Malung

Jag bestämde mig för att åka hem till Malung idag, så nu sitter jag här i mitt gamla rum. Nice. Har inte varit hem mycket alls i år så jag tyckte att sportlovet var ett bra tillfälle att hälsa på här. Imorgon ska jag förhoppningsvis träffa pappa som jag inte har sett en enda gång i år. Har nyss varit iväg till OK och hyrt film, så kvällen kommer att spenderas framför tv:n. Myys!

Echoes from a hollow soul

A boy so young upon the gallows
Gazes down like a saint
From the church of children's cries
The awaited one anticipates

Issued from her mouth a further request
The sons of Adam put to death

A voice is heard
Echoes from a hollow soul
A golden word
Wrapped in books of skin and blood
From harmony
leaps a vision of your guilt
And treachery
smiles oh so very sweet

The last whisper from a dying heart
Limps away through the night
Chased by angels falling through the sky
As the snow, oh what a sight

This closing river takes all away
Daughters of Eve, slowly fade

Given the word and the movement will begin
If it's unheard, the message must be sent
So slowly now, like the early morning bloom
And this is how the perishing will come

My dying bride <3

Hey

Nyss hemkommen från Sälen. Nu ska jag snart kolla på film och ta det lugnt :) kvällen igår var bäst! Vi hade så jäkla kul, massa massa flumm! Love it.

Snabb uppdatering.

Tonight the world dies <3

Godmorgon världen!

Jag gillar faktiskt mornar. Jag gillar känslan av att en ny dag börjar, en dag med nya möjligheter. Idag ska jag först ta det lugnt hela dagen, sen ikväll ska jag dra iväg och träffa lite folk :) härligt! Imorgon blir det jobb. Suck. Jaja, pengar tackar jag inte nej till! Nu ska jag snart se på Stolthet och fördom, myys!

Sportlov

Typiskt


Nu är det sportlov. Fast det känns inte så. Men det är gött med lov :D fast jag längtar tills skolan börjar igen, för då har vi APU i två veckor! Långa dagar med enbart teater, underbart <3 jag älskar estet. Idag har mamma och Albert varit hit med lite saker till lägenheten och vi har även hämtat de sista sakerna i gamla lägenheten. En väldigt bra sak är att vi inte ens behöver städa där, för hon som ska flytta in efter oss ville göra det så fort som möjligt så hon ville städa själv, eftersom jag och Joakim inte hinner förrän på måndag. Hihi, gött! Nu ska jag ägna min kväll åt att plocka i ordning massa saker, det får bli mitt fredagsmys.

Det är vi som är hemgiften

Väldigt intressant teater, check it out!

Promenad

Kom nyss in genom dörren efter en promenad. Tänk vad pigg man blir av att röra på sig, det är helt sjukt! Jag var jättetrött när jag kom hem från skolan, men nu är jag hyperpigg. Awesome!
Winter

Nyinflyttad

Nu äntligen har vi flyttat in i lägenheten! Vi gjorde ett ryck idag och flyttade i stort sett alla möbler och saker, så nu bor vi här. Det känns hur bra som helst :) det är dock väldigt rörigt här just nu men det ska vi fixa sedan. Jag har packat upp grejer från klockan tre till halv åtta, så nu tycker jag att det räcker för idag. Nu ska jag lyssna på musik och kanske spela lite gitarr. Bye!

Dear God

Dear God, the only thing I ask of you
Is to hold her when I'm not around, when I'm much too far away
We all need that person who can be true to you
But I left her when I found her and now I wish I'd stayed
Cause I'm lonely and I'm tired, I'm missing you again oh no
Once again

Jag har nyss analyserat Dear God - Avenged Sevenfold i en svenskauppsats. Jag älskar den låten, den är så otroligt fin. Den ger mig en speciell känsla i kroppen, minnen från i våras <3
Bild från Avenged Sevenfolds konsert i Stockholm den 20 november.

Fixardag

Just nu är vår lilla lägenhet fylld av flyttkartonger. Snacka om trångt och rörigt det är, men när allt är klart kommer det att bli jättebra :) har fixat hela dagen med att packa, städa och tvätta. Gå en promenad har jag också hunnit. Nu ska jag ta det lugnt resten av kvällen.
Skulle vara skönt med sommar nu känner jag.

