Jag har en lama av tyg

Skön skoldag det blir idag må jag säga! Klockan tio har vi ensemble, ska bli kul att få spela :) sedan är det lunch och mentorstid och vid tvåtiden drar vi esteter iväg till Falun och ser en balettföreställning. Wiiie! Min duktiga klass ska även framföra en dans på Open Stage. *Stolt* <3. Jag är glad att jag fick följa med även fast jag inte dansar, hihihi. Sedan drar vi ut i skogen och tältar på tisdagen och kommer hem på onsdag. Så det blir nog inte så mycket bloggning de kommande dagarna.

Rubriken!!

Funky hot dance gritz

Nu kommer det äntligen lite bilder från vår dansföreställning! Observera att det är Joakim som har tagit alla bilder. Det är inte bilder från alla danser, men några i alla fall :)

Hihi, poser!


Bal 2011

Var och minglade runt och fotograferade alla fina människor som skulle på bal igår :) senare på kvällen drog jag hem till Ida och hade det supermysigt, så det blev en bra kväll!

De två sista bilderna: "Vi som inte fick gå på bal" .__. haha ^^

Alla var verkligen jättefina :)

Känn friheten

Idag har jag gjort sista redovisningen i historia, så nu blir det inget mer skolarbete förrän nästa år, i trean. Feel the freedom! It's awesome ^^ man kan ju nästan säga att jag redan har lov (a) snart ska jag iväg och se alla vackra baldeltagare. Sedan får vi se vad kvällen har att erbjuda. Rooock on!

Time

Idag börjar jag halv ett och har en lektion (y) men ändå gick jag upp halv åtta för att hinna duscha och låta håret torka. Mamma kommer nämligen hit snart och ska färga mitt hår och det tar sin lilla tid. Det är på tiden kan jag lova!

Jag har sovit jättekonstigt de senaste nätterna. Först somnar jag på kvällen och sover djupt större delen av natten, men sedan vaknar jag jättetidigt på morgonen. Sen är det jättesvårt att somna igen och när jag väl gör det drömmer jag massa konstiga drömmar. Drömmarna har inget som helst sammanhang, jag bara drömmer om massor av folk jag känner. Jag har nog snart drömt mig igenom hela min bekantskapskrets xD lurigt det där.

Black currant

Igår var jag liiite sur. Typiskt. Men idag är jag inte det. För att jag har underbara vänner som kan muntra upp en på alla sätt och vis <3 Idag träffade jag Jessie också för första gången på hur länge som helst! Det var awesome <3 så nu är jag på bra humör :) It feels good!

Jag måste säga att jag gillar C-vitaminbrustabletter med svartvinbärssmak <3 yummie! Jag överanvänder <3 just nu.

Grudgebild med C-vitamin

Wasting the dawn

Been runnin' away
so long from the day
Into the strange night of stone
To fade away
As the light is gently
Bleedin' out of my soul
Penetratin' the evening
As I ride
On this endless road

But you can't turn back the time
It always gonna wait on the line

Some may wish never to be born
Wastin' the dawn
Like a rose growin' from the Christ's thorn
Wastin' the dawn

Been waitin' for you for so long
Little bird of prey
To fly me higher
To the brighter day
Where the Lizard lingers long
Under the sun
Forgettin' the night
Darkest July
Paris '71...

<3

Punch me, I bleed

Idag är en sån dag när man bara vill ta fram ett par boxningshandskar och slå på någonting tills händerna blöder.


Det värsta är att jag inte vet varför.

Nej, nu ska jag ta en C-vitamintablett och vara glad. Typ.

Hey ho

Shit, det är verkligen inte mycket kvar i skolan nu. Det är den här veckan, nästa vecka, då vi ska tälta i två dagar och sedan vara ledig tre dar och sedan är det sista veckan. Känns ju ganska skönt faktiskt :) jag vill ha sommar och festival nu! Det blir mycket tältning i sommar, så det kanske är tur att vi ska tälta en natt med skolan som uppvärmning ^^ nu ska jag plugga historia och sedan kasta mig in i min nya bok jag har lånat. Älskar att fly verkligheten i en bok.

I'm just saying

Död åt min hals! Idag ska jag rehabilitera mig, eller något.

Pirates of the caribbean: On stranger tides

Nu har jag sett den! Jag var helt hyper igår innan filmen började och även efteråt, haha. Den var bra och något annat hade jag inte förväntat mig. Liksom, jag kan inte föreställa mig en dålig Pirates-film. Men jag tycker ändå att de tidigare filmerna var snäppet bättre. Det kan bero på att så många gamla karaktärer inte var med, man saknade dem lite. Men Johnny Depp var lika bra som vanligt <3 Jag såg filmen i 3D och det var coolt, men inte så häftigt som jag hade trott. Glasögonen man hade på sig var så stora och tunga att de gled ner på näsan och gjorde jätteont, så jag satt och höll upp dem under större delen av filmen. Men allt som allt var den riktigt bra, som förväntat :)

Jack Sparrow med sin nya flört.

Never shall we die

Idag är det dags för sista dansföreställningen.

Be there! Annars missar ni något riktigt bra.

Sedan ikväll bär det av till Borlänge för att se fjärde Pirates of the Carribean. ÄNTLIGEN :'D It's gonna be awesome!

Yeeeeah

Nu har vi kört två föreställningar och det har gått riktigt bra tycker jag :D alla är verkligen superduktiga! Ikväll kör vi en till för allmänheten kl. 18.30, awesome! Bilder kommer sen ;)

Attack

Lyssnar på underbara System of a down och peppar inför sommarens festivaler. 29 dagar kvar till Metaltown och 77 dagar kvar till Wacken <3

Jag var bara tvungen att dela med mig av min glädje.

Jag har ätit pannkaka!

Rubriken!!! :D
Jag är hostig och hes i halsen och det är verkligen inte okej! Sån jäkla tur att jag inte ska sjunga någon solosång i dansföreställningen i alla fall :) snart bär det iväg till teatern för ett genrep och imorgon kör vi! Då är det premiär för Funky Hot Dance Gritz.

Until you hold my hand

Idag har bestått av en massa rep inför dansföreställningen. Imorgon är det genrep, vilket innebär att jag inte börjar förrän klockan fyra eftersom jag inte har något att göra i skolan. Nice, jag är jättepepp inför föreställningarna :) vi har verkligen grymma dansare på estet, blir så stolt när man ser dem dansa, hihi ^^ Nu är förresten biljetter till nya Pirates-filmen bokade, ska se den på lördag kväll i Borlänge! Underbart <3


Gaaaah!

Katastrof! Det var slut på mjölk på konsum när jag skulle handla. Det har jag aldrig varit med om! Tydligen var det något fel så att milko inte kunde leverera mjölk, av någon anledning. Och jag klarar mig ju inte utan mjölk, så då fick jag köpa laktosfri. Den var inte så dum faktiskt, kände ingen större skillnad i smaken, men den är mycket dyrare. Snälla mjölk, kom tillbaka till konsum, I need you! För mjölk är faktiskt grunden till ett stabilt samhälle, så det så! I alla fall enligt Regular ordinary swedish meal time.

Just dance

Idag har jag varit i skolan och repat musik, gått hem och sedan ut på en promenad, hem och duschat och sprungit iväg till teatern en sväng. Nu är jag hemma och tänkte städa lite för att sedan gå tillbaka till teatern igen vid sex ungefär. Wiho ^^ det börjar närma sig premiär för dansföreställningen, den är på fredan klockan 10.00 för Vuc. Ska bli kul att vara med fast jag inte dansar :D Nej nu ska jag gå och vara effektiv. Rock on!

In your face

Denna dag kommer att bestå av skola i cirka en timme, springning och träning inför dansföreställningen. Låter ju rätt nice. Jag gillar att jag har sovmorgon idag, jag gick upp vid halv nio och börjar inte förrän halv elva. Så här sitter jag och chillar framför datorn medan de flesta andra esteter dansar fötterna av sig på teatern, mowhahaha.

