Never fading

Sitter här med massa färg i håret, värsta backslick har jag ;) svart, svart, svaaart! Underbart. Tack Mirell ^^ Jag skulle aldrig våga färga mitt eget hår... skulle missa hur mycket som helst. Så det är tur att det finns folk som vill hjälpa till (:

Idag har jag varit ganska flitig faktiskt. För det första har jag varit i skolan hela förmiddagen fast jag kunde ha varit ledig hela dagen. Har faktiskt pluggat en hel del, feels awesome. För det andra har jag varit i Malung och handlat klart nästan alla julklappar :D känns väldigt skönt. Nu slipper jag oroa mig över det.


Det får bli en bild på en supersöt lama.

En kravmärkt frukt

Varför ska man ställa så höga krav på sig själv? Känns som att jag aldrig kan slappna av, som att jag måste göra någon nytta hela tiden. Har också hela tiden känslan av att jag glömt något superviktigt jag måste göra. Typiskt. Känner mig som en kravmärkt frukt. Well, då är jag ju i alla fall miljövänlig. Men egentligen har jag väl ingen anledning. Tror jag. Eller?

Svammel.

Sleep all day, party all night

Jag ska bli buddist. Det finns nämligen en riktning inom buddism som kallas lamaism. Det måste ju vara perfekt för mig. Jag ska bli en riktig lama. Fast det är jag ju redan.

Flumminlägg gillas. Nu ska jag göra samhällskunskap. Så fort ett prov är avklarat dyker ett nytt upp... men det är bara att köttaaaaa.

Btw, det är liiite snö ute, fast det vet hela världen redan. Men antagligen försvinner det snart. Fast man vet ju aldrig.

Svammel is the shit.

Never die

Kändes nyss som jag hade massor att skriva men nu försvann det litegrann. Haha. Jag är bara allmänt glad just nu och det är ju positivt ;) första advent idag också, det ironiska är att det känns som vår ute. Me like :D fast nu vill jag faktiskt ha lite julkänsla, så då borde snön komma snart tycker jag.

Har haft en awesome helg med massa härligt folk :D det var längesen jag inte hade en awesome helg. Wiiie :D så nu ska jag lägga ut bilder på facebook, mohahahaha! Det är alltid lika roligt att kolla igenom kameran på söndagar, särskilt när folk snor kameran och tar massa bilder ;)

Lite people från helgen :)

Fredagsmyyys

Bara för att jag hörde den reklamen nyss.

Som sagt, freedag :D jag gillar fredagar, de är alltid så flummiga och härliga. It's so awesome! Igår hämtade Joakim sina sista saker så nu är min lägenhet ovanligt tom, det ekar i en del rum och det känns lite weird xD men men, snart flyttar jag till en mycket mindre och mysigare lägenhet, ser faktiskt fram emot det. Gött att man bara behöver flytta någon meter (y)

Btw, det är massa plusgrader och den 26 november? Hur går det ihop? Det brukar vara extrem vinter den här tiden på året. Förmodligen växthuseffektens fel. Fast jag tycker det är skönt att det inte har kommit snö än, men samtidigt blir allt mycket mysigare när det är vitt och fluffigt ute, jag är lite schizofren på den fronten. Eller det är inte rätt ord, men ändå.

Nu ska jag lama vidare, lyssna på awesome musik och invänta kvällen :D rock on!

All shall fall

Jag har ingen skola idag :O skönt, men samtidigt inte. Jag menar, vad ska man då hitta på hela dagen? Jag har typ inget plugg att göra heller.. oh my llama, det var ovanligt. Men jag ska njuta av det och bara chilla :) underbart.

Såg en riktigt bra teater igår, Sin ensamma kropp hette den. En åttio minuters monolog med en väldigt bra skådespelerska. Verkligen jättebra. Dessutom fick jag scenarbeta och det var riktigt kul faktiskt :) igår lärde jag mig även en sak: Det är väldigt underhållande att se på när två killar bygger ihop en dator.

Random bild från helgen. Vi har keps och knarkar.