Key

Idag har jag och Joakim fått nycklarna till nya lägenheten :D wiiiie! Nu är det bara att börja packa alla grejer i kartonger och börja flytta :) det är mycket jobb, men det ska bli så skönt när allt är klart! Awesome ^^

Nu luktar det blåbärspaj från köket, yummie! Tur att man har en söt pojkvän som bakar paj medan jag själv ligger i sängen och läser (a) men jag hade faktiskt ont i magen, så jag kunde inte hjälpa till. Men det har gått över nu som tur är. Have a good night!

Kickass song!

Take some venom and accept
That you won't see Nazareth
The rainbow leads you home

Warrior sent to milky way
UFO shooting gamma ray
A riot of destruction

Watch the rockbitch go down, and vixen spread

When the priest killed a maiden in the metal church
Armored saints and warlords watched the slaughter
Rage of the slayer forced the pretty maids
To kiss the queen in crimson glory

You were born a motorhead
Bike's in flames you race ahead
You do the kansas rush

Racing with the motley crew
Annihilator chasing you
With guns and burning roses

Status quo has been reached, wasps unleashed

When the priest killed a maiden in the metal church
Armored saints and warlords watched the slaughter
Rage of the slayer forced the pretty maids
To kiss the queen in crimson glory

Take a skyride with me, then you'll see

When the priest killed a maiden in the metal church
Armored saints and warlords watched the slaughter
Rage of the slayer forced the pretty maids
To kiss the queen in crimson glory

Hm

Bagg .__. dumma blogg.

God morgon

Jag vaknade först klockan fem när Joakim gick upp, han skulle iväg på tävling stackaren (a) sen somnade jag och gick upp vid halv åtta. Inte så dumt att gå upp halv åtta på en helg ^^ jag tycker faktiskt om att gå upp tidigt, dagen blir så lång då och man hinner göra så mycket. Jag ska snart dra iväg till gymmet, snacka om skön start på dagen! Kvällen igår var mycket rolig och det blir det säkert ikväll också :)

Friday

Då var det fredag igen och det betyder helg! Jag som tycker att det var helg nyss... jäklar vad fort tiden går. Nu är det bara en vecka kvar i skolan och sen sportlov :D efter lovet är det två veckors APU, vilket betyder: teater hela dagarna! Underbart ^^
Ikväll blir det nog Selins. Imorgon kväll bär det av till Ailie och på söndag blir det jobb. Have a nice weekend!

Let me hear you scream


Flum

Jag är jättepigg och vet inte riktigt vad jag ska göra. Är på flummhumör! Det blir nog en promenad sen och lite gitarrspel, det låter bra. Sen har jag äntligen fått vår föreställning Det går precis lika bra med selleri på dvd, wie!
En glad nyhet: Van canto kommer till Wacken :D naajs!

Random inlägg.

Konsertbilder från olika tillfällen

HIM, Nalen, Stockholm 13/2 2008
Twisted sister, Rockweekend 2010
Kamelot, Rockweekend 2010
My dying bride, Rockweekend 2010. Bilden är dålig, men konserten var helt underbar!
Alice Cooper, Sonisphere 2010
Mötley crue, Sonisphere 2010
Avenged Sevenfold, Hovet, Stockholm 20/11 2010

Trolololololololololo

Har håltimme och inte särskilt mycket att göra. Jag har inget speciellt jag behöver plugga just nu, det är ovanligt! Visst, jag skulle kunna göra svenska, men det är verkligen ingen panik med det. Sitter och nöter Iron maidens The Final Frontier, vill lyssna in mig lite på det albumet innan jag ska se dem i sommar :)

Jag älskar youtube, vad vore livet utan youtube? Haha, här är ett par roliga klipp:
Kan bara säga: I love it, all of them! <33

Den som orkar se hela klippet får en stoooor kaka!

Jag gillar min humor (a) kan skratta åt allt nästan :')
Jag fattar inte varför det inte går att göra nya stycken när jag gör blogginlägg, istället måsta jag använda sånna där streck som jag gjort i det här inlägget och det är inte så snyggt. Men vad ska man göra, det blir ju jättejobbigt att läsa annars! *Suck* Jaja, nu ska jag göra något vettigt, see ya!

Scream it out loud

Jag har haft en jättebra helg i Västerås och Stockholm, har hunnit hälsa på massa personer :) det gillas. Skönt att komma bort till en stor stad också. Vansbro är inte precis stället där det händer mycket. Idag har det varit friluftsdag i skolan, vilket betydde bygga snöskulpturer i två och en halv timme och sedan gå hem. Slapp dag? Ja ^^
Jag kom på att igår var det exakt tre år sedan jag såg HIM! Det var min allra första riktiga konsert och jag har hunnit se många band sen dess :) hihihi.

