eventuellt smedbergsskolan och en för allmänheten på kvällen :) Ikväll blir det film med Johanna och Sofie igen, wiie!

Today is the day

Idag skulle jag gå upp senast halv nio, gissa när jag vaknade? Klockan sex. Men som tur är somnade jag om. Idag är dagen som jag har tjatat om, det är premiär för vår teater! Om inte någon fortfarande är jättesjuk förstås, men jag hoppas inte det. Jag är inte nervös än, men jag vet att jag kommer att bli det. Jag är mest glad och hyper just nu, hihi. Awesome!

En bild från våra repetitioner.

Shy

Jag gillar random rubriker. Oftast tar jag bara en del av en låttext eller en låttitel. Bara så ni vet ;)

Imorgon har Obemärkta flickor premiär! Jag hoppas i alla fall det, det är tyvärr många esteter som är riktigt sjuka nu. Typiskt! Hoppas, hoppas att ni blir bra girls <3 ohohoho jag är så pepp! Kommer att bli hyper imorgon, det kan jag lova. Tur att vi inte börjar förrän klockan elva, en rejäl sovmorgon känns behövligt för oss alla. Ikväll ska jag till Johanna och se film, mys :) bye!

Scorpion flower

Can I steal your mind for a while?
Can I stop your heart for a while?
Can I freeze your soul and your time?
Scorpion flower
Token of death
Ignite the skies with your eyes
And keep me away from your light
Kom nyss tillbaka från en jätteskön promenad, det var behövligt.  Nu är det inte långt kvar tills vi har premiär, jag längtar verkligen. Det finns ingenting som slår känslan av att stå på scenen, den går inte att beskriva. Man får en sån kick och det är helt underbart :) så jag ser verkligen fram emot att få stå på scen igen. Ikväll ska jag nog börja läsa texthäftet inför nationella provet i svenska B, det är lika bra att få det gjort. Det får bli mitt nöje ikväll. Wiho!

Ännu en dag på teatern

Idag körde vi ganska länge på teatern, till klockan sex ungefär. Det känns som att allt börjar sitta nu :D jag är riktigt pepp på att köra inför publik! När jag kom hem möttes jag av nylagad pasta carbonara, mums! Tack Joakim <3 :) Sedan kom min bror på besök, kul att se honom! Nu hinner jag inte skriva mer, ska se på film. Ha en bra kväll!

Dinner is served, bitches!

Bara för att jag är besatt av Regular Ordinary Swedish Meal Time.

Helgen går mot sitt slut, även om det här egentligen inte har varit någon helg. Imorgon börjar vi kvart över åtta, så jag ser fram emot att lägga mig tidigt ikväll och vara jättepigg imorgon. Vi har för satan premiär på torsdag! Gaaah, I'm so excited! Teatern igår var bra, det var helt grymma skådespelare som inspirerade mig. Dock var föreställningen väldigt lång och jag var väldigt trött, det var ingen bra kombination. Men allt som allt var det en mycket sevärd teater.

Mysbild.

The sun is shining

Kom nyss tillbaka från en fotopromenad i det underbart soliga vädret :) det blev inte så många bra bilder, men skönt var det! Tur att man får låna Joakims systemkamera, hihihi <3 Jag började dagen med att vara på teatern i två och en halv timme och syssla med produktion, sedan fick vi sluta. Ikväll ska jag till kulturhuset och se en teater som heter Natten är dagens mor. Det ska bli väldigt intressant. Tur att man är estet så man får gå gratis (y)

Idag åkte solglasögonen fram. Summer, here we come!

Kinamat

Vi lagade som sagt kinamat igår, här kommer lite bilder.
Vårrulle med sweet chilisås.
Friterad kyckling och räkor med nudlar.
Friterad banan med glass - supersmaskigt!


Det blev en lyckad kväll med god mat och massa trevliga människor :)

Night

Just nu är vår lägenhet fylld av folk, haha, trevligt ^^ tidigare ikväll lagade vi kinamat, eller rättare sagt massa friterat grejs och nudlar. Gott blev det iallafall :D värsta läskigt att fritera ju, var jätterädd att det skulle ta eld, men det gick bra! Vi är skillade (y) I morgon kör vi vidare med produktionen klockan tio, det är hårt att gå på estet ibland. Men jag har då ingenting emot att jobba på helgerna :)

Gaaahahahahaha

Rubriken beskriver hur övertrött jag är.. ehehehehe. Man blir trött av att vara på teatern hela dagarna, men det är värt det för det är kuuul! Åh, jag känner att jag skulle behöva en promenad, då blir jag nog piggare. Ikväll ska det lagas kinamat! Det ska bli väldigt spännande, för första gången i mitt liv ska jag prova att fritera hemma. Som sagt, spännande...

TRÖT HEST!!!!


Och ja, det är meningen att det bara ska vara ett t i trött.



Kimmen älskar dig elin <3 :)

/Joakim


Sötis <3


A new day

Ballad of Dwight Fry - Alice Cooper <3

Sovmorgon idag :D börjar inte förrän tio, skönt! Fast morgonpigg som jag är vaknade jag kvart i åtta och gick upp då. Det är så skönt att gå upp i god tid och duscha, äta frukost och så utan att stressa. Nu ska jag snart dra mig iväg mot teatern :D är pepp på att köra igång!

Love

Ett år med Joakim idag. Jag älskar dig <3

Semmeldagen

Eftersom det är semmeldagen idag har jag ätit en riktigt god semla! Det var verkligen längesen jag åt en. Mums!


Produktion

Nu är produktionen igång! Vi ska vara på teatern i två veckor och jobba med vår föreställning Obemärkta flickor som kommer att ha premiär torsdag 17/3. Föreställningar för allmänheten blir 18/3 och 19/3. Jag älskar att ha produktion :D man får hålla på med teater hela tiden och umgås med alla underbara esteter! Wiie <3 Det är lätt värt alla sena kvällar det förmodligen kommer att bli.
Bara för att jag är beroende av tuggummi blir det en bild på den allra godaste sorten just nu!

Jaaaaa!!

Lycka! Children of bodoms nya album Relentless reckless forever släpptes i Sverige idag och finns nu på spotify! Äntligen <3 En mycket glad Elin :D


Morötter - ja tack!

Jag har kommit fram till att jag älskar riven morot, det är så himla gott! Särskilt om man river morötterna på den sidan av rivjärnet med de små hålen... mums <3 det blir jättegott och saftigt.

Intresseklubben antecknar, I know it!

I don't know - Ozzy Osbourne

Stucked in my head.

Har jobbat idag, som vanligt. Det blev några extra timmar idag vilket betyder mer lön :D moooney! Nu känns mina ben som spagetti så nu blir det lugnt resten av kvällen. Igår blev det poker och jag lyckades vinna en hundring, inte illa för att vara mig ;) kul var det i alla fall!

Oh my god, it's a double rainbow!

http://www.youtube.com/watch?v=B6TfGD6CQs0

Awesome!

The black widow - Alice Cooper <3

Finväder ute, men direkt man går utanför dörren håller man ju på att blåsa bort! Oops. Idag sov jag till tio. Tio! Det är länge för att vara mig, men det blev ju rätt sent igår så det var behövligt att sova ut. Idag tror jag att jag ska ta det lugnt, det känns längesen jag hade en helt lugn lördagskväll. Vi får väl se :) Jag vill på gymmet eller ut och gå eller vad som helst! Men det går inte på grund av en viss anledning... suck. Varför ska det vara så? Jaja, bara att kämpa på. Ha en underbar dag allihop.

Alice Cooper framför Cold Ethyl, underbart <3

Jag vill ha sommar nu! Vill ha varma kvällar med dom bästa och massa massa konserter! Jaja, bara att ha tålamod, det är iallafall vår nu, tycker jag ^^ wiiie!

Crazy, but that's how it goes

Hade en mysrysig kväll igår med Ida, Mackä och Mirell. Vi såg på The Stranger och The Haunting, awesome! Me like scary movies <3 men jag blir så rädd O_o

Fredag idag, inte mycket kvar av lovet. Vad fort det gåååår! Jag hänger inte med. Vet inte vad jag ska göra ikväll, det visar sig. Just nu sitter jag och njuter av ett underbart grönt äpple <3 yummi!
Läppstiftäpple! Bilden är från en oförglömlig kväll i Ekskogen :)

Vinter 2011


Back in Vansbro

Japp, det blev en kort visit i Malung, men bättre det än ingen alls!

Nu sitter jag och nöter Cradle of filth <3 och väntar på Ida och Mackä :D

Tack


Tack för att du får mig att le <3


Tuggummi <3

Hej jag heter Elin och är beroende av tuggummi. "Hej Elin!"

Haha, det stämmer verkligen. Direkt jag har ätit mat måste jag ha ett tuggummi, annars känner jag mig ofräsch i munnen och det är inge kul.

Jag har spenderat större delen av dagen i Sälen tillsammans med min mamma. Vi har käkat på restaurang och jag har faktiskt shoppat lite. Hittade en underbar drakspegel, ett nitarmband och ett par solglasögon. Tänk vad glad man kan bli av att konsumera ibland. Sen övningskörde jag hem från Sälen, då kände jag mig duktig. Hinner nästan aldrig övningsköra, så det är bäst att passa på när chansen finns.

Nu sitter jag hos pappa och kommer att spendera resten av kvällen där. Have a good night!