Yehehee

Inatt drömde jag att jag hade en paradisask som jag skulle äta ur. Åhåhå, måste vara världens godaste choklad nästan. Så jag öppnar locket och upptäcker att den allra godaste redan är uppäten. Den finns inte på det undre lagret heller. It's you fucking nightmare.

Trololo, ska snart bege mig till skolan för att ha ensemble, teater och sång. Sedan blir det jobb på teatern, blir intressant. Hoppas att föreställningen är bra :)

Black Sabbath kommer till Sverige. Jag vill se dem! Men vet ej om jag har råd. Vi får se hur det blir.

Mer falukorv till folket.


Idag har jag inget mer vettigt att säga än att jag älskar felsägningar <3 hahaha!

Fade to black

Åh, jag hatar när facebook inte vill ladda upp bilder .__. men det finns värre saker. Oh ja.

Helgen har varit bra :) idag har jag varit en riktig hemmafru. Har handlat, lagat mat, diskat, tvättat och sen kanske jag ska städa också. Eller så tar jag det imorgon. Fördelen med att jag flyttar till en mindre lägenhet i december är att det blir mindre att städa (y) det är ju skönt.

Ikväll ska jag nog ha en hemmakväll med mig själv. Ska se på en film jag velat se länge, Jägarna 2.

Imorgon ska jag till Malung en sväng. Jag och mamma ska baka pepparkakor, yummie :D julkänsla på hög nivå.

Greener times

Idag är en sån där dag när man inte har något speciellt att skriva. Men ändå skriver jag. Why?


Nu ska jag kolla på film i brist på annat och vänta tills det blir kväll. Nice :)

Livet är inte rättvist

Oj vad jag uppdaterade igår. That's awesome.

Jag lägger till en sak på min önskelista: En killröst. Gaaaah.

Flummig och rolig dag i skolan idag, typiskt fredag. Hade bara en lektion ^^ nice. Så nu är det helg och den ser ut att bli bra (: har precis målat mina naglar, så nu är de svarta och fina igen. Om ni ville veta, liksom. Sen har jag inte så mycket mer att säga just nu.

Btw, jag har varit och kollat in lägenheten jag ska flytta till nu :D tror inte jag har sagt det, eller? Den var i alla fall lagom liten och gullig, blir nog bra åt mig! Wiho ^^ flyttar i december, det blir bra det. Men jag kommer att sakna denna stora lägenhet <3 fast det känns ändå mysigare att ha en liten lägenhet.

Sounds like a walrus dying


Vad vore livet utan youtube? Inte särskilt trololo...

Everybody's gotta die sometimes

Kom på att det snart är jul. Så då måste man ju göra en önskelista, right? Here it comes.
-Att Ghost gör ett nytt album. Nu. Jag kommer aldrig att sluta avguda dem. Ge mig meeeer.

-En alldeles egen grön lama. En levande, allstå. Ingen av garn, plast eller liknande.

-Högtalare till min dator, så jag får liiite bättre ljud i alla fall.

-Att alla får vara glada och lyckliga. Åh vad gullig jag är.

Så ser det ut just nu. Håhåhåhåhå :D nu ska jag läsa igenom en uppsats och skicka in den. Jag är så effektiv ibland. Rock on people!

Btw, grattis till min kära Ailie som blir 17 år idag! <3

Trololo!

Wiiiiho! Flum, flum, flum, fluuuuuuuummmm.

Jag såg som sagt Breaking Dawn i tisdags natt. Det var jättebra tyckte jag :D på något sätt var den annorlunda från de andra filmerna, men den var verkligen bra. I liked it! Verkligen värt att vara helt död av trötthet dagen efter.


Sitter nu i skolan och har inte särskilt mycket att göra. Har nyss skrivit prov i religion, så nu är alla prov gjorda, gött! Men det dyker säkert upp något nytt snart, typiskt.

Såg en teater igår som hette Boeing boeing med bland annat Nanne Grönwall. Den var rolig, en typiskt fars. Nästa vecka ska jag jobba på teatern, blir spännande.

Rock is dead... nooot.

Manson <33

Nightwish har släppt en ny singel vid namn Storytime, första singeln från nya albumet Imaginaerum. Jag gillar den faktiskt! Den är verkligen catchy. Typiskt nya Nightwish. Jag kan inte fatta att jag ska se dem i april, det är bara för bra för att vara sant. Sometimes I just love to be me.

Är grymt pepp att sätta igång med vår musikal nu också! Åhåhåhåh!

Idag är det en rätt fullspäckad dag. Skola fram till lunch, hem och städa, åka till Malung och vara där ett tag, åka hem försöka hinna gymma och fixa lite grejs. Sen inatt klockan. 00.01 är det Breaking Dawn på bio! :D Wiiie.

Btw, såg en väldigt bra film igår, 9. Den var speciell och sånt gillar jag.

Damn

Jag hatar när saker bara försvinner. Hur är det ens möjligt? Det måste spöka här eller nåt. Fast näää, då borde jag ha märkt det. Men som sagt, gaaaah. Jag hittar säkert det jag letar efter på det mest luriga ställe.

Idag på teatern fick vi lära oss en monolog som vi sedan spelade upp ett par timmar senare. Bra gjort av oss (y) och nyttigt med audition-träning. Det kan behövas för framtiden. Sedan gjorde jag historiaprovet också, gick faktiskt bra tror jag. Gött att ha det ur världen. Har religionsprov på torsdag också, wiho.

Längtar tills imorgon natt, då är vi nämligen ett helt gäng som ska se Breaking Dawn på bio här i Vansbro :D äntligen! Ska bli awesome. Och liksom, nattbio i Vansbro av alla ställen? Hur coolt är inte det?

Där dog mitt sista tålamod

You're having a good time baby, but that won't last.


Black Sabbath ska återförenas! Wiiiho :D

Har haft en bra helg måste jag säga. Igår blev det fest på kvällen, mycket roligt :D haha. Idag har det varit massa mys med världens bästa lama <3 vi bakade kladdkaka, det blev grönjävulskt gott! Awesome <3


Blå melonlikör, inte dumt det.

Watch me bleed

Oh yes, en del rubriker jag använder kan verka heldeppiga, men det är bara någon random låttext jag har i huvudet, det har ingenting att göra med hur jag känner mig. Promise.

Trippen till Stockholm igår blev lyckad :D det var jättekul att få kolla på skolan. Jag ska definitivt söka dit! Jag och Sofie var även bäst på att hitta i Stockholm, hihi. Och nästa gång vi åker dit kommer det att gå ännu bättre. Oh my llama. Vi kom hem från Stockholm vid halv tio och då våldgästade jag Ailie en sväng sedan la jag mig skapligt tidigt. Skönt! Idag blir det chill hela dagen sen ikväll blir det nog ut på lite roligheter ;)

Btw, jag har fått erbjudande om en ny lägenhet :D en etta med kokvrå, awesome. Det roliga är att det är lägenheten bredvid mig, så jag behöver bara flytta några meter (y)

Nu tänkte jag lägga ut en awesome bild här, man jag orkar inte leta fram någon. Snacka om lathet.

Hick

Sitter i skolan och pluggar, har faktiskt varit riktigt duktig idag! Men nu får det snart vara nog känner jag, börjar bli trött. Men när jag kommer hem ska jag ta en promenad, då blir man då pigg :D gött. Det känns egentligen lite onödigt att jag är i skolan. Vi har så kallade inläsningsdagar, vilket innebär att man ska jobba med det man ligger efter i. Men jag ligger inte efter i någor, så då borde jag egentligen inte behöva vara här (y) men jag är superduktig och pluggar ändå. That's awesome.

Imorgon blir det då ingen skola, då ska jag och Sofie till Stockholm och kolla in en högskola som verkar mycket intressant :D ska bli jättespännande! Hoppas vi hittar dit bara xD men det ska nog gå. Snart helg nu också, jag har inga planer tror jag, tänker ta dagen som den kommer ;)

Wake me from the darkness

Mycket tankar i huvudet nu. Som vanligt. Men så är det att växa upp, man får ta större och större ansvar helt enkelt. Tänker mycket på framtiden. Jag och Sofie ska förhoppningsvis åka till Stockholm och kolla in en högskola där som har öppet hus, mycket spännande! :) Känns bra.