Nu ska jag fixa lite grejer och sedan blir det film med världens bästa pojkvän <3 glad alla hjärtans dag!
Bara för att jag gillar bilden. Den är tagen av Joakim i höstas.

Black night

Imorgon är det fredag och det betyder snart helg :) imorgon åker jag till Västerås och spenderar helgen där hos min bror. Förhoppningsvis blir det en vända till Stockholm också för att hälsa på några bekanta. Det blir nog en nice helg i alla fall!
Nu ska jag och Joakim se på Black Swan, en film som verkar mycket lovande. :D

Ice queen

Nu har jag städat och känner mig väldigt duktig, så det så! Blev även gymmet idag, det är så skönt att gå dit efter skolan när man är trött och seg. När man gymmat klart är man som en helt ny person, jättepigg! Like it :)
Snaaart kommer Within temptations nya album The unforgiving ut. Längtar :')
Elva månader med Joakim idag också. Puss på det <3

Wiie

Jag är glaaad :) jag och Joakim ska nämligen flytta från våran nuvarande lägenhet till en ny som är mycket större. Vi fick besked idag att de som stod i kö före oss sa nej till lägenheten vilket betyder att den nu är vår. Det känns underbart och vi får flytta in redan på sportlovet! Det är bara några veckor. Snacka om stor skillnad det blir, från att bo två personer i en etta med kokvrå, till att bo i en trea med riktigt kök. Wiiie! Dessutom är hyran väldigt billig för att vara en trea, så jag klagar verkligen inte. Awesome!

Gaah

Jag vill till Stockholm den 16 april, för då kommer The 69 eyes dit! Jag har velat sett dem så länge och dessutom är det två andra bra band som spelar samtidigt. Men problemet är att jag redan har ganska mycket spelningar inbokade: Iron maiden i juli, Wacken i augusti och Within temptation i oktober. Within temptation skulle jag egentligen se nu i mars med spelningen blev framflyttad eftersom sångerskan Sharon blev gravid.
Men det är ju jättelångt kvar till juli och jag vill inte vänta ända till dess med nästa konsert, så jag vill verkligen till Stockholm. Fast det kostar ju pengar också, det är det som är problemet. Först ska man köpa själva biljetten och sen ska man ta sig dit på något sätt. Men jag jobbar ju, så då kanske jag har råd ändå? Fast det kanske inte ens är någon som vill följa med? Äsch, vi får se.
Konserter är det bästa som finns <3

Narnia

Nu blir det filmmys med nya Narnia-filmen. Jag har sett de andra två, men kommer knappt ihåg något från dem. Får väl hoppas att den nya är bra i alla fall :) ha det gött!


Slapp dag? Jodå!

Sitter i skolan nu och har just fått reda på att jag bara har en lektion idag: mentorstid klockan halv ett. Och jag kom till skolan vid åtta, det betyder håltimme i fyra och en halv timme. Kul xD jaja, jag får väl utnyttja den till något bra. Inte för att jag har så mycket att plugga, men facebook finns ju alltid. Fast så beroende är jag inte av facebook, men det är ju alltid underhållning, right? ;)

Lovely

Nu har jag fått hjälp med designen så bloggen blev lite snyggare, hihi. Tack så mycket Ida! Det hade aldrig gått utan dig, det skulle ha tagit år för mig att lära sig hur man gör.. besök Idas snygga blogg: idawindahl.blogg.se

Denna dag har bestått av att jobba på Högfjällshotellet i Sälen, där jag städar hotellrum. Det är inte världens roligaste jobb, men idag var det helt okej. Jobbigt bara att gå upp sju imorse när man inte somnade förrän två kanske. Jaja, man vill ju kunna vara uppe lite längre än vanligt en lördagskväll. Nu ska jag njuta av ett grönt äpple och bara ta det lugnt.
Ha en bra kväll!

Nystart

Då var det dax för mig att börja blogga igen. Senast jag hade en blogg var år 2008 om jag minns rätt. Vi får väl se hur det går denna gång, haha. Och så var det ju det här med design också, som jag inte begriper mig på. Jag ska nog tvinga Ida att hjälpa mig sen ^^

Välkommen till min nya blogg!