What a feeling

Vårkänslorna sprudlar denna lördag. Det är så varmt och skönt ute och solen skiner. På eftermiddagen idag tog jag årets första powerwalk i bara linne och tajts. Helt underbart!
 
Igår var det fredag och en mycket bra sådan! På morgonen skrev jag sista tentan i kursen och jag tror att det gick bra. Så nu är kursen slut, vilket innebär en hel helg utan en tanke på att behöva plugga, eftersom nästa kurs inte startar förrän på måndag eftermiddag. Den heter Livsvillkor, hälsobeteende och hälsoeffekter och verkar riktigt intressant. Men sådana här små pauser från plugget är verkligen välbehövligt. 
 
Så igår kväll firade jag och mina vänner att vi klarat kursen :D dessutom var Luise här och var med oss ut, så kul att få träffa henne! Vi började kvällen hos Carin där vi käkade god mat, drack mousserat vin och jellyshots, supernice. Sedan drog vi till kåren och röjde loss på dansgolvet som vanligt, alltid lika kul. Det är så befriande att bara få fuldansa loss, haha. Tror vi somnade runt halv fyra på natten, vilket indikerar på att det var en jättetrevlig kväll.
 
Förmiddagen har spenderats i Gävle med god frukost, Bob Marley på vinyl och chill i solen. Ikväll ska jag se på film i sällskap med min godispåse från hemmakväll och bara mysa. Det är dessutom Earth hour och självklart ska jag släcka lamporna under den ynka lilla timmen. Ingen kan ensam åstadkomma under för miljön, men alla kan göra något. Det är viktigt att komma ihåg.
 
 
 
Rock on!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback