This is far from over, you haven't seen the last of me.

Jag har ett moment. Måste säga hur mycket jag älskar min familj och mina vänner. Ni är bäst.
 
Snart är det slut på 2013. Det har varit ett riktigt bra år med massa roliga händelser. Jag har tametusan flyttat till Gävle, börjat på högskola och träffat massa fina, nya vänner! Och behållit de gamla, hur bra!? För att inte tala om alla festivaler och resan till Paris. Jag hoppas att 2014 blir minst lika bra, om inte bättre. 
 
Let's rock the shit out of this new year.
 
 
 
 

Alive

Kom nyss till Malung efter att ha spenderat några dagar i Vansbro. Och vilka dagar jag haft! Har träffat så många saknade vänner och hittat på så mycket kul. Awesome. Nu blir jag i Malung ett par dagar för att sedan dra tillbaka till Vansbro på nyår.
 
 
På juldagen blev det flottaren, i vanlig ordning. Vilken kväll!
 
 
När jag kom till Malung idag låg dessa wonderful pants och väntade på mig. Så jäkla mysiga.
 
Mycket mer bilder än så har jag inte tagit. Har varit för upptagen med att leva, haha,
 
Rock on!

Christmas

Igår firade min familj jul, lite sådär i förskott, hihihi. Vi är så luriga. Det blev en mysig dag med massa god mat, trevligt umgänge, julklappar, godis och massa mys. Precis som julafton ska vara, kunde knappast blivit bättre.
 
 
Jag älskar att julbaka.
 
 
 
Snyggranen med tomtebloss.
 
 
 
Den har tre toppar, 2 stjärnor och en spira. Like a glove.
 
 
 
Kakutbudet var stort och det gillades ;)
 
 
 
Jullama.
 
 
 
Julbjörken. Påminner mig om alverna i Sagan om ringen, de bygger sina hus runt träden istället för att hugga ner dem.
 
Idag ska vi hälsa på farmor, som jag inte sett på evigheter. Sen blir det nog ett träningspass ikväll.
 
Förövrigt går det massor av sevärda filmer på bio just nu. The Hobbit 2, Hundraåringen, Paranormal activity... Vi får se om alla hinns med ;)
 
God jul!
 
 

Life is beautiful

Då var jag åter på plats i Malung. Nu har jag JULLOV :D eller ja... föreläsningsfritt, som det så vackert heter när man går på högskola. Vi har nämligen inget jullov. Men jag tycker att jag och min grupp har varit så duktigt att vi förtjänar lite julledigt för att sedan återvända med nya krafter i januari. 
 
Det har hänt mycket kul senaste tiden och lovet är fullspäckat med roligheter. I like it.
 
Här kommer lite bilder från senaste tiden.
 
 
Den här lilla pluttisen har blivit en flitig besökare utanför mitt fönster. Sötis. Däremot blir jag livrädd när den hoppar upp, den lilla krabaten skrämmer livet ur mig varje gång. Demonkatt. Stackarn, undrar om den har något hem.
 
 
 
 
Utgång! Lika a fucking llama.
 
 
 
 
Tacosmys med tjejerna innan sista kårkvällen för året. Tack för en suverän kväll!
 
 
 
 
Igår lagade vi mat och hade det allmänt gött. Kommer sakna dessa under lovet.
 
Planen de närmaste dagarna är julfix, bakning, träning och umgänge med familjen.
 
Rock on.
 
 

Don't you worry about a thing

Euforin som uppstår när jag är klar med hemtentan! Efter en del svordomar och andra onämnbara saker. Jag har suttit och gnetat med den hela veckan, inte det lättaste kan jag lova. Men imorgon ska jag skicka in den :D sen blir det utgång med mina fina vänner! Fantastiskt.
 
Åh, vilken dag. Vilken bergochdalbana av känslor. Upp och ner.
 
Fick en liten mental breakdown förut. Men det gick över. Tur är väl det.
 
Jag är tillbaka i Gävle. Känns faktiskt gött :) jag har det mysigt här i min lilla lägenhet. Dessutom har jag mammas bil nu i en vecka, helt okej. Igår fick jag träffa estetisar, supernice!!
 
Om mindre än en vecka åker jag tillbaka till Dalarna för att spendera jul och nyår där. Jag ser fram emot massa julmys och festligheter med familj och vänner. Livet är faktiskt bra.
 
Nu ska jag krypa ner i soffan och se på julkalendern, hihi.
 
Rock on.
 
 

Love bites, but so do I.

Jag har spenderat denna vecka i Malung, det har varit gött och välbehövligt. Jag har pluggat, tränat (det finns faktiskt ett riktigt bra gym här!), bakat, julmyst, varit till Mora och julhandlat osv. Skön vecka. Igår kom första snön, så nu är det jävulska möngder snö ute.  En del av mig tycker att det är kallt, blött och jävligt. En annan del av mig är jätteglad och tycker det är jättemysigt, julstämning! 
 
Det bästa med att inte behöva åka till skolan på två veckor är att jag kan sitta hemma i mjukisbyxor, raggsockor och en stor myströja hela dagarna. Love it. Idag har jag och mami bakat pepparkakor, groteskt goda blev dem, som vanligt. Ska baka massa mer godis närmare jul :D
 
Kan nämna att vi nu bokat resa till Island, åker i början av juli. Vi ska rida islandshäst, bada i varma källor, beskåda gejsrar och upptäcka huvudstaden. Helt okej. Dessutom har jag köpt biljett till Getaway Rock Festival idag, det kommer grymma band dit i år! Ett stort plus med den festivalen är att den är så nära mig, hihi. Så vi blir ett gäng som drar dit och beskådar Dimmu Borgir, Arch enemy, Skitarg, Volbeat m. fl. Ge mig sommar! Nej vänta, först vill jag njuta av julen ett tag till.
 
Nu ska jag försöka plugga lite, det har inte varit det lättaste att hålla fokus denna vecka. Men det känns ändå rätt bra inför hemtentan, som äger rum under hela nästa vecka. Jag är inte så pepp, men det ska bli så skönt när det är klart. Det kommer att gå bra. Ikväll drar jag till Vansbro och hänger med en saknad Ailie. Imorgon blir det att se esteternas föreställning när man ändå är i Vansbro och träffa mer vänner. På söndag ska jag till Experium och ha det gött i deras sauna-avdelning. Det känns som att det här blir en bra helg.
 
Rock on i snöstormen!
 
Btw, jag har köpt julklappar till alla utom en på min lista. För 23 kr. Slå den du!
 
 
Vad vore julen utan all choklad? Sådana här ska jag baka i år igen. Nomnomnom. Jag kommer rulla fram. Totally worth it!

Nattnöje

Jag kan inte förstå att jag precis gav bort min Ghost-biljett alldeles gratis. 300 spänn åt helvete. Men det känns bra att kunna göra någon annan glad. Jag har ju sett Ghost två gånger förut och de var lika bra båda gångerna. Just nu behöver jag annat än att gå på konsert ensam. Jag åker hem till Dalarna imorgon. Har självstudier i två veckor så det passar bra. 
 
Ingen mår bra av att vara ensam för mycket. Speciellt när livet är som en skräckfilm.
 
Jag har åtminstone gjort en god gärning. Jag hoppas det blir en underbar konsert. Jag tar igen det till våren, då det förhoppningsvis blir Halestorm i Stockholm. Jag hoppas det. Och att det i sommar blir minst en festival. Det ska det bli. 
 
Icke att förglömma: Jag ska till Island i sommar, ett land jag alltid har velat besöka. Vi ska bada i varma källor, få massage och rida islandshäst. Gissa om jag är pepp?! Svar ja!
 
Även om det känns tungt nu, så har jag massor att se fram emot. Jag får fokusera på det.
 
Godnatt.
 
And rock on, for me.