Den där känslan

Kom hem tidigare igår kväll än jag trott :) så då blev det fika på Håkanssons, massa flumm och filmmys. Awesome!





Känns som jag kommer hamna på Håkanssons många gånger i sommar. Lovely!

Flöt.


Finns det något godare än en mjukglass en riktigt varm sommardag? Nope, tror inte det. Lovely <3

Everything.

Sådär ja, nu var det över. Nu har jag gjort mitt sista framträdande som estet. Om en vecka och fyra dar kommer jag att vara föredetta estet. Det var superkul att få göra en sista, absurd grej med bara några få. Jag kommer sakna detta så otroligt mycket.

Så nu är jag alltså hundra procent klar med skolan. Eller okej då, jag har min sista sånglektion imorgon, men efter den är jag helt klar. Det känns jätteskönt samtidigt som det är hur hemskt som helst. Men så jäkla skönt det ska bli att bara få njuta av de sista veckorna, bara hitta på massa kul och inte behöva tänka på något plugg alls :)

Imorgon ska jag åka till Molkom för att besöka en folkhögskola på onsdag, kommer att vara där hela dagen. Det blir intressant, fast just nu är jag inte alls pepp på att åka iväg någonstans. Vill bara vara här och umgås med alla. Jag vet inte ens om jag vill gå på skolan, jag har ingen aning om någonting. Men det är lika bra att söka, man vet aldrig. Skönt att jag i alla fall vet vad jag ska göra i sommar.

Jag är hungrig. Jag saknar Jonas. Jag borde börja packa.

Och grattis, grattis, GRATTIS till Ida som kom in på balettakademin :'D Du är helt otrolig! <3




The flowers of evil

Sena sommarkvällar med awesome folk, helt underbart. Jag älskar sommaren.

Nu taggar jag en springtur i det soliga vädret. Dock ska jag smörja in mig med flera lager solkräm först, såklart. Sedan blir det mer teaterrep.

Nyfärgat hår har jag också, me like.


Wooh, tagga studenten.

Det närmar sig

Repeterar för fullt inför det absolut sista jag har i skolan: Teaterföreställningen på måndag nästa vecka, 3x Beckett och en Strindberg. Det blir nog awesome, kul att äntligen få spela lite absurd teater. Så resten av veckan kommer att bestå av repetitioner.

Idag ska jag jobba och springa. Det är mina planer. Ooooh, storslaget. Jag är supertrött, har inte sovit så mycket på senaste tiden. Men det finns roligare saker att göra än att sova. Hänga med awesome människor till exempel. Men ikväll ska jag faktiskt försöka sova tidigt. Vi har sovmorgon imorgon, sköööönt.


Bara för att vi tar studenten om två veckor och en dag.

Sol

Ännu en solig, jävulskt varm sommardag. För det är verkligen sommar nu, helt underbart. Det jobbiga är att solen gör en brun, så jag måste smeta på mig en massa solkräm hela tiden. Men vad gör man inte för att försöka hålla sig blek. Dessutom är det såååå varmt! Men det är skönt, för då kan man vara ute sent utan att frysa ihjäl.

Igår blev det en båttur med lite folk, supermysigt :) jag älskar att åka båt har jag kommit fram till. Lovely att bara glida fram på sjön i solnedgången.

Nu ska jag snart iväg och repa inför sångcaféet ikväll. Rock on!

Give me some sleep

Shiiiet vad trött jag är. Jag ska fan sova snart. Känns som jag inte har sovit så mycket de senaste nätterna, men lätt värt :)

Igår var jag till Mora och såg Dark Shadows :'D och jag gillade den verkligen! Asbra film, se den! Både Johnny Depp och Alice Cooper, lovely. Jag var överdrivet glad efteråt, hihihihi.

Idag har varit en bra dag! Jag är klar med allt plugg, skrev sista samhällsprovet idag :'D och så hade vi mösspåtagning, bara tre veckor kvar i skolan. Oml. Det är skönt men jävulskt sorgligt. Jag ska njuta av dessa veckor.

Jag har också hunnit med att klippa mig, testat balfrisyren jag ska ha, powerwalkat och hängt med lite folks. Som sagt, bra dag och nu ska jag sova supertidigt.

