Bryta loss

Tänk att det är så svårt att slappna av. Hela tiden, 24/7, har jag känslan av att jag måste göra någonting hela tiden. Inte slappa, inte göra onödiga saker, utan effektivitet är ett måste. Allt ska vara bra, perfekt, inga missar, inget får glömmas. Det är så mycket jag vill hinna göra, men tiden räcker inte till.
 
Chilla för fan Elin, släpp din jäkla perfektionism. Du är bra som du är, så det så. Det är vi alla. Glöm inte det.
 
Förövrigt rullar dagarna på efter ännu en bra helg med både chill, grillning, utgång och besök av mamma och mormor. Himla bra måste jag säga! Mamma hade med sig utemöbler till mig, så nu äntligen kan man sitta ute på min lilla gräsplätt :D
 
 
Carin myste med Toves lilla hund i lördags, så söt så man vill kidnappa den!
 
 
 
For real, jag kan äta ungefär hur mycket som helst när det gäller grillat / Mvh matvraket.
 
 
 
SNUTTEPLUTT AMAJGAAAD OSV.
 
 
 
Tillsammans blandade vi en äckelgrogg, som blev god. Vilken paradox
.
 
 
Jag var förstås tvungen att visa mamma och mormor den fina stranden när de var här. Så fagert.
 
 
 
Kvällens middag: Kycklingwok med tzatziki och avocado. Foodporn.
 
Än så länge har denna vecka varit riktigt nice. Den har bestått av plugg, två tentor (som gick bra, tror jag), spännande möten, jobb och träning. Bara någon månad kvar i skolan nu, sedan får vi sommarlov! Ska bli skönt att vila hjärnan lite och jobba hemma i dear old Vansbro. Ska bli så gött med sommar och förutom jobb blir det festivaler, Islandsresa och bus med massa vänner och familj. Bara njuta. Jag kommer dock sakna mina vänner här i Gävle över sommaren. Men innan dess är det ett x antal examinationsuppgifter som ska lämnas in, så ingen vila riktigt än. Och en hel del roliga evenemang såklart ;) Dessutom har vi dansföreställning nu på lördag och nästa onsdag, ska bli så sjukt underbart att få stå på scen igen, jag saknar det verkligen! Men väldigt nervöst också förstås.
 
Nu är jag så trött så jag somnar förmodligen på tangentbordet snart. Imorgon väntas tvättid (ÅH vad tråkigt, dessvärre nödvändigt), plugg, jobb och träning. Kanon :)
 
Nu har jag fått svamla loss lite, behövligt ibland.
 
Sköt om er! And roooock on.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback