Stockholm, here I come

 
Hej, jag är pepp. Och ja, det är fullt normalt att ha på sig solglasögon i badrummet.
 
Har varit en hektisk men bra torsdag. Jobbat två pass, dansat, tränat, tvättat. Nu har jag äntligen landat med bara det jobbigaste kvar att göra: packa inför morgondagen. Då drar jag till Stockholm :D först ska jag träffa massa awesome folk som jag inte sett på länge, blir grymt! På lördag är det Kiss på Friends arena, äntligen! Vilken grym helg det kommer bli! Superfint väder gör det ju inte sämre heller :)
 
Rock on llamas! Det ska jag göra.

Metal

 
Såhär såg mitt söndagsflöt ut igår. Glass, sockerkaka och nutella. Because I'm worth it.
 
Idag blev det två jobbpass, när jag kom hem fick jag ett ryck och klippte sönder lite kläder. De blev mycket finare så :)) hihi. Nu ska jag ta ett glas c-vitamin och bara ta det luuugnt.
 
Stockholm på fredag! Kiss på lördag! Åååååh.
 
Rock on.

Live

Åh vad det är underbart med sommar!
 
Vilken dag det var igår, haha. Spenderade i princip hela dagen i en båt. Mycket trevligt, även om vi sjönk en gång och kom sist i mål. Jag tog även första doppet för i år och det var faktiskt jätteskönt i vattnet. Efter det åkte jag hem till Jonas och vi däckade direkt, heelt slut var man.
 
Idag har jag dansat och nu blir det nog att ta det rätt lugnt resten av dagen. Skönt!
 
 
Provkörning av båten igår :)
 
 

High five for life

Det är fredag, det är sol och jag är pepp på livet.
 
Jag har haft lite ångest inför hösten, men nu känns det mycket bättre och jag hoppas verkligen att jag kommer in på utbildningen jag sökt. I så fall kommer jag att lämna Vansbro, vilket kommer kännas båda spännande och hemskt. Men så är det här i livet :)
 
Imorgon blir det båtåkning med ett gäng grabbar, vi ska nämligen delta i Sill-Antons race, vilket innebär att man åker i hemmabyggda båtar i Järna och tävlar i lite olika priskategorier. Men vi åker mest för att ha kul. Det ska bli väldigt naaajs.
 
På söndag blir det dansträning, två veckor kvar till premiär idag! Wiiie! Och nästa vecka bär det av till Stockholm och Kiss. Jag är glad.
 
 
Bild från esteternas spelning i onsdags.
 
Rock on!
 
 

Deeper down

Sitter med nyfärgat hår och är allmänt nöjd. Har haft en superbra helg, varit ledig hela helgen för ovanlighetens skull, det behövdes!
 
I fredags blev det grillning och chill hos Luise. Vi lyckades dock inte så bra med grillningen till en början, fick ingen fyr på engångsgrillen. Vi gick in i huset en sväng och när vi kom ut hade hennes hund Yoko ätit upp allt kött som låg vid grillen, råa och allt. Så går det när man lämnar en hungrig hund ensam med massa mat ;) det var bara att åka och köpa nytt, då lyckades vi bättre. Grillad mat på sommaren är ett måste <3
 
Igår var det dansrep hela dagen. Det är superkul att få dansa igen och peppa inför förestälningen om tre veckor! Det kommer bli grymt att få stå på scen igen. Jag är så glad att jag får vara med i detta projekt med alla härliga människor. Efter dansen åkte jag till Jonas och tillbringade kvällen där :*
 
Idag blev det mer dans och sedan friskis på det. Nu ska jag snart krypa ner i sängen och vänta på Jonas som kommer snart.
 
Lite bilder från veckan och helgen:
 
 
En av Jonas söta hundar.
 
 
Firade mammas födelsedag med fika ute i solen.
 
 
Foodporn.
 
 
Nu är det sommar!
 
 
Luise och Yoko :)
 
 
Grillat, mums!
 
 
Glasspaus från dansandet i finvädret.
 
 
Dance til' you drop
 
Nu: sova! Godnatt llamas!

 
 
 

En katt för sin hatt

 
Haft lite nostalgistund och sett denna film, så jäkla härlig den är!
 
Godnatt :)

The last words

 
Är skapligt slut efter en dag med jobb, dans och träning. Nu ska jag avsluta helgen med filmmys.
 
Rock on llamas!

The fire still burns

 
 
 
Jag älskar ljudet av en sprakande eld. Det är avslappning på hög nivå <3
 
Hade en kanontrevlig kväll i Nåsskogen igår med Jonas och Elias. Vi grillade, drack lite godricka, spelade gitarr och hade det allmänt gött. Jag hoppas det blir många kvällar i skogen denna sommar.
 
Nu är jag tillbaka i Vansbro, synd att jag inte kunde stanna längre. Snart blir det iväg och jobba. Imorgon blir det mer jobb och dans :D
 
Rock on!

Gött

 
Inviger helgen med en macaron som jag köpte i Frankrike, kunde inte låta bli att ta med mig en liten samling hem. Saknar redan Paris lite smått.
 
I helgen blir det jobb både lördag och söndag, men ikväll är jag ledig och snart ska jag åka till Jonas stuga i Nås och grilla och mysa.
 
Ha det gött!

You. Yeah, you there.

Sweet mother of the fucking llama!!!!
 
HERREJÄVLAR!
 
 
Detta kan ju inte bli bättre!
 
Livet. Livet <3

Take me higher

Shiiiet, igår och idag har varit rena sommaren! Helt underbart. Har varit ute och njutit i solen med fint folk så mycket jag har kunnat. Supervarmt, gött och soligt. Sommaaaar, yey! Det enda negativa är att solen gör en brun, vilket betyder att det är dags att kötta på sig fullt med solkräm.
 
 
Mys vid Ängarna. Gitarr, sol, grillning och vänner vid en sjö. Det är så det ska vara.
 
 
 
Mjukglasspremiär idag :))
 
 
 

Borta bra men hemma bäst

Tjeena!
 
Nu har jag landat i Vansbro igen. Vi kom hem till Malung igår vid fyra på morgonen, då var det bara att lägga sig,  sova några timmar och sedan bege sig mot Vansbro. Har sett esteternas dansföreställning idag, de var så sjukt duktiga! Underbart att se, man blir så stolt över alla samtidigt som det känns sorgligt att inte jag är med. Men i juni då jäklar ^^
 
Resan har varit helt awesome, jag har hunnit med att se allt jag hade tänkt. Det var så härlig atmosfär i hela staden, det går inte att beskriva, det måste upplevas. Jag har åkt upp i Eiffeltornet, sett triumfbågen och vandrat på Champs Elysees, åkt båt genom Paris i nattskrud, sett eiffeltornets ljusshow, vandrat runt i Montamartre, blivit besatt av macarones, varit nere i katakomberna och sett Mona Lisa. För att bara nämna några saker. För att inte tala om hur gott vi har ätit och fikat. Vi har haft det fantastiskt med andra ord.
 
Hur bra jag än trivdes i Paris är det alltid skönt att komma hem igen och få krama om alla vänner <3 och snart får jag träffa Jonas, som jag längtar.
 
Jag har hur många bilder som helst att visa, vi får se när jag har tid att lägga ut dem.
 
 
 
New obsession: Macarones. Denna fylld med nutella.
 
 
Att vandra runt nere i katakomberna var mysigt :] förr i tiden flyttade fransmännen ner massor av döda kroppar under jorden, eftersom kyrkogårdarna svämmade över med lik och stanken spred sig över hela staden. Det resulterade i dessa katakomber.
 
 
Jag framför mäktiga, gotiska Notre Dame.
 
Det finns hur mycket som helst att visa och skriva om. Jag får ta lite i taget.
 
Rock on llamas!