Godnatt!


Flumm på hög nivå. Oerhört charmigt.

Guess what?


Jag ska äntligen få se Dark Shadows idag! :'D *Överdrivet glad* Jag menar, Tim Burton och Johnny Depp, det är en superkombo och jag hoppas den inte gör mig besviken.

Vad som däremot inte är så roligt är att vakna kvart i sju efter en utekväll och sedan inte kunna somna om. Wäääh.

Sky is mine

Påbörjade nyss ett inlägg, tog bort det för att det bara bestod av meningslöst babbel. Typiskt mig. Gjorde ett nytt nu bara för att skjuta upp samhällspluggningen liiiite till. Typiskt mig.

Jobbade igår, sedan blev det en sväng först till Järna och sedan till Nås :) awesome. Ikväll blir det mer jobb och förhoppningsvis något kul efter det ^^

Förövrigt lyssnar jag på Metaltowns spotifylista och längtar dit.

Nej, nu ska jag läsa lite om BNP, försörjningsbalansen och annat kul. Sedan laga mat :D på måndag har jag mitt sista prov innan studenten. Freedom!

Rock on guys.

No reason

Such a rainy day, and it's mine... the most rainiest day of my liiiife. Fast nä :D det måste fan ha varit Sonisphere 2010... håhåhå, memories <3

Dagen har bestått av jobb, åkt till Malung en sväng och varit till Ailie en vända. Nu är jag väldigt pepp på att ut och gå, men det regnar ju :( jag gillar inte att bli blöt. Hoppas det slutar snart.


Bara för att. <3

Ge mig sommar och festival nu.

Smile

Fuck yeah, livet ler mot mig idag. Det är helt enkelt en bra dag. Har nu klart för mig att jag har två sommarjobb till sommaren och har hunnit göra en hel massa idag.

Hemkommen från Stockholm är man också, jag tyckte det var en riktigt nice resa, dessutom gratis boende och resa dit och hem! Att bara gå runt och känna stadspulsen är ju hur underbart som helst. På tre dagar hann vi med att se Dirty Dancing, göra studiebesök på Balettakademin, Dramatiska högskolan och tre religionsställen. Dessutom blev det en hel del fönstershoppande och trevliga kvällar med härliga människor. Dock köpte jag inte särskilt mycket, kände inget behov av det.

Här kommer lite bilder.




<

Mirell och thaimat! Jag åt både thaimat, kinamat och indisk mat när vi var i Stockholm. Nej vadå, jag är inte alls besatt av asiatisk mat...


Supermums.



Luise på Harry B James.




De två sista bilderna är från vårt besök i Moskén. Alla tjejer var tvungna att ta på sig långa rockar med huva. Epic.

Gråtkalas

Dansföreställningarna igår var awesome. Sista föreställningen, den allmänna, fick vi stående ovationer. Helt otroligt vilken känsla, underbart! Sedan blev det gråtkalas efteråt, jag kommer sakna alla esteter så groteskt mycket så det är helt sjukt! <3 Vill inte tänka på det.

Idag åkte jag, Ailie och hennes föräldrar till Borlänge och såg när Ida dansade. Du är grym Ida! :D Det var jättebra!

Nu är jag hemma och är supertrött. Ska fixa med lite saker och packa, sedan bär det av till Stockholm med klassen imorgon. Kommer hem på tisdag. Det blir nog nice :)

The beautiful people

Marilyn Mansons nya album har försvunnit från spotify. Det gillas inte.

Har nyss kört genrep inför dansföreställnignen och det känns som att allt sitter nu :) är pepp för imorgon då vi ska köra tre föreställningar. Be there folks :D teatern klockan 19.00, det vill ni inte missa!

Är lite trött i ögat, så det blir nog chill resten av kvällen. Tänkte ta en promenad, men det regnar. Typiskt. Fast det är mysigt med regn :')




Shikaka

Ännu en dag full med dans avklarad. Eller ja, jag är bara med i tre danser, men ändå. Roligt är det, ser fram emot fredag då vi ska ha tre föreställningar. Sedan på lördag drar jag till Borlänge för att kolla när Ida dansar :D awesome! På söndag drar vi till Stockholm, niiice.

Det är awesome väder ute, så jag tror jag ska ge mig ut på en promenad snart. Även om kroppen är en aning trött är det ju så sjukt skönt att gå.


Bäst.

In schoooool

Denna vecka har vi dansapu, eller ja, den började redan i lördags. Dock är jag bara med i tre danser, men jag kommer nog få jobba en hel del ändå. Idag börjar jag dock inte förrän halv ett, så jag släpade mig till skolan för att ta tag i samhällskunskapen lite grann.

Btw, det är fullmåne nu. Jag älskar fullmåne, det är bland det vackraste som finns. Men snälla fullmåne, låt mig sova. Jag hade svårt att sova igår och vaknade klockan fem imorse, fast jag kunde sova i princip hur länge jag ville. Sedan somnade jag om några gånger och drömde att jag skrev ett precis likadant inlägg som jag gör nu.

Träningsverk i hela kroppen och för lite sömn, men jag är glad ändå.


Random googlebild.

Give me a fucking car

Har ägnat dagen åt att dansa och jobba, skönt att vara ledig ikväll dock :D ska jobba imorgon kväll istället.

Meeen det verkar hopplöst dött och jag vill hitta på något. Vi får se vad det blir ;D

Jag vill ha en bil. Vilken bil som helst, bara den är felfri och går att åka med och helst bensinsnål som satan himself. Fast det är ju grönjävulskt dyrt med bil, så det får nog bli någon gång i framtiden.


En sån här bil vore ju nice! Inte för att jag lyssnar särskilt mycket på HIM längre, men heartagram är fortarande snyggt.

Dark lord of the dance


Voldy :DDDD han är väl för söt :')

Och ja, nu skaaaa jag plugga, I promise. Tills mina ögonlock faller igen och det sker nog ganska snart. Det får bli en tidig kväll.

Reformation

Livet har sina upp och nedgångar. Men efter en pratstund med Ailie känns allt alltid mycket bättre :) I love you!

Idag har jag haft dubbellektion i teater, awesome. Och imorgon har jag tydligen inga lektioner alls. Men jag drar nog till skolan en vända endå, det är mycket roligare att hänga med folk där än att vara hemma själv. Dessutom kanske man kan få lite plugg gjort. Jävulska samhällskunskap. Nejdå, nu ska vi vara positiva :D

Helgen kommer bestå av jobb, dans och förhoppningsvis hinna hitta på lite kul också. Oml. Nästa vecka har vi APU, gött :) fast jag ska bara vara med i två danser, så det känns som att jag inte kommer ha så supermycket att göra.

Jag orkar inte leta fram en intressant bild till detta inlägg för tillfället.

Sveriges elit

Lyssnar på Raubtiers nya. Gött!

Jag är överdrivet rädd för småkryp. Så fort jag ser något litet damm eller nå grejs på golvet blir jag superrädd, alldeles i onödan. Inte okej. Det är nog det värsta med sommaren, alla insekter. Vilken mes jag är. En svartmes, finns det sånna?

Jag är en smula nervös för helgen. Men samtidigt blir det spännande.

Idag är ännu en dag med grönjävulskt härligt väder och jag har utnyttjat det genom att ta en redig springtur och sedan sitta och chilla på Håkanssons med lite folk. Supernice. Bäst att njuta medan man kan, det ska ju tydligen snöa i helgen, wtf liksom?

Ikväll tänkte jag se på Rent, eftersom folk säger att den är mycket bra. Så jag har laddat ner den, men när jag öppnade mappen är det bara massa konstiga filer som... inte är en film. Suck. I-landsproblem.

Bloody

Nyss hemkommen från en glassdejt med Ailie :) supersmaskigt med årets första mjukglass! Sommarkänsla på hög nivå.

Gårdagen blev händelserik och rolig :D Det började med att vi åkte båt i Sill Antons race, det gick faktiskt bättre än väntat. Vi sjönk inte även om vi fick en del hål i båten, dumma pirater... men det var superkul och det spårade ur rätt mycket. Efter båtåkningen blev det grillning och flum hos Jonas, niiice kväll!

Nu blir det snart en powerwalk! Rock on llamas.


:*