Har nyss städat lägenheten och nu ska jag sticka till gymmet. Gött! Sedan ska jag och Luise beställa studentmössor, håhåhå! Vi tar ju studenten i vår för satan, känns helt sjukt. Det ska bli jätteroligt men samtidigt så jäkla sorgligt. Ikväll ska vi esteter se en föreställning på kulturhuset, Häxa heter den. Ska bli intressant :D

Allt från mig idag, rock on folks.

Undead

Bra:

- Breaking Dawn har premiär nästa vecka. :D
- Ska på studentkryssning i februari, det kommer att bli awesome!
- Du <3
- Nightwish och My dying bride släpper snart nytt.
- Jag har världens mest awesome vänner.

Dåligt:

- Omotiverad till att plugga.
- Skitarg spelar i Stockholm på lördag, hade tänkt dra dit men tydligen är det 19-årsgräns. Fail.
- Bensin är dyrt.
- Flagnat nagellack.

Sunday

Sista dagen på lovet då. Började med att sova bort halva dagen, men det var behövligt! Så går det när man somnar klockan halv sex på morgonen (a) hade en kul kväll i Järna i alla fall :D

Har drömt en massa konstigheter inatt också. Kan sammanfatta det med att jag fick brev från Skitarg, jag fick brev från en läkare som konstaterade att jag hade cancer och att Mirell badade i lera. En salig blandning. Jag älskar att drömma.

Nu blir det snart film med Luise :D vi ska se Ace Ventura, den tröttnar man då aldrig på! Sen tagga skolan imorrn.


En sån otroligt charmig bild :D

Because of you

Bra dag idag (: började med lite allmänt fixande hemma, sedan tog jag med mig Ailie och drog till Järna, där blev det bullbak med massa gött folk hemma hos Isak. Jäklar så gott det blev! Nybakade bullar och mjölk, yummie <3 sedan såg vi på sista Harry Potter-filmen, håhåhå säger jag bara <3

Det känns inte som att det är fredag idag :O kanske för att jag kom hem ovanligt tidigt. Men det är skönt, ska lägga mig tidigt ikväll och peppa inför morgondagen, då blir det fest :D igår kändes det som att det var söndag, jag har blivit dagvild.


Grönjävulskt gött!

:*

Sorry, I can't be perfect. .____.

But at least I'm happy.
<3

Håhåhåhåhåhåhåhå


Ungefär sådär flummig är jag just nu. Hyperlama!


<3

When we got no choice

Gaah jag vill gå lös! Dansa som en tok, headbanga eller något i den stilen. Mowhahah. Jag är bara allmänt flummig. Som vanligt.

Nightwishs nya album släpps snart! I can't wait! Bäst för dem att det är bra. Haha. My dying bride ska tydligen också släppa nytt snart, det ser jag fram emot! De är ju helt underbara. Glömmer aldrig när jag såg dem på Rockweekend, det var verkligen något utöver det vanliga <3 Vad vore livet utan musik?

Litet randominlägg, I know you like it (y) rock on dudes.

Svartvitt

You can't live without the fire
It's the heat that makes you strong

Trololo. That's all I can say.

Iron - Within temptation <33

Godmorgon. Eller god förmiddag är kanske mer passande. Idag ska jag fixa lite saker här i Malung och ikväll kommer mina giiiirls hit :D awesome! Efter det drar jag tillbaka till Vansbro igen och stannar där resten av lovet :')

Oh damn, the war is coming
Oh damn, you feel you want it
Oh damn, just bring in on today

In the middle of the night

Jahapp, då var man i Malung igen då. Det var ett tag sen sist tror jag. Bra att passa på att åka hit en sväng på lovet. Jag har ju tillgång till en bil nu :D pappa kommer inte att kunna köra på länge så då får jag ta hand om den (y) That's awesome! Fast dyrt med bensin, men ändå :D hihi.

Nu ska jag lägga in musik på min iPod, sen händer det inte mycket. Som vanligt när man är i Malung.
Här kommer lite bilder från Within temptation :D


Underbar konsert!

Inte de bästa bilderna, men vad kan man förvänta sig av min kamera? xD