Igår såg jag en av de bästa filmerna som finns, nämligen Pirates of the Carribean - The curse of the black pearl. Icke att förglömma: Fjärde filmen har premiär denna vecka! Som jag har väntat! Det blir förmodligen en resa till Borlänge någon gång i helgen för att se den :D

Probably the best pirate in the world

Drunken lullabies

Must it take a life for hateful eyes
to glisten once again
cause we find ourselves in the same old mess
singing drunken lullabies

Jag skrev nyss ett långt inlägg, men texten blev helt fucked up så hä blint nå! Nu ska jag gå ut och gå, även om jag riskerar att se ut som en dränkt lama när jag kommer hem igen.

Flogging Molly när de är som allra bäst - live!

Hey little sister

Haha, idag sov jag till elva, ofta liksom :O men det var gött! Jag hade en jättebra kväll igår i Äppelbo med massor av musik, skrikande, sjungande och trevligt folk. Så idag är man hes i halsen, men det var värt det :D Tog lite bilder med min kamera, dock blev de inte särskilt bra. Synd att Joakims kamera dog. Idag hoppas jag på en lugn dag, skulle vara skönt, men man vet aldrig hur det blir ;)

Introitus



Smells like summer

Ikväll ska jag äntligen se Introitus live ^^ that's going to be awesome! Men först får det bli en springtur. I övrigt vet jag inte vad jag ska göra i helgen, har inte planerat något speciellt. Nästa vecka är det dags för dans-apu! Jag ska faktiskt vara med även om jag inte har dans ^^ som mellanakt tillsammans med några andra. Det ser jag fram emot :)



Here I go again

Nu är musikcafeét avklarat. And you know what? Jag överlevde! Det gick faktiskt bättre än förväntat :) Alla var verkligen jätteduktiga. Visst att det blev lite tabbar här och där under kvällen, men jag har bevisat för mig själv att jag kan. Och det känns underbart.

Nightmare

Jag drömmer inte mardrömmar särskilt ofta, men inatt gjorde jag det. En jättekonstig och äcklig dröm. Det konstiga är att jag är helt säker på att jag har drömt den förut. Jag önskar att jag kunde tyda allt jag drömmer, brukar drömma helt sjuka saker. Får nog ta och skaffa mig en drömtydarbok.

So close

Wiiho, idag har jag haft lektion i en halvtimme, sen inge mer skola. Slappt? Ja. Men jag gick faktiskt dit igen vid ettiden och spelade gitarr :) Hade riktigt kul igår kväll vid plasket i alla fall, massa trevligt folk där ^^skulle tydligen bli även ikväll, men jag vet inte om jag ska dit eller om det blir film hos några andra. Det får visa sig. Nu ska vi städa och vara jätteduktiga. Rock on!

Fisketur

Storfiskaren som fick två gäddor ;) <3
Fick inte särskilt bra bilder, gaah jag måste lära mig mer om hur man hanterar kameran!

Raining blood

Igår blev det ingen bloggning, hade helt enkelt inte tid. Dagen började med att jag gick upp ur sängen cirka halv tolv efter en sen kväll i Äppelbo, sedan tog jag bussen till Malung för att fira pappas födelsedag. När jag kom tillbaka till Vansbro följde jag med Joakim och Mattias ut och fiskade i världens minsta båt typ, haha ^^ det var hur mysigt som helst att bara sitta på en lugn sjö och se solen gå ner. Underbart <3 Jag kanske lägger ut lite bilder sen, om det blev några bra, har inte hunnit kolla än.

Nu sitter jag på engelskalektion, men jag har ingen engelska kvar att göra. Så vad gör man då? Facebook (y) Det känns helt sjukt att så många ämnen är klara, det känns verkligen att sommarlovet är nära. Det är en månad och en dag kvar.

Use the force!

Hade en mysig kväll igår med Ida och Mackä :) Idag är det en ny dag och den ser ut att bli bra. Jag har lite dålig fantasi just nu när det gäller bloggning, men trololo! Btw, min mamma sa att jag är lite lik Bella i Twilight. Jag vet inte riktigt om jag håller med.

Någon likhet? Njaa...

This is gonna hurt

Nu är This is gonna hurt - Sixx A:M ute! Jag tror att den har varit det i några dagar... nice ^^

Nu är det helg också, har inga planer alls förutom att åka till Malung på söndag. Jag får ta dagarna som de kommer ;)

Sometimes it's hard

Varför är det så svårt att tro på sig själv? Varför är det så lätt att jämföra sig med andra?
Det är två jäkligt bra frågor.

I'm nervous.

And I've made up my mind

Har håltimme och bestämde mig för att gå hem och dra upp Joakim ur sängen, det var inte lätt kan jag lova, haha <3 När jag öppnade lägenhetsdörren möttes jag av en vacker syn på golvet - senaste numret av Sweden Rock Magazine! Åh vad jag älskar att ha en prenumeration på den tidningen. Nu ska jag snart fixa lite mat och sen är det lektion i skolan lite senare. Ensemble, det gillas! Sen ikväll blir det teater, det ser jag fram emot :)

Jag längtar väldigt mycket tills Sixx A.M:s nya album This is gonna hurt släpps på spotify, då ska det lyssnas! Jag vill läsa boken också, får ta och beställa den snart.

Nu håller Joakim på att boka camping till Metaltown. Och ja, de har egen camping i år! :D Hur grymt är inte det? Ha en fin dag!

Flowers - they are so fluffy!

Somebody help me?


I can't get it out of my mind!!!

Yay!

Sitter i skolan och är klar med hela Naturkunskap A :D Wiiie, känns skönt! Känns som att det kommer att vara väldigt slappt i skolan fram till sommarlovet. Jag är klar med den mesta engelskan, matten, svenskan och nu naturkunskapen. Det är bara idrott, historia och estetiska ämnen kvar. Nu har jag håltimme och börjar inte förrän klockan ett, då ska vi på någon föreläsning om motivation i teatern. Kan bli intressant. Frågan är vad jag ska göra fram till dess? Det visar sig.

Tenacious D

Varför har plektrum en sådan benägenhet att försvinna? Mitt favoritplektrum är borta och det är fruktansvärt irriterande. Nästa gång jag åker till Borlänge ska jag köpa en hel hög med plektrum, så jag har på lager när det behövs.

På tal om plektrum, ikväll ska jag se en helt grym film, nämligen Tenacious D - The pick of destiny. I love it!


When lights go down

Har insett att det snart är sommarlov. Om exakt en månad återstår det endast 7 dagar av skolan. Liksom, vart tar tiden vägen?

När jag vaknade idag var det snö ute och jag är inte förvånad. Det är nästan tradition här i Sverige att det ska snöa i maj. Men den verkar då ha smält nu :D så jag ska inte klaga. Idag blir nog en sån där mysdag, när man typ läser, spelar lite gitarr och så. En promenad får det också bli. Åh typiskt, vi har ju tvättid också, tråkigt men det måste väl göras det med ;)

Trololololo!

Nu spårar det ur

Åh herregud, nu har jag nått toppen på flummighetens flummiga berg. Jag går runt och skrattar för mig själv för att jag tänker på en massa roliga saker hela tiden. Till exempel trololo. Och Yoda, när han är galen i sista Star Wars-filmen. Get out of my head! Eller nej, för det är kul att skratta. Haha!


Version Sick

http://www.youtube.com/watch?v=6OPYypXoqHY

Lyssna! Deras första singel är ute :D

Nu ska jag plugga massa historia. Hehehehe...

Don't stop me

Valborg blev bra, vi var runt på lite olika ställen och kom hem vid cirka halv fyra. Vilket resulterade i att jag sov till elva idag och var allmänt seg och trött hela dagen, men det var det värt :D dagen har spenderats i Järna hos Joakims familj, mys :) imorrn är det skola igen, ska bli skönt faktiskt. Men oj, nu drar klockan iväg, nu måste jag snart sova. Good night!